Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună! Am și eu un Kindle Paperwhite 2021, 16GB, Display 6.8" și vreau să îmi iau o husă pentru el. De unde pot să iau una calitativă? Mulțumesc anticipat!
Dacă a rămas corigenta în clasa a 5 a. A dat corigenta si nu a trecut. Poate fii lăsată repetentă?
Pana la ce ora este inscrierea la bac vreau sa ma duc luni si este utima zi
Bună tuturor, am nevoie de ajutorul vostru. Cineva îmi poate spune la ce liceu din Focșani găsesc profilul de "Economie și Business Managemen"?
Salut. M- am inscris la master la psihologie. Nu am facut facultatea de psihologie (nivelul de licenta) deci sunt cam nou in domeniu. Mi se cere un referat - referat (proiect de cercetare sau o sinteză...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cum era școala pe vremuri, mă refer cel puțin din filmul Liceenii?
Dacă de ex, sunt eligibil pentru UTCB si duc diploma de bac luni iar după aflu ca sunt admis/eligibil la poli pot sa îmi iau diploma de bac si sa ma mut la poli dacă ma răzgândesc pana atunci?
Am cum să fac rost de o scutire pe tot anul pentru ora de sport? nu am probleme de sănătate doar ca nu suport sportul ca ma simt inconfortabila in corpul meu si pur si simplu mi se pare mie jenant, ...? (mai mult)
Buna! o intrebare legata de facultate. Am aplicat anul acesta la 2 facultati, Ase si Unibuc, iar pe 29 aflu rezultatele la Ase si pe 22 la Unibuc. Daca intru la Unibuc la buget si depun dosarul, mai...? (mai mult)
Bună seara. Poți fi educator/invatator ciclul primar cu Facultatea de litere, urmând pe timpul facultății modulul psihopedagogic? Sau doar profesor de limba română /limbi străine? Mulțumesc...? (mai mult)
Bună tuturor, Am absolvit luna trecut ciclu de masterat bugetat. Sunt interesat dacă ma pot înscrie la un alt master pe alt domeniu fără a parcurge din nou o facultate, ani de licenta? Sau ...? (mai mult)
Salutare! Pentru admiterea la master văd că mi se cere un "certificat de competență lingvistică pentru o limbă străină de largă circulație internațională. Întrebarea mea este: se poate folosi...? (mai mult)
Salut! Mă scuzați știți cumva dacă la dosarul pentru înscrierea pentru a doua sesiune din toamna trebuie foaia matricolă originală sau doar copia? Întreb.
Hei tpu.Tocmai ce am terminat clasa a 9a si as vrea sa ma transfer la Liceul Teoretic Decebal din constanta. Stie cineva cum sunt elevii, profesorii acolo? Sau cum este liceul in general
A citit cineva: Vorî: Hoți și asasini. Supermafia rusă. Merita cartea? Spune realitatea de astăzi?
Bună! De la toamnă încep facultatea, eu am ales medicină veterinară unde sunt admisă pe locurile de olimpici. Este o etapă nouă pentru mine, trebuie să mă mut din orașul meu natal, Constanța,...? (mai mult)
Buna,bacul se mai poate da si a doua oara pentru a ne mari media? Vreau la limbi straine in Buc dar unde imi doresc eu se intra cu 9+ si eu am 8 76, ma frustreaza maxim.Ce as putea sa fac?
Heyy.Eu trec a 9 a anul acesta la profesională la estetică și igiena corpului omenesc dar as dori să mă transfer la un liceu cu profil științe sociale.Am auzit multe opinii, unii spun că pot să...? (mai mult)
Ce trebuie sa am in vedere dacă vreau sa public o carte de dezvoltare personala sau de economie și afaceri?
Am vazut ca inscrierea la bac pentru sesiunea a 2 a e pana pe 22 iulie, pot sa ma insriu sambata sau dumininca? Deoarece eu sunt la munca si nu am timp?
PE CE DATA SE AFISEAZA REPARTIZAREA PE LOCURILE DE RROMI PRNTRU LICEU SI LA CE ORA? Am inteles ca pe 18 iulie dar nu stiu ora si site ul unde se afiseaza
Vreau să mă transfer la profilul veterinar. Ce trebuie să învăț pentru diferențe? Sau măcar la ce se dau diferențele?
Bună! Am nevoie de ajutorrrr. Maine fac optounile pentru întrarea la liceu. Vreau sa intru la liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu (Ploiesti) profil: Resurse, specializare Protecția Mediului. Îmi puteți...? (mai mult)
Am si eu o intrebare daca merg la mate info cu intensiv informatica trebuie sa dau un test ca la engleza intensiv sau intru cu media de la examen?
Daca merg la mate info cu intensiv informatica trebuie sa dau un test la info ca la intensiv engleza?
Bună tuturor! Eu vin de pe protecția mediului și vreau să mă transfer pe științe sociale acum în a10a, am depus cererea de transfer și prin august mi- au zis că voi afla dacă se aprobă sau...? (mai mult)
Pana la urma este Romania tara balcanica?
Bună, îmi expiră buletinul peste o săptămână dar nu am certificatul în original doar copie, oare mi- l pot face doar cu copia în aceste condiții pentru ca eliberarea certificatului durează...? (mai mult)
Pentru admiterea la medicina trebuie sa înveți pe de rost sau poți înțelege logic... Vreau sa dau la Iași
Bunaaa, am și eu nevoie urgent de un răspuns. Eu am absolvit la Dinicu Golescu, pe diploma scrie eliberată de Golescu, însă cele 3 probe de bac le am susținut la Mihai 1. Care este liceul...? (mai mult)
Buna! Stie cineva unde se pot face studii de biblioteconomie in Cluj-Napoca?
Buna TPU! Nu stiu daca am ales categoria buna dar am o intrebare! La sfârșitul anului scolar 2022, eram clasa a 11- a pe profil tehnologic. In ultimele două săptămâni am avut practica dar nu ...? (mai mult)
Salut am aflat rezultatele la bac am media 6.21 as avea sanse sa intru la o facultate buna la taxa? Credeti ca as putea sa- mi fac loc printre locurile de la taxa si cu media asta mica sau as putea sa ...? (mai mult)
Salutare TPU. Ce ziceti? A insemnat colonialismul european, cel dupa ani 1500, emanciparea lumii? De ce nu? De ce da?
Cum și de unde pot învăța că sa ajung un vindecător autentic bazat pe medicina alternativa? E unul din cele 2 visuri ale mele.Alaturi de crearea unui brand comercial cat de cat de succes.Desigur ...? (mai mult)
Buna! Incerc sa ma scriu la Ase de cateva ore, mi am scanat documentele dar nu stiu daca trebuie puse in pdf separat, pentru fiecare sau direct pozele, pentru ca poti pune doar o poza si la diploma ...? (mai mult)
Salut,stie cineva unde as putea sa gasesc simularile/admiterile din anii anteriori de la facultatea de asistenta medicala generala Carol Davila?
Salutare, am dat bacul in 2020 insa l- am picat si as dori sa- l dau din nou, insa nu mai stiu la ce materie am picat ca sa ma pot pregati pentru ea, iar codul acela unic l- am pierdut. Aveti idee cum...? (mai mult)
Am completat fisa de admitere pentru facultate si nu am optat pentru locuri la taxa. Se poate face ceva?
De ce nu este bine să ieși din curtea școlii de unul singur?
Buna ziua! Daca am intrat la o facultate si dupa in timpul primului an decid sa renunt la ea si sa ma apuc de alta, la urmatoarea va trebui sa platesc taxa?
Bună ziua! Stie cineva daca cărțile de la editura învață cu succes sunt bune, deoarece am văzut reclame, intru în clasa a 8 a și aș vrea să- mi iau pentru evaluare națională, dar nu știu...? (mai mult)
Salut! Stie cineva daca e greu sa ma transfer la Vianu in clasa a X-a?
Bursa de merit se va acorda elevilor care au intrat in corigenta? multumesc
Bună tuturor! Am depus cererea de transfer, de pe protecția mediului pe științe sociale. Având media 9, 77 sper să- mi aprobe, au mai depus cereri de transfer copii de pe științe sociale și...? (mai mult)
Bună! Eu când scriu ceva prima literă din propoziție o scriu de tipar (litere mari). Fac acest lucru de mulți ani. La liceu nu am avut nici o problemă şi nici la bac. Oare la proba de dictare pentru...? (mai mult)
Buna! Oare stie careva, cum pot obtine diploma de absolvire mai repede? Am nevoie de ea pana in august, caci merg sa ma inscriu la o universitate din strainatate si se cere diploma de absolvire... la...? (mai mult)
Salut, mă puteți ajuta să iau o decizie, este foarte importantă pentru mine. Stiu ca nu mai este așa mult timp să mă înscriu la politehnică dar sunt foarte indecis.As alege inginerie electrică,...? (mai mult)
Ce îți face la obstretica ginecologie pentru fișa medicală (pentru permis)?
Vreau să mă înscriu la UniTBv (Universitatea Transilvania Brașov). Problema mea este că îmi cere "coeficientul profilului"... Nu am idee despre ce este vorba. Am auzit că ar fi niște procente pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.