Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Ce liceu sa aleg în Constanța care sa permită un traseu facil din Năvodari? Am luat 9, 57 și optez pentru un profil de științe ale naturii.
Buna ziua, am luat 4, 75 in bac la romana si am depus contestație, exista probabilitatea sa-mi dea macar 5 ul?
Salut! La codurile pentru liceu, trebuie sa pui cu medie crescatoare sau descrescatoare?
Buna TPU, eu ma voi transfera in toamna la un alt liceu si va trebui sa dau diferenta la latina, ma intrebam din ce va fi diferenta ca sa stiu ce sa invat(am terminat clasa a IX)
Am picat bacul la biologie cu 3, 20 si nu inteleg de ce am luat o nota asa mica pentru ca eu in ultimele 3 zile numai pe bio m- am axat si eram suta la mie sigur ca il voi lua cu minim 5, dar era...? (mai mult)
Salutare tuturor! Dacă în primul an de facultate m- am înscris la învățământ la distanță (ID), la un anumit program de studii care permite această formă de învățământ, și să zicem ...? (mai mult)
Salut! Am intrat la facultatea de transporturi upb, la ietti, electronica sj telecomunicatii. Stiu ca se bazeaza pe programare insa as putea sa ma transfer cumva la automatica?
Salut! Care credeți că ar fi o varianta mai buna, sa studiez dreptul la Titu Maiorescu, sau la unibuc, dar Nicolae Titulescu?
Salut! Eu sunt la un liceu cu profil de constructii si am fost astazi la un liceu teoretic si am completat fisa pentru a ma transfera la profilul uman specializare filologie si am fost informat ca voi ...? (mai mult)
Cu ce medie pot intra la liceul Gheorghe Asachi
Salut! Ce părere aveți de facultatea de Media Digitală?(UVT). Sau o altă facultate bună.
Buna! Daca sunt la un liceu economic/technologic si vreau sa fac transfer dupa la un liceu vocational, trebuie sa dau iar examenul de vocational? De exemplu daca vreau la Dinu Lipati cum ar fi? Se uita...? (mai mult)
Bună, dacă fac niște subiecte din anul 2022 la limba romana pentru EN pentru anul 2025 oare este o problema? Adică este materia modificată? Deși am văzut că sunt cam același exerciții....? (mai mult)
Salut, foaia mea pentru liceu, gen foaia pentru inscriere vine pe 12, dar eu trebuia sa o completez ca toti pe 11. Sunt consecinte de a imi pierde locul la liceu?
Am corigenta peste 2 zile la romana si mi- a spus sa invat asa: Morometii, Leoaica Tanara Iubirea + Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (Text argumentativ + perspectiva narativa). Eu stiu sa fac...? (mai mult)
Cum decurge o ora de corigentie? (la romana) sa raspunda cei ce au trecut prin asa ceva
Buna. Vreau sa ma inscriu la facultate la Finante si Bunci(Titu Maiorescu) din Bucuresti. As vrea sa stiu daca trebuie dat un examen de admitere. Si care ar fi taxa? Asa vrea sa merg la fara frecventa....? (mai mult)
Hei, imi poate raspunde cineva care este la TCM (tehnologia constructiilor de masini) la Politehnica Bucuresti la urmatoarele intrebari, va rog: 1. Este chiar asa de greu cum zice lumea? 2. Daca am...? (mai mult)
Bună, proba eliminatorie din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale educație de la Uaic în care trebuie sa fredoneze niște cântece se da online sau fizic? Și cum ești anunțat, în...? (mai mult)
Vă rog frumos să îmi dați câteva sugestii de licee din Craiova cu media decentă, mai ales pentru liceul Gheorghe Chițu doresc păreri despre acest liceu, în legătură cu profesorii, modul de...? (mai mult)
As putea opta pentru repartizare la liceu in alt judet dar si in judetul meu?
Bună! Cum se realizează scrisoarea de motivație pentru facultatea de geografie din București? Am găsit acel Formular TIP, dar nu găsesc criterii. Nu știu dacă trebuie să scriu printre rândurile...? (mai mult)
Proba orala la romana este obligatorie pentru profilul mate info?
Cum se calculează media de admitere la facultatea de medicină din Oradea?
Vreau să urmez facultatea de Litere din București. Trebuie să aleg și o limbă străină. Eu aș vrea engleza, însă nu prea știu spre deloc. Nu sunt chiar în stadiul să nu stiu niciun cuvânt,...? (mai mult)
Bună! Ce trebuie să învăț pentru bac la română, istorie și geografie?
Am luat 3, 80 si am facut contestatie la matematica, oare voi lua 5? Avand in vedere ca m- am uitat in barem si mi- am calculat punctele, mi- a iesit nota 5. Probabil unii corectori nu puncteaza daca...? (mai mult)
Este cineva care este la UPB Ingineria Electrică sau a terminat-o? Vreau si eu mai multe detalii, va rog cum este acolo, merita sa mergi ce iesi de acolo si etc. Tot feluri de lucruri d astea
Salutare! Tocmai am terminat liceul si nu stiu la ce facultate sa merg. Ideea este ca mereu sunt intrebat ce imi place sa fac, dar tot ce imi place este in legatura cu avioanele si zborul. Insa pentru...? (mai mult)
Pareri liceul de arte "George Apostu" Bacau?
Cum intru să văd dacă sunt admisă la liceul Octav Băncilă dar și cu media de la EN?
Am o intrebare, la UBB in cele 30 de credite care iti trebuie sa treci anul, se pun și creditele de la dppd? Sau daca de exemplu ai 20 de credite luate din 30, și la dppd ai toate creditele, nu ...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare! Profilul de turism si alimentatie este un profil greu? Cam ce ore se fac si la ce se da bacul?(Urgentttt! maine sunt înscrierile!)
Am si eu o intrebare legata de admiterea la medicina la Universitatea Titu Maiorescu. La examenul de admitere se dau doar grile din cartile lor de antrenamen?
Care este diferenta intre regula de trei dubla si regula de trei simpla?
Imi puteti spune un model de corigenta la bio clasa 12?
Eu imi doresc să devin medic in viitor. Contează profilul liceului sau nu este asa important? Mă gândeam să mi bag si economicul in opțiuni, deoarece mă pot trasfera la anul la un liceu teoretic. ...? (mai mult)
Un liceu economic este mai bun sau mai rau decat unul teoretic? Se învață la fel?
Cum pot sa studiez singur creierul uman? Mă pasionează tot ceea ce tine de creier, funcționarea lui, chimia lui și medicamentele pentru creier.
Bună! Am terminat facultatea pe asistență socială și as vrea sa continui cu masterul.Ce mi- ati sugera, sa continui pe domeniu sau sa fac altceva? De ex psihologie educațională și consiliere sau...? (mai mult)
Se mai da vreo bursa pe luna iulie?
Care este sinonimul si respectiv antonimul cuvântului înțelept?
Buna, in dosarul de inscriere la admitere la umf Iasi, cere chitanta cu taxa de admitere platita si ne dau iban ul lor si niste coduri pentri fiecare specializare. Intrebarea mea este, daca a mai facut...? (mai mult)
Cum pot sa studiez singur astrologia?
Cate sanse am sa intru la un liceu avand media 6, 35,uar ultima medie al liceul respectiv este 7, 10?
Buna TPU! Vreau un raspuns clar si nimic mai mult, nu vreau sa aud "de ce nu faci facultate la zi " etc.Sunt din Constanta si doresc sa ma inscriu la fac. Ovidius profil finante banci ID(la distanta)....? (mai mult)
Daca sunt pe filo si vreau sa ma transfer pe stiinte sociale la moisil mai dau diferente?
Salut! Tocmai ce am absolvit clasa a 12 a cu o medie de bac bunicica, 8.25 si am ajuns in punctul ala in care ma intreb, "ce fac acum?" As vrea sa merg spre universitatea din Craiova, si as avea de...? (mai mult)
Cate șanse am să intru la un liceu teoretic într-un oras in care nu e nici o medie mai mica de 7, iar eu am media 6, 30?
De ce unii indivizi, , iubitori" de maidanezi care musca copii si adulti se declara in favoarea drepturilor maidanezilor si contra eutanasierii acestora? Oare acești indivizi nu conștientizează faptul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.