Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De ce unii indivizi, , iubitori" de maidanezi care musca copii si adulti se declara in favoarea drepturilor maidanezilor si contra eutanasierii acestora? Oare acești indivizi nu conștientizează faptul...? (mai mult)
Ce se face la un liceu tehnic?
Ce voia cu adevarat Adolf Hitler sa faca cu Europa, daca castiga razboiul?
Bună! Eu am media la evaluarea națională 7! Aș avea șanse să intru la Liceul Economic Vasile Conta, ultima medie anul trecut, fiind 7, 02?
Buna! am nevoie urgent de un sfat! Mai exact nu stiu daca sa aleg profilul pe care mi l doresc acesta fiind la cel mai prost liceu din orasul meu sau sa aleg un alt profil pe care nu prea il vreau asa...? (mai mult)
Daca am depus dosar de profesionala pot sa il retrag si sa ma duc la tehnologica?
Fratele meu s-a inscris la profesionala in loc de tehnologic fiindca nu ne-a spus nimeni diferenta, este o cale sa schimbe?
Cum ma inscriu la scoala tehnologica ( tehnician gastronomie, etc)? ca cica trebuie sa semnezi fisa de profesionala dar cand fratele meu a facut asta l-a pus la profesionala nu la tehnologica
Bună! Îmi poate spune cineva care a studiat /studiază la Vasile Alecsandri (Bacău) dacă sunt profesori buni? Dar la Ferdinand I? Mulțumesc!
Buna, am dat examenul de capacitate de final de a 8 a si am luat media 6, 27. Am sanse ca sa ma transfer la un liceu de stiinte ale naturii cu 9, 45? Cel mai probabil o sa dau la un liceu tehnic ...? (mai mult)
Bună ziua, care este procedura pentru înscrierea la facultate după sesiunea de toamna a bacalaureatului?
Filiera tehnologica si profesionala sunt aceeasi chestie? Stiu ca tehnologica face 12 clase dar se pune ca profesionala la inscriere? sau te inscrii la fel ca la teoretic pe 16
Nu pot sa invat nimic, incerc repet si nu retin nici o definitie scurta, am luat si lecitina dar degeaba iar in cateva zile am corigenta si nu stiu ce sa fac.
Buna ziua! As vrea o parere despre profilul,,Turism si alimentatie", ce materii se fac si daca se va face practica si in ce clasa.
Dacă nu am luat bacul acum și îl voi lua în sesiunea din toamnă mai găsesc atunci locuri la facultate? Doresc să intru la Gheorghe Asachi din Iași!
Vreau să dau la drept la București. Nu știu dacă să dau la Universitate sau la Titu, aș vrea de la voi părerile voastre unde sunteți sau ce ați mai auzit. La universitate mă gândesc că e mai...? (mai mult)
Salut, aș dori să știu și eu exact ce se face la liceul economic,pe profil economic.e slab? e bun? am auzit tot felul de păreri, dar m-ar interesa una de la cineva expert în domeniu
Nu m-am putut prezenta la bac, există posibilitatea să cadă aceleași subiect III în sesiunea din toamnă? Dau bacul la română, istorie și logică.
Buna ziua! Vineri trebuie sa ma duc pentru a completa cererea de admitere pentru liceul dorit. Dar, chestia este ca nu stiu ce mai trebuie sa aduc. Imi puteti spune va rog?
Știe cineva dacă ai picat bacul la proba la alegere, poți să o schimbi la următorul bac?
Cat de greu este stiinte ale naturii pentru o persoana care nu se pricepe la matematica?
Pot sa ma înscriu cu media 8, 33 in bac la politehnica ingineria electrică buc? Este tarziu sa ma mai înscriu acolo?
Cate șanse am să intru la liceu în Craiova cu media 6, 35?
Ma uitam si eu la medii de intrare la costructii civile cluj, si vad la buget 8.35/10.00, iar la taxa 7, 32 / 9, 74, cum sunt reprezentate, de ce e mai mare media de la taxa decat cea de la buget?...? (mai mult)
Liceul profesional : tehnician gastronomie, tehnician transporturi se pune ca 12 clase?
Bună TPU! Dacă am picat bacul la proba la alegere, pot să schimb materia în sesiunea de toamnă sau trebuie să dau tot aceeași la care am picat?
Ai nevoie de fisa de profesionala pentru tehnician transporturi si tehnician in gastronomie?
Cei care au dat bacul anii trecuți și au depus contestație, asta e pentru voi: V- a scăzut sau v- a crescut nota? Ce s- a întâmplat mai exact? Am nota 8.70 la română. Mi- am calculat singur...? (mai mult)
Daca am luat bacul la o materie, mai pot da in următoarea sesiune la aceas materie pentru a lua mai mult?…am auzit ca daca iau nota de trecere nu as mai putea da din nou la materia respectiva
Salut, am corigenta la romana peste cateva zile si mi- a spus sa invat 2 opere, text argumentativ + perspectiva narativa. Sunt cls a 12 a si e prima data cand raman corigent in 12 ani, cum decurge ...? (mai mult)
Buna! Nu e neaparat o intrebare, ci ceva ce as vrea sa impartasesc si cu altii pentru ca mie mi se pare exagerat. Am fost studenta la o facultate de stat in Bucuresti si m- am retras dupa scurt timp pentru...? (mai mult)
HELOU, tocmai ce mi au venit rezultatele la bac si media finala e 8, 67, si voiam sa aplic la facultatea de psihologie din Iasi, doar ca, nu stiu exact care a fost ultima medie cu care s- a intrat...? (mai mult)
Bună, dacă am media la evaluarea națională 5, 97, sunt șanse să pot intra la liceul Economic Delta Dunării unde ultima medie din 2024 a fost 6, 07
De la un liceu foarte slab ma pot transfera la unul foarte bun (Mihai Viteazu mate INFO București? Daca iau note bune?
Cum vine cu clasa A și clasa B, de exemplu la mate-info, class A este mate info simplu și clasa B este mate-info intensiv informatica sau cum?
Buna ajutor va rog am luat 5, 35 la romană și la matematica 2, 10 ceea ce înseamnă media de admitere la liceu 3, 72 am făcut contestație și la romană dar și la matematica.Va rog sa ma...? (mai mult)
Hey TPU, am și eu nevoie de o lista de facultati la care se da admiterea (sau și cu depunere de dosar ) după a doua proba de bacalaureat la romana din 19 iulie 2024
Salutare. Am dat bacul la romana si biologie, iar la mate am de gand sa il dau in toamna. aveti idee daca biologia de ex va fi blocata daca dupa contesatie voi lua 5? Ca mai apoi sa fiu nevoit sa iau ...? (mai mult)
Buna ziua, am și eu o întrebare legată la scoala profesională, dupa ce o termini și vrei sa continui liceul, poti merge pe sportiv?
Daca sunt la profilul filologie si sunt foarte bun la informatica (programare), ma pot duce la olimpiada? Sau doar cei de la profil real sunt acceptati?
Buna ziua, dacă am terminat scoala profesională pot sa înscriu la liceu pe profil sportiv?
Care liceu din Craiova vi se pare cel mai bun? (ma refer in special la CN Fratii Buzesti si CN Carol I). Si ce parere eveti despre fiecare?
Ce este educatia sexuala? In ce consta? S-a bagat in scoli la noi? Cand, cum se face etc?
Vreau sa fac contestatie si nu am cum sa ajung la liceu ce trebuie sa pun unde scrie probei scrise? https://image.stirileprotv.ro/media/document/62465245.pdf
Buna ziua dacă la bac am luat la 2 materii peste 5 și la unsa sub 5 la câte trebuie sa dau din nou in August? Multumesc
Daca vreau sa devin mecanic auto profilul mecanic/tehnician transporturi este bun? ca am auzit ca nu e la fel ca profilul mecanic auto dar nu gasesc nicaieri mecanic auto daca nu ce recomandati?
Bună :) Puteți să îmi spuneți cu ce aplicație ați scanat documentele pentru admiterea la universitate din Romania
Salut, am luat la Bac la romana 5.15, la mate 2.2, logica 5, 6, stiam ca la mate nu iau dar la celelalte nu ma asteptam, ca ma gandeam sa rup toata vara cu matematica si sa dau iar, aveti...? (mai mult)
Bună! Îmi poate spune cineva ce profile sunt la Liceul Economic Vasile Conta din Târgul Neamț? (2024-2025)
Dacă dau test pentru ca n am media încheiată și îl trec, asta înseamnă că am scăpat de corigenta sau trebuia sa dau și corigenta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?