Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Salut am o mare dilema deci in ce an a apărut primul avion de pasageri din lume? Acest e cumva? https://en.wikipedia.org/wiki/Boeing_247
Salut am o mare dilema de ceva timp in grupul meu de prieteni (unde logic ca sunt si fete si baieti ) tot aud fetele vorbind ca se simt rau SI ca "sunt pe ciclu" adică din ce cunosc eu asta înseamnă...? (mai mult)
Buna ziua Doresc sa sustin anul viitor proba de Bacalaureat la in sesiunea de vara Intrebarea mea ar fi daca este valabila nota de peste 5 obtinuta la Limba si literatura Romana in anul 2011? Daca...? (mai mult)
Salut, medicul de familie imi poate face scutire medicala pentru liceu pe o luna, sau macar saptamana?
Bună dragilor! Anul trecut am participat la concursul de public speaking de engleza din Brăila și am obtinut rezultatul de 90, 33 puncte. Un punctaj la care nu am visat vreodată, fiind prima mea...? (mai mult)
Buna ziua. Am terminat liceul in urma cu 12 ani si nu am luat bacalaureatul la matematica. Vreau sa îl dau in vara dar este foarte greu, am inceput sa invat dar nu inteleg nimic, e ca si cum ar trebui...? (mai mult)
Buna TPU am o dilema. O voi zice direct, sitemul meu de la liceu e de rahat si face discriminari. Am depus o cerere de transfer pentru schimbare de profil si nu am intrat cu motivul ca si o fata de la...? (mai mult)
Buna ziua! La facultatea de psihologie pe specializarea de psihologie la admitere se da o proba scrisă! Unde pot găsi bibliografia cu ceea ce se da?
Buna ziua! Unde pot găsi lista cu bibliografia care se da la proba scrisă la admiterea facultății de psihologie Cluj? Am observat că se da o proba scrisă când vreau să mă înscriu la...? (mai mult)
Buna! care este numarul maxim de restante pe care il pot avea intr-un semestru, sunt anul 1 la facultate
Numiți 5 specii de animale și exemplificati pentru fiecare specie câte 2 bioritmuri
Am un aparat de biorezonanta acasă Quantum Magnetic Resonance(QMR) Unde pot sa fac un curs de biorezonanta medicala in Galați? Care sa imi ofere diploma și certificare in acest domeniu
Ce mărime fizică se măsoară în (a)?
Daca am media la purtare pe tot anul 9 mai pot întra la liceul teoretic Joseph Haltrich din Sighisoara la profil de Filologie științele ale naturii sau mate info?
Hey. De-a lungul cărei ape s-a format poporul trac din Antichitate?
Care sunt toate elementele de structura pe care le- as putea scrie la un eseu de bac, la romana? Pot scrie simplu despre incipit fără a face legătura între incipit și final? Perspectivă narativă...? (mai mult)
De ceva timp simt ca nu sunt in corpul meu.Nu știu cum să explic pur și simplu nu simt ca trăiesc simt ca sunt într- un vis continuu.Ce ar trebui sa fac? și ce ar fi declanșat această...? (mai mult)
Va cer ajutor! vreau să învăț limba rusă, Am aplicația Doulingo.am găsit unde pot viziona filme.Imi lipsește cărți pentru începători și podcasturi.Ma poate ajuta cineva?
Salut, dacă astăzi mi s- au scăzut 4 puncte la purtare profesorul respectiv are voie sa le treacă pe modulul 5 sau pe modulul 2 și dacă poate și am nota 6 la purtare mai pot întra în examen și...? (mai mult)
Buna ziua, sunt absolvent de 10 clase la liceu. As vrea sa continui liceul la frecventa redusa sau recuperând anii, să fac doi ani in unul. Daca nu ...cursuri serale dar e greu cu orarul de munca....? (mai mult)
Ce greutate are un litru de apă?
Cum este corect? Iar ca de fiecare data I ar ca de fiecare data
Bună ziua! Dacă am terminat liceul în Ploiești in anul 2013, pot sa ma înscriu la un liceu în județul Ialomița pentru a da examenul de Bacalaureat? aici am domiciliul de câțiva...? (mai mult)
Pentru bursa de performanta la facultate se depune cerere sau te anunta ei daca primesti? Cam ce medie trebuie?
Bună tuturor! Am luat azi 5 la română, la un test, ca n- am mai apucat sa mai fac ultimul exercițiu și aia a fost, e vina mea și chiar vreau să mă îndrept pe parcurs, am și un 10 deci practic...? (mai mult)
Întrebare legată de Evaluarea Națională la română: Știți că la punctul A, la exercițiul 9, cerința sună cam așa: "Asociază textul.....de......cu un alt text citit ca lectură sumplimentară...? (mai mult)
Cum se scrie corect? Ușa și geamul închis sau închise?
Salut! Cineva de aici care a avut la atestat tema: Organizarea petrecerii de Sf Valentin?
Salut! Anul viitor vreau sa intru la dante alighieri pe mate info bilingv. Pentru cine a fost la acest liceu, cum este acolo? Vreau argumente
Bună! Deci, am dat test la fizică, 4 exerciții, dintrecare l-am greșit pe ultimul, o problemă! Cât credeți că iau?
Voi aveți careva ecuson pe hainele de școală? Eu cred că e o idee bună, mai ales că recent s-a introdus chestia asta la noi
Pot sa intru intr-o clasa plina de filologie (30 de studenți) daca fac cerere la minister? Sau maximul este 30?
Bună tuturor, ce este în acest videoclip : " https://youtube.com/shorts/jJvRAgqFXBQ?si=NnJ0CbUKXG7f4Mld "? Acele două capete sunt capete de broască țestoasă?
Bună! Aveți ceva sfaturi pentru a înțelege informatica de clasa a 9-a? Adică să mi dau seama ce face codul (in mare parte asta nu înțeleg ).
Buna! Ma pot afecta restantele sau refacerile la luarea bursei sociale? Sunt anul 1 la facultate
Bună tuturor, mărgelele și diamantele sunt scoase din scoici?
Bună tuturor, scoicile au viață, ele trăiesc?
Daca am o motivare de la doctor pe 27 noiembrie sa zicem, dar eu am de prezentat un proiect atunci sau e naspa, pot sa merg la ora respectiva apoi sa plec fara bilet de invoiire prin scutire?
Ce meserie poti avea daca termini turism si alimentatie?
Bună tuturor, dermatologia studiază pielea și bolile de piele? Dacă ai probleme cu pielea, trebuie să te duci la dermatologi?
Bună ziua! Sunt profesor, predau de 5 ani, n- am definitivat și lucrez pe 7 ore din cauza ca în vara mi s- a făcut rău de la căldură și n- am mai ajuns. Vreau sa știu cum sunt încadrată la...? (mai mult)
Bună tuturor, este adevărat acest videoclip : " https://youtube.com/shorts/6spYa5tFxJ8?si=x8hWT5hVaYyTHO4_ "? Băiatul nu are labele picioarelor?
Bună tuturor, ce sunt bacteriile și microbii, ce vor ele și se fac din ce în ce mai mari?
Salut, stie cineva cat este bursa de merit la Facultatea de Medicina din Craiova? multumesc!
Buna,mi-ați putea sugera câteva licee cu program seral și fără frecventa, la care ați fost și voi? Și câteva detalii despre cum a fost toată experiența? Mulțumesc!
Bună ziua! Pot face liceul dacă am 29 ani...Acum am 8 clase și as vrea sa obțin diploma.
Salut! Am 24 ani și vreau să dau bacul(română, mate și biologie) Ce cărți recomandați să cumpăr pentru a învăța, pe lângă meditații la mate?
Bună tuturor, ce vor bacteriile și microbii? Vor doar / numai să mănânce din tine? Microbii și bacteriile se fac din ce în ce mai mari, cât mănâncă mai mult din tine?
Cum explicati asta? Ministrul britanic al Schimbării Climatice, Lady Verma, a avertizat populația să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele, deoarece metanul emanat prin flatulație...? (mai mult)
Bună! Ce salariu net are o educatoare la o grădiniță? Ca debutant sau 2- 3 ani acolo. Nu cu 20- 30ani vechime, ca mai creste atunci, știu. Dacă știe cineva personal?! La o grădiniță de stat,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului