Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Care este pretul lunar in 2024( cazare si masa) la internatul Petru Rares Suceava? Multumesc!
Buna ziua. Îmi poate spune cineva cu ce medie minima s-a intrat anii trecuți la facultatea de fizica din București și respectiv Cluj?
Mecanica/tehnician transporturi este profesionala sau te invata doar teoria?
De ce arabii au sprancenele groase si genele dese si mari, de ce italienii au parul cret si nasul mare, de ce etiopienii au ochii mari, De ce thailandezii sunt pitici, de ce rusii au ochii albastrii? ...? (mai mult)
Am ramas corigenta la biologie in clasa a 12 a, stiti careva ce se da la subiectul scris dar si la oral?
La profesionala care este mai bun? mecanic sau tehnician gastronomie?
Buna, ce facultate fara frecventa sau cu frecventa redusa ati recomanda sa urmez daca doresc sa dau admitere in jandarmerie (Am urmat la liceu un profil de filolofie si am media la bacalaureat de 8.56)...? (mai mult)
Salut, daca vrei sa te transferi, sa zicem cam in primele module, la un alt liceu care este procedura sau ce trebuie sa ai pentru a te putea transfera la alt liceu, iti trebuie media de la evaluarea...? (mai mult)
Anghel Saligny Bacau sau Mageron Bacau la mecanica care este mai bun?
Care este seria și numărul la pașaportul moldovenesc
Din ce se da corigenta la biologie in clasa a 12 a anul acesta?
Salut! Îmi poate spune cineva cu cât se intră la liceu Teologic Adventist Ștefan Demetrescu din București?
Salut! Am luat media 9, 82 la evaluare si as merge pe mate-info. Voi ce ati alege intre Lazar si Spiru si de ce? Si la ce ora incep orele la ambele licee?
Bursele de merit in ce luni se dau in perioada 2024-2025?
Bună! Am o întrebare care mă frământă de 2 ani de zile. Urmează să mă înscriu la facultate, însă nu cunosc pe nimeni care să fi terminat una dintre cele pe care le am eu ca și opțiuni, ...? (mai mult)
Bună! În Craiova este facultate de pedagogie?
Cum este liceul Virgil Madgearu din Iasi, dar cel administrativ de pe Sărărie?
Salut, sunt la seral și am intrat în clasa A13A și la anul voi da bacalaureatul, vreau sa trag tare anul acesta pentru a lua o nota decenta la Bac. Vreau să mă ajutați puțin, și sa îmi spuneți...? (mai mult)
Sucul intestinal este secretat de intestinul subțire? Și conține tripsina și chemotripsina?
Sunt studenta la Facultatea de Stiinte Economice in Cluj si acum am terminat anul 1. Din anul 2 vreau sa ma transfer la Facultatea de Bussines tot in Cluj. Creditele sunt transferabile. Oare imi poate...? (mai mult)
Ce diferențe se dau pentru transfer de la profil silvic la științe sociale în clasa a Xa?
Ce se întâmplă dacă ți se anulează lucrarea de bac în 2024, având în vedere ca sunt scanate? Dacă am scris cu stiloul lucrarea și la sfârșit mi- am dat seama ca am uitat să adaug o concluzie...? (mai mult)
Bună! Am 13 ani și as vrea sa ma duc la liceul George Apostu din Bacău! Nu sunt prea sigura de luarea unei medii mari și de proba de desen pe care am auzit ca se da.Pentru cei care sunt la acest liceu...? (mai mult)
Buna, unde credeti ca as putea intra cu media 7, 52 in Pitesti? As avea sanse la Maria Teiuleanu ultima medie anul trecut fiind 7, 92 sau la Sanitar anul trecut media fiind de 8, 22?
Buna TPU. Am terminat facultatea de cti. Si vreau să urmez un curs de calificare pentru a deveni administrator de rețea. Am găsit un curs de calificare care cere diploma de facultate durează 3 luni....? (mai mult)
Salut, am rămas corigent în clasa a 9 a la matematica și sunt la clasa profesionala. Îmi poate spune și mie cineva dacă este greu deoarece nu am mai fost corigent pana acum.
Buna! Am o intrebare pentru cei ce sunt inscrisi la liceul George Apostu din Bacau. Puteti intra cu media mare sau se poate si mica? Proba de desen a fost grea si daca puteti sa imi spuneti ce sa da la...? (mai mult)
Din ce limba provine numele de Natalia si daca este potrivit sal pui unei fete
Salut, intrebarea mea e scurta: poti face orice facultate indiferent de profilul liceului la care ai fost? am tot auzit ca daca mergi la profil de mate info ai mai multe ramuri de facultati si chestii,...? (mai mult)
Salutare tuturor am nevoie de o reparație la calculator, iar cel ce mi- l repara a spus că are nevoie de multimetru pe lângă altele întrebare acest multimetru este de calitate? Deoarece eu nu cunosc...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre faptul ca, conservatoristii din Ministerul Educatiei impun in sec XXl in invatamantul gimnazial si liceal scrieri invechite denumite, , opere literare" ale unora precum Sadoveanu,...? (mai mult)
Daca scoala romaneasca clasele I- XII e asa de buna iar cea din vest asa de in urma, de ce elevii lor abia asteapta inceperea scolii iar ai nostri- in mare parte- sunt scarbiti. Rog persoanele care...? (mai mult)
Bună ziua. Nepotul meu a luat bursa de merit și vrea sa știe dacă pe luna iunie mai primește banii? Adică în iulie va primii?
Bună! Dacă am dat examenul bingliv engleză la un liceu anume și nu am medie pentru acesta pot să mă duc la un alt liceu care are un profil cu același regim sau intensiv?
Salutare, vreau sa ma înscriu la Facultatea de relatii publice si științe ale comunicării, dar nu sunt încă suta la suta convins. As fi recunoscător pentru un sfat sincer din partea celor care...? (mai mult)
Am 13 ani si ma descurc bine la calculatoare cu fisiere si altele. As vrea sa ma fac contabil si nu stiu la ce liceu sa ma duc. Am vazut pe internet ca pot sa merg la *liceul economic*. Nu stiu daca trebuie...? (mai mult)
Calamitati naturale:case distruse, inundate iar blocurile sunt cele mai sigure, vedeti ca conducatorii care alegeau constructiile de blocuri si nu de case aveau dreptate? Plus ca casele ocupa si teren...? (mai mult)
Care e idealul dumneavoastra?
Buna, credeți ca as avea vreo sansa sa intru cu media 7, 52 la Ion Cantacuzino Pitesti sau macar la Maria Teiuleanu?
Bună! Ce liceu ar trebui sa aleg dintre eminescu și traian având în vedere ca am media 9 37 și vreau pe profil filologic? Care sunt plusurile și minusurile în ambele licee?
Sa fac contestatie daca iau mai putin decat ar trebui? (m- am verificat in barem), ma refer la mate si la geografie sa fac contestatie ca la romana e subiectiv nu prea merge la orice dupa barem, vreau...? (mai mult)
Eu nu ma prind inca, va rog sa ma ajutati. Fratele meu s- a inscris la un liceu vocational a dat porbe tot ce trebuie.Ideea e ca ii cere sa duca o fisa unica de incriere la liceul respectiv pe 9 iulie,...? (mai mult)
Ce carti bune și ajutătoare pentru a învață engleză stiti? Încât sa dea un rezultat.
Bună ziua, am tăiat cu doua linii la matematica, la examenul de bacalaureat, am întrebat de supraveghetori și de doamna care ne putem ștampila pe foi și mi- au spus că nu se consideră semn, ce...? (mai mult)
Ce părere avtei de liceele de top din București?
Ce va determina pe dvs. sa va retineti comportamentul ipocrit? Eu cand am tendinta de a fi ipocrit o reprim prin convingeri precum, ura fata de minciuna, dorinta de adevar, respect fata de oameni, ...? (mai mult)
Salutare TPU. Mediile la licee de anul acesta vor scadea si la Constanta?
Cum facem bani din titlurile de stat?
Cand se va introduce si in invatamantul romanesc educatia ce tine de buna comunicare si bunul comportament intre indivizi? Vad ca s- au inmultit si a crescut enorm nr. indivizilor care nu stiu ce inseamna...? (mai mult)
De ce invatamantul finlandez considerat unul din cele mai bune din lume e mult mai relaxat pentru elevi decat invatamantul romanesc plin de materie tip, , umplutura, , neadaptata la vremurile actuale. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!