Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, eu la bac la matematică am făcut tabelul de semn cu pixul, și figura geometrică cu creionul, se poate considera semn dacă am trasat liniile tabelului cu pixul, țin sa menționez ca am ...? (mai mult)
Buna stie cineva daca la bacul de la biologie vegetala si animala la subiectul 2 la problema cu sangele am scris doar calculele se puncteaza maxim. adica nu am scris de ex calcularea masei sangelui:
Am și eu o întrebare am dat bacul în 2011 nu am căzut la vreo materie dar media mi- a ieșit 5, 45 acum la așa mare diferență de ani se mai ia in considerare notele pentru a putea da doar la ...? (mai mult)
Are cnmk Galati internat?
Contează la ce profil dau la liceu daca vreau sa fac facultatea de informatică? Bazat pe media mea la evaluare nu cred că mai intru la mate info unde vreau
Hey, oare știți unde aș putea găsi documente istorice poze etc? Arhivele naționale nu prea funcționează, mai știți anumite site?
La matematica la bac tehnologic oare chiar imi scade 2p dupa cum arata in barem pentru ca nu am mai scris f(a)=5a+1, ci am inlocuit doar direct si rezolvat (am scris 5a+1=6)?
Bună! Îmi puteți spune dacă nr 10, 57 se încadrează între 10, 5 și 10, 8?
Am auzit pe cineva spunand ca la bac se poate rotunji nota 9, 99 la 10. Este adevarat? Daca da, este posibil acelasi lucru si in cazul notei de 9, 98?
Buna ziua Dacă mă transfer la altă şcoală şi nu reusesc adică nu am promovat examenele de diferență mă continui la aceeasi scola unde am fost anul scolar trecut
Buna! Anul viitor dau evaluarea nationala.Ma descurc bine la romana si la matematica.As dori sa ma duc pe filologie, dar in liceul meu sunt numai profile dde filo- engleza.Trebuie sa dau un examen la ...? (mai mult)
Buna TPU! Suntem in cautare de un program seral/A doua sansa cat mai scurt si eficient, in Timisoara (sau aproape de Timsoara). Iubita mea a terminat oficial 7 clase la scoala publica. Dupa care...? (mai mult)
Subiectele de la EN in acest an au fost mai grele decât cele de anul trecut, așadar vreau sa știu o idee cu cât vor scade medile liceelor( celor de sub 9 50 ) și de exemplu liceului Alexandru Vlahuță,...? (mai mult)
Când se dau bursele de merit în perioada 2024-2025?
Care este mai bun? alimentatie si turism sau economie?
Bună TPU! Îmi puteți explica cum funcționează scanner-ul ăla la bac? Dacă se întâmplă să nu scaneze toată foaia și am ceva important scris pe rândurile de jos?
Salut. Vă rog precizări privind inscrierea unui elev absolvent de clasa a VIII-a în România, în sistemul de învățământ din Belgia. Mulțumesc.
Dacă am media 9.50 fix pe anul 2024, primesc bursa de reziliență sau bursa de merit?
Pentru cei din Cluj care cunosc bine situația din licee... O cunoștință încearcă să intre la un liceu bun. Poate alege între: Onisifor Ghibu, Barițiu, Lucian Blaga, Bălcescu (filo), Eminescu...? (mai mult)
Dacă sunt inginer mecanic sau economist cu diploma de licență mă pot înscrie la master de peisagistică la facultatea de horticultura? Diploma de master îți conferă dreptul de a profesa în domeniul...? (mai mult)
Bună! Am dat evaluarea națională, având media finală 9, 07. Cum anul acesta mediile vor scădea, îmi doresc să intru la unul dintre următoarele licee :Elena Cuza, Neculce, Eminescu, Centrală....? (mai mult)
Am dat evaluarea nationala și am media 9.07. Vreau o părere despre liceele Elena Cuza, Neculce, Eminescu, scoala centrala și creanga.Dar aștept și alte propuneri și recomandari.Ma interesează programul,...? (mai mult)
Ce scrie sub sectiunea de "Stare" la bac daca ti-a fost anulata lucrarea?
Buna seara! Știe cineva ce materii se fac la Facultatea de Arte George Enescu Iași, profil Regie?
Buna! Voi sustine un examen de diferente la limba engleza in scurt timp, in urma unei solicitari de transfer la un alt liceu, de la filologie- la filologie bilingv, in clasa a X- a. Mi s- a spus ca ...? (mai mult)
Pot intra la licee daca am picat evalurea nationala ca nu sunt fan de profesionala?
Buna, stiti daca la liceul Dimitrie Cantemir din Iasi se mai face spaniola? Daca ma duc la Cantemir in a 9a(anul acesta) la filologie sau stiinte sociale voi face si spaniola? Stiu ca in anii trecuti...? (mai mult)
In stomatologie care este diferenta dintre obturatie unei cavitati si obturatia de baza?
Vreau un liceu din Bucuresti pe real cu media 7, 90. Unde pot intra cu aceasta medie? Si stie cumva cineva daca la Dante Alighieri trebuie sa dai proba la italiana?
Daca am folosit un semn la bac, imi va aparea rezultat ca respins sau?
Buna! Vreau si eu o parere despre liceul Energetic din Bucuresti pentru profil filologie.
Salut, am terminat clasa a 8 a si vreau sa devin un mecanic auto, daca ma duc la o scoala profesionala pe profilul mecanica auto trebuie sa fac si un liceu dupa din cate am inteles, dar cati ani de ...? (mai mult)
Cate sanse am sa intru la un liceu cu media de la evaluarea 6, 30 la teoretic într-un oras in care mediile nu sunt mai mici de 7 la niciun liceu teoretic?
Are rost sa merg la teoretic daca nu merg la facultate? Sau mai bine merg la tehnician de comert
Salut TPU! Credeti ca scad mediile de intrare la liceu anul acesta? Sau credeti ca cresc? ( Ma refer in Bucuresti)
Buna! Sunt din Bistrita. Am aflat media de la E.N, mi- a iesit 5, 62… nu ma asteptam la media asta sincer, dar oricum nu mai pot da timpul inapoi acum. As vrea sa intreb, daca stiti, la ce licee...? (mai mult)
Specializarile Electromecanic/tehnician aviatie sau mecanic auto care ar fi o optiune mai buna? Si m-ar ajuta electromecanica la un serviciu auto? Fiindca e specific cu avioane
Am o intrebare. Ce profesionala este mai buna Tehnician in activitati economice sau de comert?
Buna,am șanse să intru la liceul sportiv daca la probe am luat 9 și în examen media este 5.80? Poate calcula cineva?
Aș vrea păreri despre liceul eco 1 și/sau eco 2.
Nu stiu daca sa aleg Stiinte sociale sau Stiinte ale naturii, la stiinte sociale imi plac materiile dar nu imi plac serviciile asociate gen psiholog, iar la Stiinte ale naturii nu imi plac materiile ...? (mai mult)
La ce licee poți întra cu media 5.72?
Hey Imi poate da cineva lista cu opere de la s3 bac romana profil uman?
Am o intrebare. Daca in cel mai rau caz ma duc la profesionala ce specializare recomandati?
Pentru cei care au rămas corigenți la matematică în clasa a 7 Ce v-a picat?
Buna ziua! Cum se fac ore la Colegiul Economic Gh. Chițu? Știu că sunt doua corpuri. Se învață dimineața sau după-amiaza?
Cum o sa fie la corigență la mate? Că am rămas corigent și vreau și eu să știu cum este.
Daca am luat la examen 5.80 si vreau sa intru la un liceu de 6.15 am sanse? La romana am luat 6.60
Salutare! Am o problema, acum 2 zile am dat bacul la romana si cumva mi- am murdarit foaia de examen cu o picatura de sange, am chemat o doamna suplinitor sa o întreb daca e ok sa continui asa sau daca...? (mai mult)
Salutare,credeti ca vor scadea mediile la licee avand in vedere ca anul acesta mediile elevilor au scazut radical?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!