Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna! Merita să fac contestație la evaluare națională dacă am luat 8, 05 la română, iar mie imi dădea dupa ce am făcut la gramatică un 9, 20, iar la matematica imi iesea 5, dar am...? (mai mult)
Am o intrebare. Eu la examen am luat media 5.80 fiindca nu ma pricep la mate dar media mea generala este de 9.70. daca as vrea sa ma transfer la un liceu mai bun se ia in considerare media generala sau...? (mai mult)
Salut! Media mea din examen este 8, 97 și sunt disperat sa știu dacă pot sa intru la mate-Info, la CNNG, media de anul trecut fiind de 9, 12. As putea?
Bună, sunt clasa a 7 a și trebuia sa fiu a 8a, anul asta, pot sa ma transfer direct în a 9 a?
Salut! Am luat media 7.80 la evaluarea națională. Credeți că am șanse să intru la un liceu care are media de admitere 8.35 de anul trecut?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva la ce licee din Pitești se intră cu media 5, 72 la examen?
Salut, maine am proba la biologie la bacalaureat, unde probabil o sa iau un 8, insa la romana si la matematica mai mult de 6- 6, 50 nu cred ca obtin fiindca am clacat din cauza emotiilor, este chiar...? (mai mult)
Salutare tuturor. Am și eu o dilemă cu un amic de câteva zile și ne tot contrazicem încontinuu. Și trebuie să ne cățărăm pe un stâlp curând și el spune ca dacă te urci pe un stâlp și...? (mai mult)
Salut TPU. Care sunt sansele sa intru la acel liceu daca ultima medie de anul trecut a fost 5.05 iar eu am luat 5.66?
Am luat examen la română 8.70, iar eu m- am așteptat la cel puțin 8.90 și mă gândeam să fac contestație. Nu am greșit mare lucru la gramatică, iar la subiectul 3 zic că am scris destul de...? (mai mult)
Hey,la protectia mediului se da bacul la mate?
Salut! Am luat 6.50 la examen, și vreau să intru la un liceu unde cea mai mică medie de admitere anul trecut a fost 5.80. Am șanse să intru?
Când se învață gramatica unei limbi cu ce se începe? Cu studierea verbelor auxiliare? Cât de greu este sa înveți pe cineva dacă tu nu ai o facultate de litere și tot ce ai sunt multele ore de...? (mai mult)
In anii 1950- 1980, in care industrie erau cei mai bine platiti muncitori, tehnicieni, meseriasi si ingineri, in cea petroliera, miniera, siderurgica, textile/incaltaminte, auto sau constructii?...? (mai mult)
Bună, am susținuți ieri examenul de bacalaureat la matematica iar la terminarea exercițiului am notat rezultatul cu adevărat( cu litera A), Se poate considera semn?
Hey, nu exista ceva aplicația care citește scrisori vechi și în limba română? Nu înțeleg scrisul, nu tot, sunt pasionată de istorie și scrisoare nu e tradusă cuvânt cu cuvânt. Mulțumesc
Pentru liceele C.N. Zinca Golescu, C.N. Alexandru Odobescu, Ion Barbu, Ion Cantacuzino din Pitești, care dintre ele au program de dimineață și care au program de după-amiaza?
Mai pot să primesc bursa dacă am rămas repetent de două ori în clase diferite?
Salutare,daca am scris la subiectul 3 un alt nume de autor se anuleaza tor eseul?
Cum se produce sperma?
Buna! Stie cineva cum sunt profesorii la Vianu? M-ar interesa special cineva din liceu.
Bună ziua! Sunt anul 2 la Automatică, la toamnă trec în anul 3. Vreau să mă mut la departamentul Informatică din acelaşi oraş ( e vorba de Craiova). Am citit că se poate transfera de la specializări...? (mai mult)
Bună ziua/ seara! Sunt la o facultate la buget în anul 2 şi doresc să mă înscriu la o postliceală de tehnician de echipamente de calcul. Oare trebuie cu plată dacă sunt deja la o formă de învățământ...? (mai mult)
Am o intrebare putin mai specifica despre bacul de astazi de la istorie. La eseu am scris despre Constitutia din 1948 unde am dezvoltat efectele pe care le- a avut in Romania. Problema este ca am scris...? (mai mult)
Bună! Cuvintele "ceea ce" pot fi conectori de efect?
Ce se intampla daca lucrarea de la evaluarea nationala imi este anulata?
Cu toții am auzit ca materia predată în școala românească, inca din comunism era cu 2- 4 ani mai înainte decat cea predata in scolile din tările occidentale. Dac e asa, de, , eficienta, , ...? (mai mult)
Salut! Azi am dat bacul la matematică si in total am 4.50 punctaj, sunt sanse sa primesc inca 0.50 pentru alte lucruri scrise dar pe care nu le-am terminat?
Astazi la bacul de la istorie cand prezentam Constitutia din 1948 am mentionat si faptul ca numele Romaniei a fost schimbat. Am scris ca a fost denumit "Republica Populara Romaneasca" inloc de varianta...? (mai mult)
Cum fac sa ma înscriu la poli pe ingineria electrică? Cu ce trebuie sa ma pregătesc: acte, cereri etc Când trebuie sa duc dosarul la facultate (dacă merge sa îl duc fizic(ca nu înțeleg nimic...? (mai mult)
Salut TPU, am vazut astazi un om, fost puscarias si am observat ca el are foarte multe taieturi pe maini, de la incheietura pana la umar si am observat asta la mai multe persoane care au facut puscarie....? (mai mult)
Bună ziua, am câteva nelămuriri. In sesiunea de toamnă aș dori să mă înscriu la câteva facultăți dar și la o școală postliceală (medicină generală), in caz de nu întru la facultate ...? (mai mult)
Bună ziua! Pentru examenul de educator suplinitor necalificat, m-ar putea ajuta cineva cu materiale? Și dacă e cineva care a dat acest examen, cum se desfășoară?
Salut! Am terminat clasa a 10- a pe profilul mate- info si doresc sa ma transfer la profilul stiinte ale naturii. Se vor da diferente in cazul in care in clasa a 10- a am avut acelasi numar de ore de chimie,...? (mai mult)
Bună ziua, vin și eu cu o întrebare mai nefericită pentru mine, dacă nu am putut să intru în prima sesiune de bac pentru ca am avut o restanță la un obiect și in a doua sesiune după corigenta...? (mai mult)
Eu sunt la un liceu tehnologic și eu am dat bacul in alt liceu teoretic daca am scris la centru de examen tehnologic in loc de teoretic poate să o anuleze examinatorul? Deja a fost scanata lucrarea și...? (mai mult)
La istorie am foarte multe emoții și simt că o să bun această probă. Eu am încercat să învăț la istorie cât să pot lua un 6- 7 (am încercat să nu mă bazez pe exercițiile de pe text). ...? (mai mult)
Te poti transfera la un alt liceu daca ai 3 absente nemotivate?
Am o intrebare, la bacul de la romana profesoara supraveghetoare mi- a luat lucrarea sa o semneze apoi mi- a pus- o pe banca altuia in fata colegei...mi se poate anula lucrarea din aceasta cauza? Sau ...? (mai mult)
De cate ori poți susține examenul de bacalaureat, fara a-ți pierde notele din anii precedenți? Din primul an în care ai luat două probe dar pe a treia nu.
Ce profil sa aleg dintre turism si alimentatie, economic? Sau orice alt profil recomandat, imi place chimia si engleza foarte mult, nu-mi place fizica, matematica.
A facut cineva pe aici o facultate la distanta sau la frecventa redusa? Imi puteti spune, in mare, cam care este procesul? Aveati treaba doar in timpul sesiunii, sau si pe parcursul semestrului? Daca...? (mai mult)
Admitere ASE Hello, eseul la limba romana si limba engleza trebuie sa fie acelasi? Adica tradus din romana in engleza sau trebuie sa contina idei diferite?
Exista religia in timpul comunismului în țările comuniste Romania Rusia Iugoslavia etc? M- ar interesa in special in Rusia adică îți dădea voie sa ai religia creștină dar doar sa nu o promovezi?...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva scoli fara frecventa in IT care sa functioneze remote in Dolj sau apropiere?
Cum este materia de clasa a 9a la matematica?
Anul trecut am susținut examenul de bacalaureat doar la romana și biologie, iar eu as dori sa știu dacă pot să cer recunoașterea notei de la romana daca nu am fost prezent la matematica.
Se poate anula o lucrare de bacalaureat daca ai 8 - 10 greșeli pe foaia de examen, fiecare tăiată cu o linie orizontală cum prevede regulamentul?
Salut, astăzi am susținut bacalaureat la lb română și de emoții am uitat s- a pus la fiecare subiect liniuța de deasupra si de dedesubt a cifrei romane reprezentând subiectul respectiv, gen Subiectul...? (mai mult)
O prietena a gresit initiala tatalui din cauza emotiilor, credeti ca s-ar putea sa-i anuleze lucrarea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!