Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Daca am facut o sesizare in legatura cu un profesor la Inspectoratul Scolar Judetean unde am precizat clar ca mesajul vreau sa fie anonim(acesta a fost trimis de pe emailu meu cu numele meu) iar inspectorii...? (mai mult)
Buna! Vreau sa ma inscriu in clasa a11a la stiinte sociale, as vrea sa stiu din ce se dau diferentele, ca sa stiu pe ce (carte) sa pun burta. Multumesc anticipat!
Ce imi trebuie ca sa dau abtitudinile la engleza(pentru bilingv) pentru liceu?
Bună TPU! Se primește bursa pe clasa a 12 a? Dacă da, când?
Daca nu trec la o materie corigenta pot ramane repetenta? Multumesc
Buna TPU, urmeaza sa ma inscriu la facultate in aceasta vara si as vrea sa stiu cum se realizeaza procesul de inscriere la caminele studentesti si care sunt criteriile de selectie. multumesc!
Buna TPU, de ce multa lume prezice faptul ca anul acesta va pica poezie la bac? multumesc
Știe cineva ce întrebări se mai pun la proba de interviu la liceul pedagogic în afară de cea în care mă întreba de ce vreau să urmez acest profil, și despre acel tablou, ce o să mă întrebe...? (mai mult)
Am intrat intr- un liceu tehnologic, pe profilul de Electrica. Eu nu voiam sa intru in profilul asta, dar asa era cu nota mea de la evaluare. Pana acum, am medii destul de mari la toate materiile, ...? (mai mult)
Salutare,eu acum sunt clasa a 8 a si intr-o lună am examen si eu nu-mi dau seama cum se fac problemele de geometrie, nu știu cum să încep și ce sa scriu eu daca învaț niste teoreme nu ma ajuta.
Salut TPU! Știe cineva vreun liceu din Pitești la care intri cu media 6 la examen cu profil de filologie?
"Eu nu m-am dus așa de departe" - propoziția apare într-un comentariu la întrebarea mea anterioară. E corect "așa de departe" sau trebuia "așa departe"? Cu sau fără "de"?
Poti rămâne repetent din cauza evaluării naționale clasa a 6 a daca iei nota mica?
Are cineva un auxiliar pentru istorie de la editura Taktik de clasa a VI-a? Am nevoie de evaluarea de la pag 37. Va rog din suflet.
Cate ore intr-o zi in clasa a 7 a? adica vreau sa imi ziceti, EX Luni: ore... sau cum credeti
Intru cu media de bac 6, 5 la construcții civile Cluj?
Ce sfaturi îmi puteți da pentru probele de la liceu la profilul învațător educator? Dar la bilingv engleza? Și la ambele trebuie sa pun documentele într- o singura tripla sau sa le pun într- un...? (mai mult)
Vreau să scriu o cerere pentru motivarea absențelor
Daca am dat bacul in 2020 si am luat la mate si romana nota de trecere dar nu am luat la Biologie pot in 2024 sa dau la alta materie? De ex logica?
Câte absența de mana am voie sa fac?
Cum pot pune o intrebare cu imagine in "Brainly" va rog
Se rotunjeste media generala la o materie daca am media 4.66 la sfarsitul modulelor? (am 2, 3, 4, 5, 6, 8 )
Am si eu o intrebare daca eu am media 4, 50/4,75 la franceza raman corijent?
Daca am in total 50 de absente motivate/ nemotivate raman corigent la materie respectiva? mentionez ca am doar 10 nemotivate si 40 motivate
Bunaaa! Îmi puteți spune și mie cum este la liceul Toma socolescu din Ploiești pe Protecția mediului?
Ceva sfaturi pentru proba bilingv la engleza? O dau vinerea care urmează
Bună! Vreau să dau la liceul pedagogic și nu știu ce melodie/poezie să cânt (am câteva dar vreau mai multe idei) și aș vrea să mă ajutați. În plus aș vrea să vă întreb dacă eu nu pot ...? (mai mult)
Vreau sa pot vorbi foarte bine si corect in fata unui public. Cum dezvolt aceasta calitate? Ceva sfaturi, carti?
Se poate face facultatea Ingineria produselor alimentare la distanță? Sau există doar anumite profile care se pot face doar anumite profile?
E adevarat ca dacă nu citesc deloc nicio carte și merg prin scoala doar promovând cu 5 nu voi reuși sa invat nimic mai apoi în viață? Adică nu voi putea de exemplu sa invat pentru scoala de soferi...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 9- a. Am o problema la istorie, de când am început anul școlar am intrat cel puțin 2 luni la oră. Acum la sfârșitul anului colegii mei au 3 note iar eu niciuna. Diriga mi-...? (mai mult)
Buna, am o mica problema. Nu înțeleg deloc, dar deloc chimia, cum naiba trec clasa daca am un 7 și trei de 4 la chimie? Imi iese media 4, 75 știind că se va rotunji media.Imi va ieși 5.Fiind...? (mai mult)
Pot sa mai iau bursa de merit in anul urmator, daca am ramas corigenta la o materie dar totusi iau corigenta?
Ola TPU! As vrea sa stiu(de preferat de la cineva care a terminat sau se afla in cadrul academiei tehnice militare)daca ma pot descurca acolo daca nu stiu pic de fizica.
Ce se studiază la facultatea de chimie?
Hey TPU! Sunt elev in clasa a 10a si m- am transferat de la un liceu la altul pentru o persoana. Acum mi se pare ca am facut o alegere gresita din moment ce aici nu am prieteni si persoana aceea este in...? (mai mult)
Cine imi poate explica cum se rezolva ecuatiile de clasa a 9 a. Dau funda!
Salut TPU, vine sesiunea la facultate si nu stiu ce sa fac cand ma gândesc cât de mult am de învățat, plus ca mai am și restante si chiar nu știu de unde sa încep ca este foarte multa materie...Niște...? (mai mult)
Este posibil sa invat chimie fără sa știu tabelul periodic al elementelor?
Buna, urmeaza sa dau bacul si ma intrebam, la Sub 3 la romana ( uman) daca scrii doar incadrarea in curent, tema si viziunea si elemente de structura si limbaj, ce punctaj iei? Adica eseul fara scene,...? (mai mult)
Bună, și Hristos a înviat! Voiam sa va întreb dacă ma puteți ajuta cu ceva sfaturi pentru examenul de bilingv engleza, cum ar fi: ce ar trebui sa recapitulez și mai multe chestii. An nevoie urgent!...? (mai mult)
Daca nu am liceul pedagogic si ma duc la facultatea de invatator educator o sa pot lucra in timpul facultății ca invatatoare sau educatoare, sau asa dupa un an?
Buna. Voi cum ati ajuns sa stiti ceea ce doriti sa faceti cu viața voastră? Să știți ce doriți? Cum ati reușit asta, cum v- ati dat seama in ce direcție s- o luați și cum ati știut ce vi se...? (mai mult)
Salut TPU! Știe cineva vreun liceu din Pitești cu profil de filologie? De preferat cu ore de dimineață, dar și cele cu ore de după masă sunt bune.
Salutare! Știe cineva dacă la admitere la Facultate de actorie poți fi admis sau respins și în funcție de cât ești prezent în social media sau cât de mulți followeri ai pe...? (mai mult)
Salut! Ma puteți Ajuta? Vreau sa ma înscriu La o scoala frecvență, Am 16 Ani, Știți Dacă pot alege un profil dacă ma pot înscrie? De exemplu eu vreau sa dau la mecanică
Salut TPU, am o întrebare, am terminat școala profesionala și am dat la liceu însă nu am mers mult, 3 luni și am decis sa plec în străinătate la munca, chestia este ca asta s- a întâmplat...? (mai mult)
Salut! Imi puteti spune niste licee din Bucuresti unde se invata dupa-amiaza sau macar de la ora 9? Multumesc
Bună TPU! Sunt clasa a 8- a și trebuie să mă decid la ce liceu vreau să merg. Aș vrea să vă cer câteva păreri despre anumite licee, însă îi rog să răspundă doar pe cei care sunt elevi ...? (mai mult)
Ce materii nu va plac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.