Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
"Mâini îndemânatice" este un pleonasm?
Acum ceva timp am mai pus o întrebare despre acest subiect, dar nu am primit prea multe păreri. Voi pune aproximativ acea întrebare, dar voi adăuga și alte întrebări cu speranța că voi primi...? (mai mult)
Buna! As vrea sa fac un curs de pedagogie nivel 1, aveti idee daca e obligatoriu sa ma inscriu la master pentru a participa? Sau exista platforme sau scoli care ofera separat cursul?
Bună! Vreau să întreb dacă cineva din Moldova a susținut examenele de admitere la Universitatea de drept Cluj Cum vi s-a părut? Și careva sugestii despre universitatea
Bună! Vreau să dau la Universitatea de drept din Cluj. P.s Sunt din Republica Moldova. - Aș dori să știu de ce documente am nevoie pentru a intra la universitatea. - Cum se realizează admiterea...? (mai mult)
Salut, pentru ce se folosește zeca 5824/xf, vă las un link unde puteți vedea cum arată https://www.masterfer.it/avvolgicavo
Hei TPU! Am chiulit astăzi de la desen cu cativa colegi iar doamna ne- a pus absente...(va rog nu- mi spuneti ca am făcut o greseala mare, acum regret din din tot sufletul) și parintii mei au văzut...? (mai mult)
Sunt clasa a7a și vreau sa optez pentru școala acasa. Pot continua anul acesta școlar acasa și din septembrie sa continui intr-o școala normala?
Salutare! Sunt foarte aproape de liceu si nu stiu ce profil sa aleg. La matematica ma descurc, dar nu excelez si nici nu as dori sa continui cu matematica mai departe, totusi ador romana. 70% gramatica,...? (mai mult)
Pot sa merg de la o facultate privata la una de stat in anul 2? Sunt la o facultate privata de drept in Tg Mures in anul 1 semestrul 2 si m- as intreba daca pentru anul urmator as putea sa ma transfer ...? (mai mult)
A fost cineva clasa a 12 a si chiar aproape de sfarsit de an sa fi avut foarte multe absente si sa fi fost amenintat cu exmatricularea?
Hei, buna! În iunie am Evaluarea Națională (clasa a 8 a)și nu știu dacă voi avea o medie asa de buna. Ma tot gândesc la ce profil sa întru. Nu am vorbit suficient de mult cu parintii mei despre...? (mai mult)
Cum se scrie corect, Mădălin șeful lui Maria sau Mădălin șefu Mariei?
Buna! Am o intrebare. Ma descurc destul de bine la desen, si cel putin asa imi spun si oamenii. Sunt clasa a 7- a si ca idee, sunt praf la matematica, chimie, fizica. Ma gandesc la ce liceu sa intru,...? (mai mult)
Bună ziua! Pentru Bac, ma înscriu la liceul unde am dat ultima data examenul? Mulțumesc!
Bună ziua! Am dat bacul în 2020 la anatomie, anul acesta vreau sa ma înscriu din nou pot da la biologie organica sau vegetala?
Buna, știe cineva dacă la Liceul Național Mihai Eminescu din Iași la proba de la bilingv engleza se intra instant dacă ai luat peste 6 la probe ca la limba franceza?
"Ba băieți ba" daca am la matematica 3 ore pe săptămână adică marți 2 ore și miercuri o ora, câte note îmi trebuie anul asta Adica in toate modulele astea
Salut! As vrea sa stiu daca ma pot muta de pe profil uman (filologie) pe profil vocational sportiv deoarece cand am fost clasa a 8a am avut o accidentare care nu m- a lasat sa particip la probele de...? (mai mult)
Cu ce medie se intra la profil intensiv info la titulescu Slatina, Olt si profil intensiv engleza (tot la titulescu)
La examen la exercițiul 9 unde trebuie sa asocieze textul dat cu o carte citită, la cărți citite se pun și benzile desenate gen manga?
Dupa ce se pune semnul exclamarii?
Salut! Am atestatul anul acesta si vreau sa va intreb daca profesorii își dau seama daca este copiat, mai ales daca este in html?
Salut, urina este sterila mereu? Adica contine bacterii sau aceasta e sterila la toti oamenii?
Dacă mă duc la liceu mate info este obligatoriu să dau bac la fizică?
Am un deodorant Nivea spray black&white, dar lasă pete galbene pe tricoul alb, iar pete albe pe cele negre, ce deodorant îmi recomandați pentru a evita petele?
Buna seara, nu stiu daca e buna categoria, sunt intr o mare dilema cu eseurile pentru bac la sub. III, toata lumea spune ca un eseu trebuie sa aiba 2 pagini jumate- 3, eu gasesc eseuri numai de 5+ ...? (mai mult)
Salut. As dori sa apelez la cei care sunt mai versati in ce tine de auto aparare si "batai de strada". Am fost si sunt un om pasnic care evita bataile intotdeauna. Totusi, cum stim cu totii, unii oameni...? (mai mult)
Salut TPU, am dat anul trecut bacalaureatul si am ales ca materie biologie vegetala si animala si am gresit facand asta si anul asta as vrea sa aleg anatomie. Stie cineva daca este posibila aceasta...? (mai mult)
Buna! Intrebare întrebătoare mai sunt doua luni iau vacanță de vară și la toamnă trec în a opta. Sunt terminată la matematica, chimie și fizica.Cu ce m- ar ajuta sa fiu mai buna mai ales la ...? (mai mult)
Are dreptul dirigentele sa-mi scada media la purtare ca mi-am luat pantaloni scurti pe vremea asta? Mi-a facut referat
Scutirile medicale se pot face la orice medic? Chiar am o probleme de sănătate reală
Bună! As dori sa imi explice cineva domeniile experientiale, activitatea pe centre. etc! Mi- ar fi de folos explicarea amanuntita a fiecarui domeniu si cum pot lucra eficient pe centre cu copilasii! ...? (mai mult)
Bună seara, va rog sa îmi spuneți dacă un cadru didactic poate pune în carnetul de elev alte note decât cele din catalog, băiatul meu care este clasa a 3a are 8 note de insuficient la matematica,...? (mai mult)
Vreau sa ma transfer de la liceu agricol profil agroturism la liceu economic turism. Trebuie sa dau examen de diferența?
Bună, am lipsit 2 săptămâni de la școală și profesoara de romana și de matematica ma amenință că nu mă trec clasa, este posibil? Doar pentru ca am lipsit 2 săptămâni nu vor sa ma treacă,...? (mai mult)
Bunaaaa. Am și eu o întrebare pentru cei care au dat la UBB la mate info. De unde v- ați pregătit pentru admitere/preadmitere? Am terminat toate subiectele care s- au dat anii trecuți și nu știu...? (mai mult)
Cum este la liceul de arte din Targu Mures? Profesorii sunt de treaba si cel mai important ce internat ma poate accepta?
Buna! Sunt la master si ma gandeam sa fac ca si lucrerea de diploma pe o firma, mai exact pe Netflix. Credeti ca o sa intampin dificultati in gasirea informatiilor financiare despre companie?
Salutare, astăzi s- a oprit niște persoane lângă mine și m- a intrebat dacă am un pix și o apa, cineva mi- a spus ca se poate droga cu ele, spuneți mi și mie voi întra la pușcărie dacă ii...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema mare, sunt clasa a 8 a si tinund cont ca mai sunt aproape 3 luni pana la examen, nu sunt pregatit de loc incerc sa invat dar nu stiu de unde sa incep si de multe ori ma dau batut,...? (mai mult)
Care este cea mai mică medie de la examen cu care poți intra la Dinu Lipatti la actoriei (din București)
Bună! Este cineva care a finalizat un program de masterat in Geomatica si Cadasteu, Hidrotehnica sau Inginerie și Management al Factorilor de Mediu? Imi puteti spune, va rog perspectivele de angajare...? (mai mult)
Buna, pot face modul psihopedagogic daca am terminat scoala postliceala de asistenti medicali si asistenti de farmacie? Mi-as dori sa lucrez cu copii. Mulțumesc
Salut! Sunt clasa a 12a si ma gandeam sa dau la facultate, dar nu sunt sigur. Faza e ca am o frica de prezentat proiecte si ma gandeam daca la toate facultatile e obligatoriu asa ceva sau doar la cele...? (mai mult)
Salut TPU! Am auzit că dacă ai o fișă de persoană cu handicap poți să intri la orice liceu.E adevărat? Dacă da pot să intru la Colegiul National Ion C. Brătianu Pitești?
Sunt răcit de vreo 4 zile și ba ma lasă seara după ziua e ok și seara gen pe la 8 9 îmi frige iar fata și tușesc încontinuu de ce? Ce fac greșit? Iau paracetamol
Bună ziua! cum se calculează media unui elev din clasele I-IV,având în vedere că aceștia au calificative, nu note
Salut TPU! Care e cel mai ușor profil de la Colegiul Tehnic Costin D.Nenițescu?
Bună! Este careva care a terminat Masterul la Geomatica si Cadastru, Hidrotehnica sau Masterul de Inginerie si Managementul Factorilor de Mediu? Imi puteti spune posibilitatile de angajare la fiecare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?