Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Ce etape trebuie să parcurg pentru a mă înscrie și participa la examenul de titularizare din această vară?
Salut TPU! Cu ce medie pot intra la Colegiul national Ion C. Brătianu Pitești pe profilul de filologie?
Salut! Daca nu merg la 1 zi de practica din cele 3 săptămâni ce pot pății? Sunt pe profil economic și fac 2 ore pe zi la practica, dar acum am o problema și nu mă pot duce o zi. Oare daca o rog...? (mai mult)
Bună TPU! Eu sunt la un liceu tehnologic și vreau să mă transfer pe teoretic - științe sociale, transferul se va face in vară? Când se dau examenele de diferența și din ce sa dau (istorie, ...? (mai mult)
Bună ziua, am o nelamurire, daca ma puteti ajuta. "Respectul meu" este cumva pleonasm?
Buna ziua, Vin cu o intrebare - Am facut 13 ani de liceu in Italia, dar in clasa a 13a nu am avut notele pentru a intra in bac. Deci am iesit nu admisa la bac, intrebarea mea este pot face postliceala...? (mai mult)
Bună ziua, O întrebare pentru cei care au experiență în acest domeniu. Care sunt condițiile (pașii de urmat) pentru publicarea unei reviste școlare cu ISSN?
Bună ziua, am o întrebare dacă este cineva in cunoștință de cauză… Am copil care face 7 ani în iunie, din cauza ca am plecat din țară în luna ianuarie nu a mai continuat clasa pregătitoare,...? (mai mult)
Salut, TPU! Dacă la o materia, să zicem sport, am doar o oră pe săptămână, pentru a- mi putea fi încheiată media, am nevoie de cel puțin 4 note(pe principiul nr de ore+ 3=1+ 3=4) sau cel...? (mai mult)
Spunand, teoretic doar, daca de cand a inceput scoala, nu am folosit abonamentul gratis la transbus Buzāu oferit pentru elevi, ci am platit in fiecare luna chiar daca, aparent, aveam deja un card,...? (mai mult)
Ce ma invață la un curs de biorezonanta medicală?
Daca ma mut din scoala in uk la scoala in Romania si acolo sunt in clasa a 11-a (mentionez ca am 16 ani) ce clasa o sa fiu in Romania si cum o sa decurga mutarea?
Am înțeles că mi se va scădea nota la purtare, vreau să știu cum se poate remedia nota la purtare.
Bună! Eu sunt a 10 a și vreau să mă transfer la filologie dar nu știu ce să învăț! Am de dat diferențe la 11 materii. Poate să îmi spuna cineva cam ce mi- ar da?! Am de dat la latina, geografie,...? (mai mult)
Buna TPU! Mă uitam la admiterea pentru Master în cadrul facultății de limbi străine din București, pe specializarea MTSST. Am văzut că examenul de admitere consta în Chestionar UE + traduceri....? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva care stie economie si politica agrara?
Buna ziua, am o problema și nu știu cui sa ma adresez, fetita mea refuza sa mai meargă la școală din cauza colegilor care o jignesc și ii vorbesc urat și multe altele. Am fost la școală sa vorbesc...? (mai mult)
Salut. Sunt pe cale sa finalizez anul 3 la FSPAC dar am cateva restante si asta din cate stiu o sa ma puna in prelungire. Oare as putea sa ma transfer de la zi la id in prelungire?
Salut! Vreau să dau la un liceu cu profilul științe sociale. Pentru a da la drept, cu ce medie de admitere pot intra și cu ce medie la purtare?
Bună. Sunt clasa a 12- a și habar nu am ce facultate vreau sa urmez după liceu. Îmi place matematica și sunt bun la engleză. Am nevoie de idei de facultăți/sfaturi (Sunt la liceu de profil economic)....? (mai mult)
Cu media 9 la purtare, pot intra la un liceu cu profilul științe sociale sau științe ale naturii. Am vrut să dau la pedagogie, dar am înțeles că nu pot, deoarece nu am media 10 la purtare.
Știți cumva unde pot găsi pe cineva să îmi facă două-trei mici proiecte pentru tic? Adică am 3 fise de lucru pe care trebuie să le realizez și am fost ocupată cu alte materii. Plătesc tot!
Buna! Vreau sa urmez liceul de arte Octav Băncilă Iași! Însă am câteva întrebări! ❤️ 1) ce probe sunt mai exact? 2) când se dau probele?
Pot cere recunoașterea unei note la bac de anul trecut pentru anul acesta? Am luat 5, 98 la romana.
Cum devin psiholog in domeniul criminalisticii si ce alte joburi tin de acest domeniu? cat de bine se plateste aici si in strainatate?
Salut TPU! Ce se întâmplă dacă la finalul anului nu am destule note la o materie? La română sunt singurul din clasa cu 2 note iar la finalul anului trebuie sa avem cel puțin 7 note. Rămân...? (mai mult)
Am construit un generator electric pentru ora de fizica (bec led cu bobinaj facut pe cablurile becului motoras unde la rotita acestuia am adaugat un magnet ) de ce se aprinde becul? FIZICA! URGENT!
Dacă am media la o materie 4, 6 se rotunjește la 5 și trec cls?
Ați fericiți dacă am reinstaura Austro-Ungaria?
Dacă am media la purtare 9, din cauza unui referat, la ce licee nu pot da? Și pe ce profile
Va rog frumos sa îmi lămuriți mintea mea proasta cum naiba se calculează mediile de sfârșit de an aduni notele și împărțiri la câte note ai. Și după? mediile se calculează la câte materii...? (mai mult)
Ce motiv pot băga la cererea de transfer dacă vreau să mă transfer la filo?
Știți niște site- uri sau ceva pentru fizică? Sunt a 7 a și stau groaznic la fizică. Am dat un test și am luat 3 sau 4 și doamna mi- a trecut 5. O sa mai dau iar test ca s- a terminat capitolul...? (mai mult)
Din ce material este făcut costumul de scafandru?
Pentru cei mai mari, au fost simularile la Evaluarea Nationala mai grele decat examenul propriu zis? si cu cat ati luat mai mult/ putin decat la simulari?
Care sunt Toate posibilitatile pentru subiectul doi la Evaluarea Nationala la romana?
Am avut media 7.80 la simulare(sunt a 8 a). Am sanse sa intru la un liceu la care s-a intrat cu 8.45 anul trecut?
Cum se spune la un om care nu se lasa de ceea ce face?
Cum înveți mai ușor poeziile?
Ce înseamnă "temerau tut"?
Dacă am media scăzută la purtare si este scrisă în catalog, cu pixul se mai poate anula?
Hei, îmi poate explica și mie cineva ce înseamnă cheia Fa? Eu de când mă știu, am învățat doar de cheia Sol, care- i treaba cu cheia Fa? Și acele note de sub DO, gen, cele care coboară...? (mai mult)
Da, am înțeles de la știri că se vor introduce punctele la purtare pentru admiterea la liceu. Dacă am o medie de 9 la purtare, există posibilitatea să nu poți aplica la unele licee si la ce...? (mai mult)
Cu ce medie se intră la liceul pedagogic, aș vrea să intru și nu știu exact cum se intră și cu ce medie
Buna! Am o intrebare.Care este minimul de credite pe care trebuie sa il am pe an, ca sa promovez in anul 2? Sunt la Unibuc, litere.Multumesc mult.
Aparent cam e a 100 a oară când întreb de diferențe dar, sunt cls a IX a și vreau să mă transfer din vară. Cum au fost diferențele pentru voi? Ușoare sau grele? :) :D
Se mai iau în considerare mediile din clasele 5-8 pentru examenul de clasa 8-a.
Buna, sunt la buget, Master anul 2. Daca iau toate examenele, dar nu vreau sa dau disertația, risc sa repet anul?
Se mai iau în considerare mediile din clasele 5-8 pentru examenul de clasa 8-a."
Dacă vreau să devin educatoare și vreau să dau la Atatürk, am înțeles de la doamna directoare că nu pot să devin educatoare pentru că am un referat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!