Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Bună ziua, am o problema care mă face să mă întristez. Sunt clasa a 8- a amuș a noua și nu știu nimic la școală, absolut nu învăț bine deloc deoarece din clasa a 7 am făcut lecții online...? (mai mult)
Dacă vreau să devin educatoare și vreau să dau la Atatürk, am înțeles de la doamna directoare că nu pot să mă fac educatoare pentru că am un referat.
Doamna directoare poate să-mi scoată un referat, dacă nu eram de vină?
Buna dimineata. În clasa a 5 a cate ore vor fi si ce materii vor fi? În ce interval orar vor fi orele? Multumesc frumos.
Bună. As dori și eu canale de yt pentru chimie, romana, franceza pentru clasa a9a Mulțumesc
Bună, vreau sa dau admiterea pentru Resurse Umane la Uvt, vreau să mă pregatesc să stiu exact din ce se dă examenul dar nu găsesc nicaieri subiecte. Mă poate ajuta cineva?
"Dacă am 9 la purtare din cauza unui referat și vreau să dau la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, pe profilul Științe ale Naturii."
Ce se dă la diferențe la desen și muzică? (cls a IX a)
Bună ziua.va rog sa ma. ajutati și pe.mine.ca nu găsesc nicăieri.de unde.pot descărca și eu cererea pentru amanare inscriere clasa 0, an 2024- 2025, și implicit declaratie acord.pentru celalalt...? (mai mult)
Sunt mate- info si anul acesta dau bacul la romana, vreau sa imi zica cineva tot ce se poate da la bac la romana pentru ca eu nu am nici cel mai mic habar, am auzit ca la mate info nu intra asa de multa...? (mai mult)
Salut! Cei care sunt la Universitatea din București pe Psihologie Științe Cognitive, ce părere aveți de acest program? Faceți informatică? Vreau și eu să dau la Științe Cognitive din toamnă...? (mai mult)
Salut TPU! De ce cutia neagră a avionului nu e neagră?
Care este diferența dintre "cafeină" și "aromă cafeină" la ingrediente pe sticlele de cola/pepsi? Unele au cafeină altele doar aromă sau. aromă pe care o dă cafeina? Adică toate au cafeină ...? (mai mult)
Am sanse de nota 9 in bac la biologie daca ma apuc acum de invtatat? Stiu deja sistemul nervos si analizatorii, trebuie sa lucrez mai mult pe aceste lectii deoarece mi se par cele mai grele.
Care e motivul pentru care Hitler a urat evreii și i-a exterminat?
Ce părere aveți de contele Gyula Andrássy?
De ce ma intreaba toti tiganii cat este ceasul?
Sunt la facultate în anul întâi, semestrul doi și nu voi putea intra într- un examen din cauză că nu pot merge deloc la cursuri, unde trebuie prezență. La examen trebuie să merg în restanță,...? (mai mult)
Știe cineva un site de teste IQ gratis?
Nu stiu ce sa fac. Sunt clasa a 12 a si am note extrem de mici la matematica. Nu pot creste in testele de antrenament peste 3.50. Fac si meditatii. Nu stiu ce sa mai fac...
O carte despre mafia, corupție, traficul de droguri și ilegalitatea care se ascunde în lume? Ce recomandați în lb romana sa fie tradusa
Am dat un test la tic iar am luat 10, când a venit profesorul m- a scos la tablă spunând ca am copiat chiar dacă nu m- a văzut și nu a avut nicio dovadă ca am copiat. I- am spus ca eu nu trebuie...? (mai mult)
Sau TPU, la câte absențe motivate nu se mai ia în vedere cererea de transfer la alta școală? A da și tot asa la câte absențe motivate se scade nota la purtare. Mulțumesc! (Trec în clasa a X ...? (mai mult)
Bună TPU! Eu sunt la un profil tehnic și vreau să mă transfer la arte, mă duc de acum la secretariatul liceului sau?
Cate foi de motivare a absentelor poți face pe an școlar?
Salut, m- am lăsat de liceu din cauza unor probleme și as vrea sa merg la seral cu frecventa redusa.Problema este ca nu știu ce examen trebuie să susțin sa întru la seral.Am sunat la liceul respectiv...? (mai mult)
Salut. Am urm intrebare: dacă cineva are 4 la purtare, pe baza de regulamentul scolar 2023-2024 este repetent sau cum funcționează? Mulțumesc anticipat.
La simularea de bac am semnat o foaie ca vreau sa dau la info. Si acum la simularea asta din aprilie vreau sa dau la biologie ca m- am răzgândit si o sa dau bacul la bio. O sa ne dea alta foaie sa semnam?...? (mai mult)
Hey salut, oare știți ceva biblioteca online unde as putea citi cărți, reviste mai vechi gen f vechi? As vrea sa găsesc mai multe cărți despre Carol I și as vrea un site gratis. Mulțumesc
Salut! Cat de greu se ia bacul la biologie, matematica si romana? Si inca ceva, daca de exemplu iei 7.75 la o materie in bac aceasta se rotunjeste?
Salut. As dori sa aflu în cazul în care cineva are nota 4 la purtare în conformitate cu noul regulament scolar 2023-2024, acesta este repetent prin nota de purtare sau cum funcționează?
Ce se poate întâmpla dacă am dat un test la școală, dar la finalul orei nu am predat testul?
Buna! În legatura fu bursa sociala pe vara nu se mai acorda la 20 de absente nemotivate sau nu conteaza daca sunt motivate sau nu
Aș vrea să încep un studiu serios în chimie: anorganică și organică. Sunt cărțile lui C.D. Nenițescu cele mai bune? Ma refer la cele trei carti scrise de el: Chimie generala și Chimie organica...? (mai mult)
Buna TPU, Am o intrebare care m- a macinat atunci cand am citit secventa din Cel mai iubit dintre pamanteni. De ce atunci cand Petrini il suna pe Ion Micu dupa ce iese din inchisoare acesta nu mai vrea...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor juridic, trebuia sa mergem in excursie cu clasa, insa o noua lege spune ca avem nevoie de o asociație a părinților pentru a merge in excursie dar noi nu avem una, exista vreo ...? (mai mult)
Cum repar media la franceza in 9? Momentan am media 8, 40 dar vreau sa o transform in 9, am notele acum 10, 10, 9, 9, 3. Ce note mai am nevoie? Mai am inca 3 luni de scoala! Ajutor va rog, vreau...? (mai mult)
Ce credeți ca pica la examenul de a 8-a la subiectul 2, romana? Întreb doar pe cei cu experienta.
Pot da dsd 1 dacă nu am studiat germană la liceu? Menționez ca am studiat germană ca limba materna pana în clasa a 8 a.
Bună ziua! Am și eu nelămurire cu liceele profesionale. Eu știu ca poți face și 3 ani de liceu profesional dar am auzit ca se m- ai fac și încă 2 după aia 3 la un liceu normal. Nu poți da bacul...? (mai mult)
Cât înseamnă 10 cm în litri?
Buna ziua! Am nevoie de niste raspunsuri va rog, am fost diagnosticata acum 10 ani cu hepatita B cronica inactiva si de 2 ani dau examen pentru a intra in barou ca avocat stagiar si nu am reusit. In ...? (mai mult)
Dacă am 1 în catalog mai trec clasa? Ce se întâmplă?
Deci cred că sunt timidă sau retrasă.În clasă nu prea mă bag în seamă cu nimeni, adică vorbesc cu colega de bancă dar atât.Nu am legat nicio prietenie, mă duc singură peste tot la liceu ...? (mai mult)
Buna ziua, TPU! As dori sa va rog sa- mi oferiti un sfat legat de citit si va rog sa nu ma luati la misto. Cand citesc o carte nu ma pot concentra si nu retin nimic din acea carte si din aceasta cauza...? (mai mult)
Hei, stie cineva cum este facultatea TCM din cadrul FIIR(upb)? Ma refer la: - se face doar mecanica acolo? - se face info? - poti participa la diverse proiecte in medicina? - gasesti loc de munca...? (mai mult)
Daca am luat 4 la tehnologica, 3 la română si 4 la engleza trec clasa? P.S SUNT CLASA A 5 A.
Bună tuturor! Recent diriga ne a dat notele (ni le- a trecut în carnet).Am un 7 și un 10 la geografie, media iesindu- mi 9, voiam sa va întreb cum as putea s- o fac pe profa sa îmi mărească media,...? (mai mult)
Bună, anul asta am decis sa dau la medicina, anul trecut nu am putut da pentru ca am muncit și mi- am strâns bănuți ca să ma pot întreține, mai sunt cam 4 luni pana la admitere, am învățat...? (mai mult)
De ce nu este Sulina o capitală metropolitană? De obicei, când un fluviu important se varsă în mare, se găsește un oraș important în apropiere. Exemple includ New York (Hudson), Shanghai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!