Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Când și cum folosesc does în construcția unei propozitii?
Dacă am 8 note la o materie. Pot sa refuz pentru a 9 a notă?
Pe ce sta sau supravietuieste tetanos, si cum il putem evita?
Salut,pot sa dau probele la liceul Cantacuzino din Târgoviște pe bilingv engleza daca parintii mei sunt plecați in altă țară?
Bună ziua sper să mă puteți ajuta.Am 37 de ani și as dori să mă reînscriu la liceu pentru a il termina si a da Bacul.Am renunțat in ultimul an ( știu ca trebuie să refac clasa 12 și in plus...? (mai mult)
Buna! M ar interesa sa știu cum e la facultatea de științe sociale, subprofil sociologie. Ce materii se fac, dacă matematica contează
Salut! Cum pot sa învăț toată materia pe care am avut o din septembrie pana acum într o săptămână? (Biologie) Nu mai țin minte nimic. Ce program ar trebui sa îmi fac și cât de des sa ...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare legata de FSE, as vrea sa merg pe informatica economica, dar nu stiu sigur daca aceasta specializare se afla in existenta la Alba Iulia. :(
Pedepse la alegere sau impuse de voi? Cum procedati cu copii? Au dreptul la opinie?
De ce zic toti ca daca se da ora inainte dormi mai putin cu o ora? Daca ma pun in pat la 12 si ma trezesc la 6 nu dorm tot 6 ore? Nu am inteles niciodata
Salut tuturor! Aș dori să intru la Politehnica pe Inginerie Medicala, dar aud numai impresii negative. Majoritatea studenților și cunoscuților îmi recomanda sa merg la ISB. Tot aud că ingineria...? (mai mult)
Bună, sunt clasa a 9 a pe profilul de mecanica și vreau să ma transfer după ce termin acest an școlar la acceasi școală, pe profilul de turism și alimentație. As vrea sa știu fișe ar trebui...? (mai mult)
Bună! Aș dori să mă transfer din vară de pe profilul tehnic agricultură la un profil de filologie sau științe sociale. Pur și simplu consider că profilul curent nu mă reprezintă, ador limba...? (mai mult)
Bună! Unde pot să găsesc teste de antrenament pentru bacul la istorie? M ar interesa să fie pe capitole testele. Pe net găsesc doar amestecate.
Bună, imi poate spune cineva structura unui for and against essay? Nu stiu sigur daca trebuie sa imi precizez opinia,si daca da, unde.
Salut, cunoasteti sali de lectura deschise in weekend prin Pitesti? Sau ceva de genul pentru studiat DAU FUNDA
as dori rezolvarile complete a variantelor de BAC 2009[toate 100], M1, subiectul 1. De unde pot face rost de ele?
Daca sunt in clasa de intensiv engleza dau teza si la engleza? Si inca ceva. am vzt pe net niste modele de teza la matematica care stiam si eu sa le fac pe toate, stie cineva ce ma asteapta...? (mai mult)
Buna ziua! Ma adresez fostilor/actualilor studenti ai Facultatii de Inginerie Industriala si Robotica, Specializarea Echipamente pentru terapii de recuperare (PROGRAM DE MASTER), din cadrul Universitatii...? (mai mult)
Ce înseamnă mulțimea A cu bara deasupra?
Salut, puteți să mi spuneți și mie cam din ce s-ar da la subiectul 3 bio vegetală și animală?
Buna TPU. As dori sa ma inscriu la scoala de subofiteri de politie de la Campina si am unele nedumeriri. - in ce consta proba fizica? Am inteles ca in ianuarie s- a schimbat si vreau sa stiu daca se ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 8- a si m- am gandit sa merg la colegiul national Ion Creanga din București. Din cate am inteles exista 2 clase de japoneza intensiv cea de la stiinte ale naturii si cea de...? (mai mult)
o listă cu licee de dimineata in sectorul 5 sau 6? Inițial am vrut sa intru in Bolintineanu pe științe sociale dar nu stiu daca e dimineata, știți cumva?
Orientativ, as vrea si eu sa stiu care ar fi bugetul de care as avea nevoie pentru a organiza un eveniment comemorativ pentru trupa Queen, cam cat m- ar duce cu totul, tinand cont ca as ...? (mai mult)
stie cineva ce sau cum e liceul inaltarea domnului din slobozia?
N-am luat nota de trecere la o evaluare. Fac contestație, instanța și primesc răspuns, admite contestația, inseamănă ca am trecut evaluarea?
Buna! As vrea sa dau la Universitatea Hyperion, la Facultatea de Jurnalism, însă nu am găsit nimic legat de admitere. Le am dat mesaj și pe email și nu mi- a răspuns nimeni. Îmi poate spune cineva?...? (mai mult)
Salut TPU, liceul teoretic Petru Cercel din Targoviste este bun pe profil de stiinte ale naturii? Mulțumesc!
Daca am fost la un concurs de canto si pe diploma scrie într-un colt ministerul educației, s-ar pune pentru bursa? Și dacă da, merg locurile I, II și III?
Buna, in aprilie am ultima simulare si la romana va da liricul daca dă acesta, ce ar putea cadea la subiectul 2?
Dacă am întrat peste cineva in curte mai multi seara și l- am bătut(la intrarea in curte), deși el ne amenință că ne ia gatul și se vede pe camere cum vine cu o bata după noi, deși el are ...? (mai mult)
La câte absente la o materie, îți scade nota la purtare?
Bună, sunt în clasa a VII-a și merg la etapa națională de la Concursul Național de Geografie Terra, mă întrebam dacă voi primi bursă de excelență dacă iau locul 1, 2, sau 3
BUNA Tuturor! A citit cineva volumele CONVERSAȚII CU DUMNEZEU de Neale Donald Walsh? Căci eu am terminat primul volum și nu știu dacă e bine sa continui!
Bună, sunt în clasa a VII-a și merg la etapa națională de la Concursul Național de Geografie Terra, mă întrebam dacă voi primi bursă de excelentă dacă iau locul 1, 2, sau 3
Buna! Sunt pe profilul stiinte ale naturii clasa a 9a si ma gandesc pe viitor sa dau la psihologie. Stiu ca profilele de uman mai ales stiintele sociale sunt mai potrivite daca vrei sa devii psiholog, ...? (mai mult)
Buna, Imi doresc sa fac o schimbare profesionala si sa ma indrept spre profesia de Educator. Pentru aceasta, vreau sa urmez cursurile de conversie profesionala din cadrul facultatii Stiintele Educatiei...? (mai mult)
Câte cărți de Jules Verne aveți?
Am auzit ca la Biblioteca Nationala a Romaniei se intra pe moca. E adevarat? Cred ca e o aglomeratie mai ceva ca la Luca in happy hour nu? :D
Salut TPU! As avea nevoie de idei de teme de lincenta in domeniul ingineriei electrice, iar aceste teme sa cumprinda parte practica. Multumesc!
Salut TPU! La profil de filologie la liceu câte ore de mate ai pe săptămână? Am auzit că se face mate doar în primii 2 ani și de-asta întreb.N-ar trebui să fie de multe ori.
Buna. Dar am si eu o intrebare. Daca te duci la un liceul profesional la final iei diploma de liceu nu? De exemplu la auto am auzit ca se iese cu permis dar nu stiu cu diploma cum este.
Ce părere aveți despre Liceul Teoretic Traian din București? Este ușor acolo pe filologie?
Buna, daca am adeverinta in care specifica ca sunt apta pentru a merge la facultate de la medicul de familie din anul 2023, trebuie sa imi scot una noua pentru a ma inscrie anul acesta la facultate ...? (mai mult)
Care este termenul de înscriere la liceul sportiv Brasov? (Am cautat pe mai multe site-uri și n-am găsit nimic)
Salut! Am o intrebare... Daca sunt in clasa a 11-a Mecanica-Auto si termin anul acesta dau ceva examen despre mecanica?
Cum aflu notele fiicei mele la capacitatea din 2006?
Cum aflu un rezultat la un examen de clasa a 8a din 2006?
Buna! Am pus oua la clocitoare si nu mi-a iesit niciun pui toate ouale erau limpezi chiar daca le-am controlat si aveau acel banut. care ar fi cauza? Ouale nu au fost mai vechi de o saptamana.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!