Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Am și eu o întrebare importantă în legătură cu bacul. Dacă din cele patru probe scrise mă prezint doar la trei( eu am în total 4 probe cu tot cu proba la limba maternă), atunci în sesiunea...? (mai mult)
Profa mea de mate mi-a pus un 3 ca nu am vrut sa ies la tabla (după ce mă făcut catâr)de nervi și mi-a trecut in catalog.are voie?
Sunt clasa a Xa la liceul Tonitza din Bucuresti si ma gandeam sa ma transfer la alt liceu. Nu ma simt integrata in acest liceu, foarte mult bullying de la colegi, iar profesorii imi displac. Am 2 prietene...? (mai mult)
Am 46 de absente, diriga tot imi spune ca la 60 raman repetent deaorece mi se scade nota la purtare. Este adevarat?
Sunt la mate info, am luat in simulari 4, 5 la romana, 4, 8 la mate și 4 la info, nu am luat notele astea pentru ca am avut o zi proasta neaparat, pur și simplu de atâta am știut, mai am șanse...? (mai mult)
Buna ziua, TPU. Am am absolvit 9 clase in Germania si am Abschlusszeugnis Klasse 9 Hauptschule. Vreau sa stiu daca este macar echivalentul a 8 classe in Romania.
Cum ar fi dacă România ar experimenta următoarele modificări în materie de alimentație? 1. 10% din populația țării ar renunța complet la carne (dar ar continua, o parte dintre ei să consume...? (mai mult)
Am luat 3 in simularea de la fizica, si sunt dispus sa ma schimb pe biologia vegetala si animala cat mai am timp, intrebarea este mai am timp sa recuperez toata materia?
Voi puteți învăța dacă utilizați telefonul? Ce soluții folosiți pentru a nu fi atrași de rețele sociale?
Buna! Am nevoie de cateva articole despre problemele psihice ale Elenei Ceaușescu, stie cineva ce probleme avea?
Buna! Recent am participat la OLAV. La etapa locală am luat un punctaj super, 58, 5/60. Între timp, am avut și olimpiada de engleză, unde am luat un punctaj și mai bun. Ambele erau in aceeași...? (mai mult)
Sunt la mate info, am invatat pana acum pentru informatica si nu prea ma descurc, este prea târziu dacă ma răzgândesc sa dau bacul din Biologie in loc de informatica?(este deja sfârșitul lui...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a opta si recent am participat la OLAV. Am luat minunatul punctaj de 58, 5/60 la etapa locală. După, a trebuit sa aleg între a merge la etapa județeana la olimpiada de engleză ...? (mai mult)
Buna! Doar ce am dat olimpiada lectura ca abilitate de viata. La etapa locală am luat al doilea cel mai mare punctaj. E adevărat ca, de data asta nu m- am pregătit, deoarece nu am fost informata de...? (mai mult)
Poate sa ramana o gaina insarcinata daca e calcata de cocos? Cineva mi- a adus o pereche de gaini de munte problema e ca cocosul CALCA gaina MEREU! nu vreau sa rai nici cocosul (fiidca costa scump ) gaina...? (mai mult)
Buna ziua! Imi poate da cineva informatiile necesare pentru admiterea la facultatile : matematica Iasi Inginerie constructii Iasi Inginerie constructii cluj Se sustine examen de admitere? Daca...? (mai mult)
Nu vi se pare o bătaie de joc că latina e predată în școli de profesori de română în loc să fie luați absolvenți ai facultăților de limbi clasice?
Ce înseamnă daca vezi un craniu in jarul de la foc
Buna! Am o intrebare legata de specializarile din cadrul facultatii. Daca merg la Facultatea de Stiinte Economice, pot urmari specializarile Administrarea afacerilor si contabilitate si informatica de...? (mai mult)
Hei, TPU! Stiti cumva un profesor care da meditatii la informatica in Pitesti?
Voi ce credeți ca pică la bac la română mate-info anul ăsta? Dacă la simulare a picat Lucian Blaga, care sunt șansele să pice și la bac? Sau să avem tot poezie?
Voi ce credeți despre simulări și despre cum s-a corectat?
Bună ziua! Are cineva link pentru rezultatele de la simulare bac 2024? Ca am primit cod dar nu găsesc unde să îl bag
Ce se întâmplă dacă scriu la compunerea pentru olimpiada de limba engleză 11 cuvinte in plus? Trebuie 120-150 cuvinte iar eu am scris 161.
Am dat ieri test la matematica și având in vedere ca notele mele erau foarte mici la mate și cum n- am făcut mai nimic nici la testul asta, nu i- am mai dat foaia profesoarei și aceasta a crezut ...? (mai mult)
Buna ziua, la Nicolae Titulescu drept se intră pe baza de dosar sau admitere in 2024?
Salut, daca sunt la un liceu tehnologic in clasa a 11 a, pot sa ma mut in vacanta de vara la un alt profil (filologie) dar in acelasi liceu? Si in clasa a12 a sa fiu pe filo? Dar daca vreau sa ma mut...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt la profesională pe partea de profil electric și doresc ca la final de clasa a 11- a să dau examenul de diferență să mă transfer la un liceu teoretic pe profil uman după ce voi primi...? (mai mult)
Salut! Daca vreau dsa lucrez pe o platforma petroliera, trebuie neaparat sa merg la Ploiesti la petrol si gaze sau pot invata si la energetica din cadrul politehnicii din Bucuresti?
Hei! Aveți idee dacă parcul de distracții Brașov este deschis? Pe net scrie că e închis temporar, deși scrie că deschide în martie. Oare au uitat să actualizeze programul?
La economic la Botoșani pe profilul turism cu cat se intră? Am văzut ca s-a intrat cu 5, 95 și de asta întreb
De la cine se poate lua borderou de la simulări ca să vad unde am greșit? De la diriginte sau de la profesor?
Bună! Pentru cine a dat bacul la istorie, cum o pot înțelege? Nu știu cum să fac să înțeleg cerința unui exercițiu. La simulare când am corectat în clasă. eu știam răspunsurile din barem,...? (mai mult)
AJUTOR! Vreau sa ma mut la Sincai in Bucuresti pe filo dar sunt total indusa in eroare de orar. DE CE SUNT 6 ORE DE FIZICA LA FILO? va rog sa imi dati toate detaliile pe care trebuie sa le stiu despre ...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de un model de adeverinta pentru liceu, cum ca am participat la ore de condus. Multumesc
Salut astazi am vazut ca de la ghiuveta mea curge niste apa (dupa ce ieri la 9:00 seara am desfacut- o ) dar tin sa precizez ca ieri nu curgea! Stie cineva cum ar trebui puse cauciucurile alea rotunde...? (mai mult)
Puisor unde esti? sau puisor, unde esti? cum se scrie? cu virgula sau fara?
As vrea sa stiu si eu cu ce medie se intra la facultatea de psihologie in Timisoara la fara taxa. Multumesc!
Daca sunt la real(Științe ale naturii) in clasa a 9 a si vreau sa ma mut la mecanica in vară la alt liceu la ce materii trebuie sa dau examenul de diferențiere?
Buna ziua! Cum pot trece de faza judeteana la olimpiada de bioliogie si ce trebuie sa invat? Sunt in clasa a 5-a.
Dacă vreau să mă transfer de la un profil tehnic pe un profil de arte plastice sau la arta actorului, la ce ar trebui să dau diferențe?
Preavizul ala de exmatriculare ți-l trimite prin posta sau ți-l da ție dacă ești major?
Buna TPU, imi poate explica cineva cu exactitate cum funcționează învățământul la distanta? Am luat bac ul anul trecut dar, dupa putin timp m- am mutat la părinții mei, in Germania. Am luat...? (mai mult)
Salut, stiu ca nu prea mai e de mine o astfel de intrebare si mai mult de un copil de 4- 5 dar surprinzator sau nu eu chiar nu stiu nici la 18 ani la ce foloseste gaurica aia mica de deasupra chiuvetei....? (mai mult)
Dacă ministerul educației a decis sa se scadă câte un punct la purtare din 20 în 20 de absente poate scoala sa îți scadă din 10 in 10?
Salut, pentru un student la Fjsc, cum sunt profesorii și facultatea in general? Cursurile sunt plictisitoare sau interesante? Merită să mă mut de la fspac la fjsc?
Sunt clasa a VI- a si urmeaza sa dau E.N/examen. Nu stiu cum e pentru ca am dat doar in a IV a si am uitat, dar acum stau foarte prost cu invatatul. Ma panichez deoarece nu pot admite o nota mica sau ...? (mai mult)
L-ați citit pe Xenofon din Atena? Cum vi s-a părut?
Hei, stie cineva ce media trebuie sa ai in general ca sa intrii la TAXA la UPB la Automatica si Calculatoare?
Salut, sunt clasa 8 a si ma ingrijoreaza nota pe care o voi la la examen, la simulare am luat 5.1 la mate si 6.1 la romana, as vrea sa intru la colegiul tehnic media la care s- a intrat cu media 7.77...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?