Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Intrebare pentru studenții in primul an la medicină veterinara. Cum este fizica si ce face-ți mai exact la ea?
Salut, am terminat scoala profesionala si m-am inscris la seral. Se poate sa ma transfer de la seral la liceu? P.s trebuie sa repet anul?
Bună! Am o întrebare, mă contrazic cu o colegă și acum mă gândesc că poate greșesc eu, "Modalitățile de plată a vânzării" sau "Modalitățile de plată ale vânzării"?...? (mai mult)
Recomandări licee științe ale naturii București? Și limbile care se fac. Mulțumesc
Hei, stie cineva ce media trebuie sa ai in general ca sa intrii la TAXA la UPB la Automatica si Calculatoare sau care a fost ultima medie?
Credeti ca la evaluarea nationala vom primii subiecte mai usoare la matematica? Deoarece la simularea nationala la matematica subiectele au fost dezastru.
Buna, pentru lucrarea de licenta, daca luam o informatie dintr- o carte, iar acea informatie este citata ca fiind luata din alta carte la randul ei, trecem ambele carti in bibliografie? Sau cum se ...? (mai mult)
La munca cineva mi-a furat samponul, e a doua oara luna asta ce sa pun in sampon ca pe cel ce il foloseste sa il manance pielea?
Vreau sa dau la medicina veterinara în Iași. Ultima medie in 2023 la buget a fost 9.15, insa știu o fata care era pe a 3a lista de așteptare cu 8 și ceva și a întrat la buget. Cum e posibil?
Hello! Maine am simulare la geografie și nu am nici o vaga idee cum sa învăț caracteristicile de le relieful României! Ar putea sa îmi dea cineva vreun sfat?
Dacă la simulare la mate am scris ca sunt 2 soluții 8 și 18 pentru m deși cerea doar una adică M=8 dar eu am scris pe cea corectă și alta greșită îmi dă punct sau nu?
Buna, va rog sa- mi explice cineva cu se baga la spalat haine, dupa ce trebuie sa ma iau, ce culori, ce material de haine, la cate grade sa pun, ca nu stiu absolut nimic, am cautat si pe Youtube...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva daca au apărut rezulatetele OLAV (Olimpiada lectura ca abilitate de viata) pe nivel local etapa 3, clasa IX Județul Maramures?
Buna! Am avut simularile zilele astea si am pus ce am gresit intre paranteze, se considera semn? Tin sa mentionez ca am facut o de mai multe ori.
Dacă aș merge la facultate pe Inginerie alimentară, ar trebui să mă descurc, sa știu foarte bine de ex matematica, fizica și chimie? Sunt materii de "bază"? Dacă aleg facultatea pe această...? (mai mult)
Daca vin de pe profil uman pot face față la medicină veterinară? În momentul actual sunt studentă la o facultate pe profil uman( respectiv științele educației ), dar profilul nu ma atrage deloc...? (mai mult)
Am o problemă. Joi avem simulare la limba maternă de la noi din clasa nu avem pe nimeni. Ne mai ducem la liceu sau stăm acasă?
De unde as putea face rost de grile specifice pentru admiterea de la facultatea de sport Cluj, profil kinetoterapie? Nu găsesc niciun model sau admitere din anii anteriori, admiterea fiind din Corintul...? (mai mult)
Salutare! sunt anul 2 la o facultate privata sunt anul 2 pe profilul it si ma intrebam daca pot lucra ca si informatician in politie M.A.I, M.A.P.N. daca da ce probe sunt necesare? Multumesc!
Ce se întâmplă dacă am refuzat să dau la simulare națională de bacalaureat?
Hei! Sunt clasa a V și urmează să dau concursul George Emil Palade la biologie și nu știu din ce să învăț. Ceva sfaturi vă rog?
La simulare bac romana, la subiectul 3, in comentariu, am scris numele operei incomplet: "Eu nu strivesc corola de minuni" fara "a lumii". Ma depuncteaza?
La simulare bac romana, la subiectul 3, am scris titlul operei incomplet: "eu nu strivesc corola de minuni" fara "a lumii". In rest am scris tot comentariul bine. Ma depuncteaza?
Buna! Daca in lucrarea de bac am scris un subiect întreg și am găsit o greșeală de la un cuvânt când am recitit și l- am șters cu o linie și am scris altul deasupra și am făcut asta la 3 cuvinte...? (mai mult)
Hei! Sunt clasa V și peste câteva zile o să dau concursul Emil Palade la biologie.Nu știu din ce să învăț. Niste sfaturi, va rog?
De ce nu am voie să scriu cu stiloul dacă am cerneală albastră la simulare sau la bac? Astăzi, doamnele supraveghetoare, nu au vrut să mă lase să îmi scriu simularea pentru că am avut pilot...? (mai mult)
Dacă am făcut un an de facultate la taxă și mă las, pot intra la buget la altă facultate?
Buna, este grea admiterea la Cosmetica Medicala la UMF Cluj? Cineva care a dat poate sa imi spuna cum a fost? Daca sunt pe bio chimie ma avantajeaza cumva? Nu prea stiu chimie, in schimb la biologie ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, am intrat la liceu prima oara pe profil electric simplu fara automatizari sau etc doar electric si acum la final de a XII cand trebuie sa primim subiectele pentru bacalaureat, ...? (mai mult)
Salut, exista o emisiune pe Discovery numita Expeditii si mistere iar în data de 02.03. 2024 a fost un documentar legat de pădurea Hoia Baciu dar am prins doar finalul. Am tot încercat sa vad emisiunea...? (mai mult)
Aș vrea să mă duc la un liceu cu profil bio chimie, unde să învăț și limba spaniolă. Exista genul acesta de liceu în București sau oriunde altundeva?
Buna! Cum calculez un radical înăuntrul altui radical?
Salutare! Am fost admis la facultatea de Inginerie Energetică, UPB, cu media 9, 15 în seria B, în total fiind 4 serii a câte 4 grupe (până la D). Știți dacă repartizarea pe serii/grupe se...? (mai mult)
Care e diferența dintre dentist și ortodont?
Unde pot să găsesc unde sunt afișate probele practice pentru examenul de certificare profesională nivel 3 - profil bucatar? ( învățământ profesional ). Unde pot găsi... Unde sunt afișate datele...? (mai mult)
Buna ziua, La ce distanta se află Steaua Alpha Centauri?
Salut,media pe materie, nu generala, la liceu se rotunjește sau rămâne asa cum e ea?
Sa fie Iisus oare o fiinta extraterestra care s-a aratat oamenilor? credeti ca exista civilizatii extrapamantene? cum explicati pentagrama din Lisakovskaya, Kazakhstan?
Omul chiar a ajuns pe luna sau a fost trucaj?
Pot sa ii fac cuiva cont de revolut de pe telefonul meu? Gen cu buletinul lui, nr lui de telefon si face-scan ul lui
Stiti ce pica la simulare la romana de la bac? Aveti vreo banuiala?????
Cele mai dificile 3 limbi străine de învățat, după experti, sunt : chineză, greacă și araba. Cam cat ar dura sa înveți foarte bine, vreuna din aceste limbi?
Salut! Am o dilema foarte mare care imi cam da batai de cap si nu pot s- o rezolv, sunt un elev bun in clasa a 8 a, invat mult si ma pregatesc pentru examen, am luat si nota mare in simulare.La liceu...? (mai mult)
Din păcate, am avut "norocul", ca atunci când am fost clasa a 8 a, diriginta sa ma "incurajeze", să nu dau evaluarea națională. Spun asta, pentru că ea practic i- a susținut doar pe cei cu ...? (mai mult)
Care e cea mai buna metoda de a invata la biologie?(pentru olimpiada)
Mai e cineva interesant de literatura antică?
Acum sunt la liceu tehnologic ca și tehnician mecatronist clasa a 11 as dori sa mă transfer la alt liceu de filologie Se poate sa incep clasa a 12 direct acolo? Pentru că am auzit că dacă termin...? (mai mult)
Dacă mi-am pierdut buletinul și luni urmează să dau simularea pentru bacalaureat, se poate intra cu o poză sau certificat?
Liceul Tudor Vladimirescu are cumva și filologie?
Ce fel de chimie se preda in primul an la UTCN, la automatica si calculatoare, calculatoare si tehnologia informatiei? Nu scrie nicaieri daca e chimie organica sau anorganica ori macar ce capitole se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!