Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau să mă transfer la un liceu în Pitești. Am terminat clasa a 10a în România, iar apoi am făcut din nou clasa a 9a și a 10a în Germania pentru ca nu știam limba. Din vară vreau să mă transfer...? (mai mult)
Buna seara. Ma puteți ajuta, va rog, caut o scoala de engleza in București care sa fac clase fara a trebui sa fac clase online, caut pentru un membru al familiei, mi- a spus ca a cautat, dar ...? (mai mult)
Care este experienta voastra la ginecolog ca barbati? ofer funda si va rog seriozitate!
Salut, proteinele 100% pure whey BiotechUSA se pot lua și când nu mergi la sală?
Un baiat imi cere 10 euro ca nu are sa schimbe 20 eu ii dau 10 si el trebuie sa imi dea 10 dar nu are si imi da 20 eu mai trebuie sa ii ddau ceva?
Salut TPU! Anul ăsta am examenul și aș avea o întrebare:Dacă pic unul dintre examene și îl trec pe altul pot intra la un liceu?
Nota de la modulul pedagogic făcut în facultate se calculează împreună cu celelalte note pentru media semestrială sau se calculează separat? Adică dacă eu am 10 la toate disciplinele specializării...? (mai mult)
Ce autori/ opere nu pica la real?
Salut Sunt in clasa a 7 a și la finalul anului vor sa desființeze clasa, suntem 10 in clasa și 2- 3 copii s- ar putea sa rămână corigenți, ne va fi greu deoarece vom avea noi colegi și profesori...? (mai mult)
Salutare, vin cu o așa nelămurire. Momentan sunt a 12 la un Colegiu Economic, lucrez la atestat, pe care il voi preda la sfârșit de an. Ca orice alt om ma informez din diferite surse, întrebarea...? (mai mult)
Am o Dna de geografie care nu îmi spune niciodată note primită și mă ignora și dacă întreb alți profesori ce nota am luat îmi spun că am note in jur de 5 insa eu îi răspund de 9- 10 ce pot...? (mai mult)
Salut! La facultatea de biologie se da admitere sau e cu media de la bac? Daca sunt persoane care au mers/ sunt acolo, cum este?
Care sunt operele care se dau la simulare în martie? Vreau concret numele.
Hey TPU! Ma puteti ajuta cu recomandari de licee din Ploiesti fara bilingv ( profil filologie)
Salut tuturor cine ma ajuta sa fac un personal statement pentru facultate în limba engleza va rog frumos?
Salut TPU, sunt a- 10- a pe stiinte ale naturii si sunt nelămurită în legătură cu bacul la română. Nu inteleg care e faza cu subiectul 3... pur si simplu trebuie sa invat toate eseurile de ...? (mai mult)
E in format PDF cartea "Organizarea, amenajarea si dezvoltarea durabila a spatiului geografic"? Imi poate da link cineva daca are sau o gaseste?
Salutare. Am aproape 14 ani și îmi place de o fata de 12 ani dar nu stiu cum sa încep sa o întreb sa vorbesc cu ea nu stiu cum îmi puteți da niște sfaturi? Va mulțumesc
Pot sa intru la econimicul din Tulcea cu media la purtare 7?
Salut, sunt în clasa a X- a și doresc să adresez o întrebare legată de situația mea școlară. Am absentat 3 module din cele 5 și doresc să obțin informații despre impactul acestei situații...? (mai mult)
Bună ziua! La postliceală la asistent medical generalist structura anului este până în luna august? Vacanța de vară durează o lună de zile? Nu durează trei luni?
Ce scrie pe diploma de licenta după terminarea facultății "informatica manageriala", specializat în informatica sau în științe economice?
Ce înseamnă "șaur"?
Profesoara are voie sa-mi faca referat sau sa-mi scada nota la purtare pentru vorbire cu colegul in timpul orei? Mentionez ca nu deranjam pe nimeni. Clasa a 9a
Am luat teapa de la unu pe telegram si i-am transferat banii pe card pot face ceva cu iban-ul lui?
Stie cineva de unde pot face rost de baremele de rezolvare ale variantelor de bac la economie din 2009?
Ce este vidul interior și cum îl putem combate? În cartea Marele Dicționar al Bolilor și Afecțiunilor, susține autorul că, bulimia apare din cauza resimțirii permanente a unui vid interior. ...? (mai mult)
Hey TPU! Sunt clasa a 8 a si eu imi doresc sa ajung la facultatea de drept, si ma gandeam sa merg pe filologie si sa nu dau bilingv ul insa cineva mi- a spus ca pentru a intra la facultatea de drept ai...? (mai mult)
Daca imi comand card revolut trebuie sa platesc in fiecare luna cate 15 lei ca sa tin cardul activat?
Sunt în clasa a 12-a la un liceu tehnologic și urmează să dau atestatul la contabilitate. Odată ce primesc diploma o pot pune pe LinkedIn?
Bună TPU, sunt clasa 9 la un profil tehnic iar în vara vreau sa ma transfer la un profil uman. Vreau sa știu cât de grele vor fi diferențele la latina, muzica și desen si daca imi puteți da vreun...? (mai mult)
Buna,ma pot transfera de la liceu la seral,acum din Martie, sau trebuie sa astept pana in Septembrie. Am 17 ani
Buna, poti chema un taxi sau un bolt sa te duca dintr un oras in altul? De ex, poate sa ma duca un bolt sau un taxi din Ploiesti pana in satu mare? Daca da cam cat ar costa?
Salut TPU. Sunt modele de bacalaureat de la ISJ Dolj bune? Mie mi se par cam greute fata de ce sa da la bac sau fata de ce am vazut ca se da/ s-a dat.
Acum să vă văd la ce se folosește această baterie să face ce cu ea? https://www.emag.ro/baterie-reincarcabila-3v-20-mah-verticala-vl2020-1vce/pd/D2937VBBM/
Buna ziua! Știe cineva daca la evaluarea națională la numărul de cuvinte se pun și citatele date din text? Mulțumesc!
Cât ar trebui sa reziste o baterie de 4V cu plumb acid adică cate ore/zile ar putea funcționa fără să fie reîncărcată?
Ce pot sa fac daca nu mai am diploma de bac si pe cea de 12 clase? Trebuie sa le iau tot de la liceul la care am invatat si l-am terminat cam acum 3 ani? Mersi!
Salut, mai traieste site- ul asta? Sunt o persoană destul de deschisă către imaginatie din simplul fapt ca mi- am dat seama ca drogurile ne controlează emoțiile foarte profund, la modul ca te face...? (mai mult)
Salut! Daca sunt la liceu tehnologic, modul de matematica m2, as putea da la UTCB-geodezie?
De ce apa din mări și oceane e sărată?
Bună TPU! Dacă îmi place mult istoria, rețin foarte repede lecțiile și mă pasionează asta, pot face ceva în viața cu istoria? Daca urmez facultatea în acest domeniu, pot realiza ceva?
Hei, este chiar asa greu la AC la upb? Am cateva intrebari despre sesiune: - nota la examen este strict pe ce rezolvi la examen? - ce sunt alea partialele? - daca nu iei restanta, repeti anul?
Salut cică la celebrul Nokia 3310 ar fi existat o "copie " tot de Nokia produsa și nu nu mă refer la modelul din 2017 ci la Nokia 3330 ce era cu ecran verde monocrom neiluminate de leduri și era și...? (mai mult)
Salut! Eu la liceu am modulul m2 la matematică. Pot da la UTCB, la geodezie, făcând m2 la liceu?
Credeți că "CONSILIUL NAȚIONAL AL ELEVILOR", se ocupă, se implică mult în educația, drepturile și pentru preocupările elevilor? Astfel încât să le fie respectate drepturile, dar să le...? (mai mult)
Bună seara, TPU! În clasele a XI-a și a XII-a, pe profilul pedagogic specializare educator-învățător, vei preda în fiecare săptămână la clasă?
Salut TPU. la bacalaureat pica cate un subiect diferit pe judet sau pica un singur subiect pentru toate judetele din tara? nu stiu daca m- am exprimat bine dar sper sa intelegeti. adica e un subiect care...? (mai mult)
Daca am facut primul an de facultate la taxa, pot sa ma mut la alta facultate pe loc de buget?
Salut de ce la unele obiecte de ex telefoane nu scrie țară de origine și scrie doar "Produs pentru..."? De ce asta ce înseamnă
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?