Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua. Am terminat facultatea de Asistent medical generalist si ma intereseaza sa dau la medicina. Din cate am inteles, de anul acesta unele materii se echivaleaza. Este adevarat? Se echivaleaza ...? (mai mult)
Salut de ce acest telefon avea un display WVGA TFTLCD cu 65K dacă el nu putea afișa atâtea culori? https://www.gsmarena.com/nokia_105_(2017)-8770.php
Salut ce părere aveți despre acest telefon e fake /copie? https://www.olx.ro/d/oferta/telefoane- colectie- IDhUBSp.html Parca asta nu e culoarea originala parca așa arată nu https://www.olx.ro/d/oferta/nokia-...? (mai mult)
Îmi explică și mie cineva de ce aici zice că WhatsApp nu va mai funcționa pe iPhone 6S plus care are ultima versiune iOS destul de recentă iOS 15 ei de ce zice că nu mai funcționează https://ziarulromanesc.de/stiri/lista-...? (mai mult)
Dacă ma transfer în clasa a 10 a de la un profil de turism intensiv engleză la unul de stiinte ale naturii bilingv la ce materii dau probele de diferentiere?
Cum functioneaza admiterea la liceu? daca aplic la doua si sunt acceptat la amandoua, aleg la care dintre ele merg?
Hei, poate cineva sa imi ofere urmatoarele informatii despre Facultatea de Inginerie Industrială şi Robotică (upb)? (in special cei care au terminat deja F.I.I.R): - care este procesul pentru admitere;...? (mai mult)
Salut de ce daca primul telefon android a apărut în 2007 toată lumea spune că a apărut în 2008? https://youtube.com/shorts/b21Wc04soK0?si=n6n06dmCN4HC90kP? Unde găsesc un telefon Google Sooner din...? (mai mult)
Cum pot scăpa de rețelele sociale? Sincer petrec foarte mult timp pe ele as incerca sa incep sa folosesc un telefon vechi fara rețelele sociale credeți că m- ar ajuta am de dat examene importante ...? (mai mult)
Ce mâncare e ăsta de se face cu carne cruda? https://www.facebook.com/share/r/P2NuJoHi1AZzgSLk/
Buna ziua, daca am Mater la zi si licenta la zi si modulul 1 pedagogie pot preda la 9 si 10 unde pot gasi ceva materiale din care pot invata pentru titularizare?
Hello, Daca renunt la facultate(taxa anul 1, am platit prima transa si mai ramanea a doua o transa de platit, adica trebuia platita pe 10 luna asta), o sa trebuiasca sa platesc si a doua transa?...? (mai mult)
Ce tip de mașină e ăsta? https://www.instagram.com/reel/C16ZpNQo132/?igsh=cnZ2aGd6aGZweWNh
La noi la liceu, după ce am intrat in liceu nu ne mai lasă să ieșim până la ora 13. De exemplu, intri în liceu la 7 și după portarul nu te lasă să ieși înainte de 13, doar cu un bilet...? (mai mult)
Bună. Am o dilemă. Vreau să dau bacul în alt oraș dar nu sunt domiciliată aici,nu scrie nicăieri că aici locuiesc, cum aș putea să îl dau aici? Mulțumesc.
Salut! Am o dilemă; sunt clasa a 12- a si va spun sincer si fara nici o rusine, nu prea am chef de ora de sport sau alte ore de genul acesta in general, deci mi- am asumat de la bun inceput posibila...? (mai mult)
Am luat de la o mustrare scrisă 8 la purtare, care e nota maxima pe care o pot lua? 9? Sau poate chiar 10? Și dacă iau 9 o să mă afecteze in viața?
Salut! Acum 2- 3 ani era o "campanie" de promovare a unei cărți motivaționale … pe YouTube la fiecare videoclip apărea reclama cu o doamna care prezenta o carte cu coperta albastra, cartea avea ...? (mai mult)
Bună! Ce se da la bac la liceu cu program sportiv Nicolae Rotaru din constanta?
Sunt la liceu profesională și as vrea să mă angajez part- time. Pierd bursele dacă fac asta? Iau bursa de merit, socială și tehnologică. Am tot întrebat la liceu dar nu știe nimeni să îmi ...? (mai mult)
Daca am apendicita in sensul in care cand alerg foarte mult se cosidera ca nu sunt apt la proba medicala al admiteri la un liceu militar in cazul in care pot alerga 1 km fara a avea probleme
Dupa ce termini postliceala de asistent medical(3 ani) te poti angaja ca asistent medical pe echipaj de ambulanta? De exemplu te poti angaja la Smurd sau serviciul judetean de ambulanta ca asistent, sau...? (mai mult)
Salut cum se pot reproduce păsările daca nu au penis? De exemplu găină cum poate cocosul sa... dacă nu are cu ce?
Salut am o nelămurire cumva la păsări domestice sau sălbatice au apărat genital ca la mamifere? Adică cocosul are testicule care produc ....etc etc etc. https://www.facebook.com/share/r/WZ3S1vHbv7xuWALU/?...? (mai mult)
Bună! Dacă sunt în clasa a 12-a, 18 ani împliniți, primesc bursă pe motive medicale și mă angajez part-time, voi mai primi bursa?
Pot activa un card bt și online? Fără sa ma mai duc la bancomat
Pot activa un card bt la orice bancomat? Gen bcr etc
Hei, am auzit de la profa de chimie ca aminele nu intra la bac de chimie organica, dar poate gresesc. este si altceva ce nu intra la bac?
Daca reset codul pin din aplicatia bt si cineva are cardul meu poate folosi cardul fara sa stie codul de activare? Stiu ca imi vine mie un cod de activare pe nr de tel.
Am o nelămurire deci de ce când sunt la ora de matematica de ex de engleza de fizica chimie etc timpul trece 1 minut =5 minute și când mă uit la TV de exemplu timpul trece 1 ora =10 minute? De ce?...? (mai mult)
Hey! Ma puteti ajuta sa gasesc subiecte pentru olimpiada de limba romana? Pot fi de la oricare etapa (locala, judeteana, nationala), doar sa fie de clasa a 7- a. Nu reusesc sa mai gasesc alte subiecte,...? (mai mult)
Acum câțiva ani am văzut o petiție pentru absorbante gratuite în școli. Știu că în sistemul de învățământ sunt mai multe probleme, dar totuși vreau să vă știu părerea și despre asta....? (mai mult)
Ce facultate pot să fac sau să merg undeva în domeniul spațial? Am auzit de Facultatea de Inginerie Aerospațială, dar mă aflu în stadiul în care nu prea înțeleg nimic la matematica/fizica, ...? (mai mult)
Îmi explică cineva cum o baterie de Nichel 63 se va transforma in una de cupru după 50 de ani? Din câte știu Nichel e Nichel și Cupru e Cupru sau bateria e una Ni- Cu așa cum era cele din 94' Ni-...? (mai mult)
Ce master se poate urma în domeniul sănătății?
As vrea sa stiu ce parere aveti stimati colegi despre subiectele magie alba/magie neagra/ocultism/farmece/vraji etc. Iar despre vrajitoarele Sidonia, Maria Campina, Mama Omida de la noi din tara si altele...? (mai mult)
Voi cum vedeti utilizarea chatgpt- ului pentru invatat- ul la romana sau alte materii? Eu am folosit astazi chatgpt sa vad ce fel de figura de stil este o propozitie si raspunsul a fost unul foarte bun...? (mai mult)
De ce daca carbonul e un nemetal se poate obține un contact electric cu un metal de ex magneziu? zinc
Salut, dacă o instalație de brad are grupa G asta înseamnă că nu consuma mai nimic sau consuma foarte mult? Am văzut azi in Altex o instalație rătăcită și aș vrea să știu cât înseamnă...? (mai mult)
Ce aplicație pentru traducere vocala în lb engleza recomandați?
Buna! Caut o persoana/un meditator sa- mi explice si mie cum se fac problemele si grilele la fizica pentru admitere la facultatea de medicina Carol Davila. Din Termodinamica si electricitate momentan. ...? (mai mult)
Vreau sa ma transfer de pe profil economic pe stiinte sociale, la ce materii ar trebui sa dau diferente?
Salut, am facut scoala speciala si am renunțat cand eram in cl 5 si acum vreau sa imi termin studiile. Vreau sa stiu daca am facut scoala specials merge sa imi termin studiile la scoala cu frecventa ...? (mai mult)
Salut TPU, am 18 ani ai anul trecut am facut cea mai proasta decizie de a ma inscrie la Seral dupa ce am terminat 11 clase la Profesionala, eu avand posibilitatea sa intru la zi pe profil de filo sau...? (mai mult)
Salut, am o nedumerire, cum se reîncarcă o inima artificiala? E electrică? Au baterii? Adică dacă au cum funcționează și care e riscul dacă uiți să o reîncarci când te pui la culcare? Și...? (mai mult)
Câte absențe pot să am pe modul?
La materia la alegere de la bac vreau să o dau la geografie. Eu am început din ianuarie să iau materia de la început și nu m- am axat asa de mult pe materia de clasa a 12a la geografie, pentru că...? (mai mult)
Hei, dacă vreau să mă apuc de învățat pentru drept, cu ce ar trebui să încep? Am cărțile din primul an de facultate, însă nu știu cu ce să încep sau pe ce să mă axez. Să încep direct...? (mai mult)
Bună! Sunt la învățământ profesional, mecanic auto, seral... La ce materii va trebui sa dau bacul? Va mulțumesc! Sunt clasa a 12!
Salut TPU, este intr-adevar simularea mai grea decat bacalaureatul? Si daca da cam cu cat mai grea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?