Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, sunt studenta la psiho anul 3/4. Tocmai ce incepusem anul trecut si a trebuit sa- mi inchei studiile pentru ca femeile de la secretariat nu voiau sa- mi dea diploma pentru o saptamana pe motivul...? (mai mult)
De ce a urat Hitler atat de mult evreii?
Bună! Sunt clasa a 5 a și am note destul de mici : 3, 4,5,6,7,8 mai pot trece clasa?
Dacă în clasa a 11 vreau sa ma transfer de la estetica și igiena corpului(liceu) la profilul științe sociale din alt liceu, trebuie sa dau diferențe? Județul Galați.
Buna, recent am fost prins cu un gram de marijuana ca minor. Este prima abatere. Ce o sa mi se intample? Evenimentul a fost acum 5 zile. Ma poate urmarii politia pe strada pentru informatii? Sau imi pot...? (mai mult)
Salut. Sunt la o facultate de 3 ani. Daca am facut 2 ani la buget si am intrat anul 3 si dupa o luna in noiembrie mi- am scos dosarul, ma mai pot reinmatricula in anul 3 TOT la buget, in conditiile in...? (mai mult)
Am facut scoala profesionala, am dat bacul acum multi ani in urma am picat fizica materia care era pe atunci la alegere, intrebarea mea este daca acum as dori sa dau din nou examen la materia la alegere,...? (mai mult)
Buna ziua....sunt informatician si vreau sa trec de la debutant la grad II, am facut toate procedurile dar mi- a comunicat doamna secretara ca trebuie sa dau un interviu, ati putea sa imi dati exemplu...? (mai mult)
Cu ce ma ajuta ca pun cui pe bonul de combustibil daca am pfa?
Buna ziua! Am avut la facultate o degrevare si am luat 10.cat % ma ajuta la examen? Cum se calculează nota din degrevare cu cea de la examen?
Salut! Sunt clasa a 10 a si la matematica am notele de 4 4 4 si 3, si mai sunt 5 luni de scoala, imi pot corecta situatia sa nu mai raman corijent? Cate ore trebuie sa invat pe zi
Buna seara! Am o întrebare, dacă luna trecuta am acumulat peste 10 absente, bursa socială este pierdută permanent? Sau a fost doar suspendată pe luna trecuta? Țin să menționez că am 18 absente...? (mai mult)
Am fost in Anglia dupa terminarea studiilor de clasa a 8- a in august, in septembrie am fost la o școală din Anglia in anul 12 si am terminat primind niste note ok in examenul gcse. Dupa un an exact...? (mai mult)
Bună seara TPU. Am o întrebare, dacă eu sunt la liceu cu frecvență redusă eu am posibilitatea să mă înscriu sa dau Bacul?
Înainte luam numai note de 10 și 9 la matematica si romana și acum mai mult de 8 nu am luat decât odată la română, pentru ca nu prea mai învăț. Cum pot sa îmi revin?
Este greu la mate info?
Salut TPU! Tehnic înseamnă tehnologic?
Hei! Am absolvit Litere, Engleza-Franceza plus modul pedagogic. Pot preda fara examenul de titularizare la gradinita? Daca da, care sunt pasii? Nu gasesc raspunsurile nicaieri concret
Bună. Aveți idee unde se poate găsi Barrons pdf?
Bună. Are cineva Netterul, ed. 5 romana pdf?
Buna! Dacă termin PIPP pedagogia învățământului primar si preșcolar știți cumva dacă pot sa devin consilier psihologi?
Bună tuturor, ce înseamnă " cadavrul, cu totul descompus " din citatul acesta : " cadavrul, cu totul descompus şi acoperit de fărămiturile zidurilor mormântului, era aşezat pe 13 bare de fier...? (mai mult)
Bună seara! Sunt anul 2 la Facultate si am o restanta din anul 1 de pe primul semestru. Pot intra in practica(in vara) daca am restanta asta sau o dau acum in sesiunea de iarna?
Vreau părere despre anul 2 și 3 la administrație publică. Cum a fost? E greu față de anul 1? Se merită? Prefer să răspundă cei care au fost acolo.
Buna! Dacă dau un examen grila pe teams (Microsoft teams), profesorului ii apare când ies de pe platforma dacă vreau sa ma uit pe curs? Nu prea as crede însă as vrea sa ma asigur ca nu apare, sa...? (mai mult)
Am picat bacul doar la o materie în 2011, acum dacă vreau sa dau pot sa dau doar la materia aia?
Nu vi se pare ciudat că nu mai sunteți la școală și acum puteți să învățați doar lucrurile care vă plac în timpul liber?
Hello,care ar fi șansele sa pice poezie la bac anul acesta? Am observat ca nu s-a dat de mult.
Salut! Stie cineva daca informatiile descarcate de pe scribd intra la plagiat? Mersi frumos:D
Salut TPU! Imi poate explica cineva ce se intampla inainte sa intru in sala de examen la bac? Adica unde ar trebui sa las telefonul, sau daca trebuie sa semnez vreo ceva? Mai pe scurt, intrebarea mea...? (mai mult)
Bună! Un sfat cum sa învăț la istorie încât să rețin ceva? Am bacul la istorie, dar nu- mi fac griji cu asta. Îmi fac griji cu orele de la școală. Nu reușesc să trec. Am stat și 2 săptămâni...? (mai mult)
Bună ziua, se poate transfera un copil în Clasa a IX a, de la un Liceu semiprivat la un Liceu de Stat? A avut media 5.70 la Capacitate
Bună, daca pentru a trece in urmatorul an universitar am nevoie de 30 de credite cumulate, asta inseamna ca trebuie sa le iau doar in sesiunea de examene sau am si restanțele la dispozitie pentru a...? (mai mult)
Bună! Aveți idei le lecturi pentru Evaluarea Nationala? Sa contina cât mai multe teme(școală, prietenie, natura, copilărie etc).
Bună.unde pot face cursurile dppd la distanta..pentru a preda ca profesor trebuie si nivelul 1 si 2? am înțeles ca se fac și online.stie cineva unde? multumesc
Salutare tuturor! Aveti idee care sunt facultatile unde se poate urma un master online in psihologie, atat in tara cat si in afara, recunoscute de COPSI?
Bună! Sunt clasa a 8- a și am Evaluarea Nationala anul acesta. As dori sa primesc niște sfaturi/sugestii pentru ex 1 de la sub III la matematica (cel cu probleme de tip apartamente, ani, etc). Nu ...? (mai mult)
Salut TPU! Luni, 29 ianuarie sustin simularea la Limba Si Literatura Romana pentru clasa a XII a mai exact, ce ma intereseaza pe mine, ce opere trebuie sa invat pentru subiectul 3 pentru aceasta simulare? ...? (mai mult)
Am terminat clasa a 11 și nu am mers mai departe în clasa a 12. Pot să termin liceul la frecventa redusa. Ce trebuie să fac?
Salut! In perioada urmatoare, se va renova liceul. Avem 2 corpuri, nu stiu cu care vor incepe, dar au prioritate la programul de dimineata clasele terminale si gimnaziul. Acum sunt a X- a, deci voi...? (mai mult)
Salut, care a fost ce a mai mica nota de la evaluarea națională anul trecut cu care s-a intrat la liceul cu program sportiv?
Salut! Am 17 ani si vreau sa- mi dau comanda de pe eMAG de vape, cand am dat acum sa fac comanda m- a pus sa apas ca daca declar pe propria raspundere ca am 18 ani si am apasat ca da. si dupa mi- a pus...? (mai mult)
Cu profilul biochimie ce fel de profesor poți fi?
Salut TPU! Care e cea mai mică notă pe care o pot lua la examen și să intru la Colegiul Tehnic Costin D.Nenițescu?
Buna! Am terminat clasa a xll in 1996 dar nu m- am prezentat la examenul de bacalaureat deoarece nu ma simțeam pregătită, fiind profil de mate - fizică iar mie, științele exacte nu prea îmi plac...? (mai mult)
Buna seara, care stie fraze de dragoste pé tiganeste?
Sunt elev de clasa a VIII- a, si sunt interesat sa intru in liceul George Enescu. Cu ce nota s- a intrat in anii trecuti, si care sunt cerintele pentru a intra? De ex. Sa cunosc un instrument muzical...? (mai mult)
Buna seara, am sa pot sa pun si eu o intrebare. la ce liceu pot sa ma transfer fiindca profesorii m- au dat afara de la scoala pe care am invatat fiindca m- am certat prea mult cu colegii si m- au dat...? (mai mult)
Avem vacanta pe 12 februarie? Și dacă da până când ține?
Am o întrebare. In cat timp as putea recupera materia de gramatică a limbii romane din clasa a5a până în a 7a dacă aș învață 1- 2 h pe zi? Intrebarea este as putea recupera in 2 luni daca sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?