Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Bună tuturor, este adevărat că microbii stau puțin timp pe ambalajele făcute din plastic? Spre exemplu, dacă mai mulți oameni pun mână pe ambalajul făcut din plastic al unei pâini, microbii...? (mai mult)
Buna! Poate un boboc de la liceul Emil Racovita Galati sa-mi spuna orarul lor (profilul fiologie)?
În aşteptare Bună! Ma poate ajuta cineva cu elaborarea unui proiect didactic privind abordarea unui text liric fără personaje la grupa mare, fără memorizare
La Facultatea de Biologie Bucuresti se poate intra pe baza de dosar/media de la bac sau trebuie data admitere?
Păreri Emil Cioran?
Salut, eu anul asta am capacitatea, dar momentan am simularea. Îmi puteți spune și mie cam ce teme de romane pot pica, și ce romane mai exact? Sau sa îmi spuneți cam ce sa citesc. Mulțumesc...? (mai mult)
Bună tuturor, din ce sunt făcute " SILICOANELE " care sunt puse în sânii femeilor, pentru mărirea sânilor?
Ghicitoare:Ce nu are legatura cu chimia si e cuvant din anatomie?
Buna, cum pot înțelege mai bine explicațiile / lucrurile atunci când e vorba de înțelegerea și învățarea unor lucruri importante? De ex eu stau foarte prost cu înțelegerea și sunt grea rău...? (mai mult)
Salut, întrebarea asta este pentru cei care au comandat vape- uri de pe net. Stie cineva daca o sa- mi ceara buletinul curierul cand îmi livreaza comanda cu vape- uri? (De pe eMAG îmi comand) ca îmi...? (mai mult)
Sunt elev la mate- info. As vrea sa ma inscriu la olimpiada de latina, dar profesorul de la noi din scoala a refuzat, pe motiv ca nu am participat la pregatiri suplimentare cu dansul. Tin sa mentionez...? (mai mult)
Câți bani in total poți face la un majorat dacă sunt 60 de invitați
De ce numai pot vedea întrebările puse pe TPU? Înainte îmi apăreau că fiind aprobate una singură a fost respinsa...de ce numai pot vedea nu îmi apar nici că fiind aprobare mici refuzate? A mai...? (mai mult)
Salutare! Vara aceasta am bacul si mai de sustinut proba la limba si literatura romana. Dupa calculele mele ar iesi o medie de 6.50- 6.70. Doresc sa merg la facultatea de informatica ASE, dar am vazut...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Liceul Antim Ivireanul? Cum sunt elevii și profesorii aici? Mulțumesc!
Salut, sunt student in anul II la Facultatea de Litere a Universității din Craiova, am restante(2) din sem II anul I, pot trece anul III(an terminal) cu restante din anul I daca fac numărul minim...? (mai mult)
Bună seara. După părerea voastră, care sunt cele mai frumoase orașe din țară? Aveți un top 10? Un oraș aflat într- o zonă bună, care e bine organizat, unde să poți admira o mare varietate...? (mai mult)
Buna ziua. Are dreptul un profesor ca în cazul unui incident între doi copii de învățământ gimnazial, sa certe unul dintre copii fără sa i se dea dreptul de a- și exprima punctul de vedere...? (mai mult)
Bună,3 înseamnă,, candel o bul" în română?
Salut știe cineva dacă acest
Salut! As dori sa fac masterul in străinătate, iar ca admission requirement acesta are minim 7 la ielts cu 6, 5 la orice proba sau TOEFL cu minim 90 și minim 22 pe proba. Pe care mi- l recomandați...? (mai mult)
Atometru chiar există ca și unitate de măsură? Dar Exametru și anii lumină?
Bună seara. Vouă care vi se pare a fi cea mai dezvoltată regiune din România? Din punct de vedere economic, urbanistic, social, etc. Transilvania(Ardeal+ Banat+ Crișana+ Maramureș), Sudul(Oltenia+...? (mai mult)
Profilul de liceu conteaza asa mult?
Salut TPU! Care e cea mai mică notă pe care o poți lua la examen și să intri la liceu?
Heii daca am terminat clasa a 11 a la liceu si vreau sa merg la seral cați ani trebuie sa mai fac? si daca merg pot sa imi schimb profilu la care sunt?
Eu am luat un 4 și nu știu ce sa fac. Tata reacționează foarte urat în privința cu notele și este pe cale sa afle Te rog, răspunde repede
Salut știe cineva de ce nu mai pot să mă uit la desene animate? Sincer înainte puteam dar acum de exemplu dacă văd un clip pe Facebook îl pot privi și mă amuză dar altfel nu ....de ce? Să fie...? (mai mult)
Am luat nota 4 și tata reacționează foarte urat în privința cu notele și este pe cale sa afle. Va rog răspundeti repede????????ce am de făcut. ????????????
Câte sute de ani sunt in 2.5 miliarde de ani? Ce se va întâmpla cu pământul după 2.5 miliarde de ani se va sfârși viața de pe el?
Bună TPU, dați - mi mai surse extrem de detaliate / amănunțite online de unde pot citi totul despre cruciade. Sursele pot fi în orice limbă.
Bună TPU! Daca sa mă transfer la un profil tehnologic - protecția mediului pe unul teoretic - științe sociale, ce diferențe trebuie sa dau? din a9a- a10? am note foarte bune
Bună tuturor, la ce materii / în ce domenii se învață dacă o vietate / viețuitoare a murit sau nu? Se învață la anatomie, biologie și medicină?
Se oferă garanție la produsele resigilate de 2 ani?
Este normal ca un produs ce costa 2000 de lei să fie redus la 1700?
Bună, ce opere se dau la bac?
Ce se intampla daca iau 4 la un colocviu? merg direct la restanta sau pot sa intru in examen? si la inginerie alimentara in Timisoara daca e cineva de acolo de obicei se trece usor la facultate?
Buna TPU! Sunt clasa a 8- a si nu stiu la ce profil sa ma duc. Am decis sa ma duc la real, pentru ca imi place matematica, chimia si fizica dar nu ma pot decide daca sa ma duc la SN sau mate- info. ...? (mai mult)
Bună TPU, doar un medic poate constata decesul unei persoane?
Am și o nedumerire după ce am aflat următoarele deci compania Nokia a fost cumpărată de Microsoft in 2013- 2015, iar, compania Dacia a fost cumpărată de Renault in 95' de ce? De ce au fost aceste...? (mai mult)
Ce se intampla daca un prieten a copiat la verificarea de la facultate inainte de examen si a fost prins? Are restanta? Mai poate intra in examen? Sau mai poate lua bursa?
Ce fel de baterie mai e și asta? https://youtube.com/shorts/KeICB35OOxQ?si=uFnT3B33SQt0XRrk la ce ajuta? Ce rol are? Câți ați durează?
Salut! E greu să învăț chimia organică într-o zi? Pup, dau fundă!
Salut TPU, sunt elev in clasa a 8-a si momentan si in vara dau evaluare națională si sunt cam la nivel de 7-8, cate teste de e.n ar trebui sa fac pe săptămână sa ajung la nota 9-9, 50? Multumesc
Salut, ma aflu în clasa a ix- a și aș vrea sa mă transfer la alt liceu pe motiv de situație excepțională (bullying)problema este ca nu am media egala sau mai mare ca a ultimului care a intrat. ...? (mai mult)
Trebuie să știi să cânți pentru a întra la o facultate de actorie?(voce sau instrument)
Bună. Dacă am terminat facultatea cu durata de 3 ani (180 de credite transferabile) pot sustine masterul la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza? Am văzut ca pentru Domeniul de studii universitare...? (mai mult)
Buna sear, a știe cineva cad se fac înscrieri le la liceu cu frecvență redusă? Multumesc.
Salut! Imi poate explica si mie cineva ce trebuie sa inveti pentru bacalaureat la romana la profil real, subiectul 1 si 2? Curentele literare trebuie sa le inveti pentru subiectul 2 sau care e faza cu...? (mai mult)
Cine are mai multe informații despre Renaștere și este dornic să împărtășească aici informații? :) M- ar interesa doctrina lor filosofică, socială și legat de religie. :) Din ce am citit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a