Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Din ce au evoluat mamiferele adică animale acvatice au evoluat în amfibieni și reptile dar mamiferele cum au evoluat adică maimuță cum a evoluat și din ce ce a evoluat adică noi oamenii la origine...? (mai mult)
Salut TPU, vin cu aceasta intrebare deoarece as dori s-a stiu ce trebuie s-a recapitulez pentru Evaluarea Nationala la Matematica.
Cineva de la Colegiul de Arte Regina Maria Constanta? As vrea sa stiu la arte plastice sectia grafica in carbune / creion, ce ar trebui sa stiu sa fac si un program / orar cu orele pe saptamana. Ms :3!...? (mai mult)
Credeti in manifestare? Daca da, povestiti mi intamplari de ale voastre, as vrea mai multe detalii si informatii despre manifestare
Unde pot face medicina naturista în orașul Galați?
Buna! Am aflat ca la facultatea mea, daca nu te mentii la buget (adica printre primii 15din clasa) va trebui sa platesti. Cum o sa ma oblige sa platesc? Ce o sa mi faca? O sa ma dea afara si asta e tot.nu?...? (mai mult)
Buna ziua! In noiembrie am depus o cerere de transfer la alt liceu, directorul de acolo mi- a spus ca se va face un consiliu in ultima saptamana, nu am inteles daca ultima saptamana de scoala din acest...? (mai mult)
Salut TPU! Cand cineva iti spune:ne vedem maine la prima ora! Care este ora?
Hei. Vreau sa dau admiterea la psihologie la București și nu știu dacă trebuie pregătire sau ceva... Din ce am văzut este un test grila de gandire critica. Sunt carti de pregătire pentru...? (mai mult)
Bună! VA ROG MULT, cine are lecțiile pentru bac la istorie, romana și geografie sa mi spună:]]]urgent! am nevoie, sa fie sintetizate bine, sa fie ok, pentru note mari la bac
Ce exista înainte de perioada Precambriană adică gen erau oraginsme pe Terra?
Dacă arunc o piatră de o anumită masă, cu o anumită forță şi parcurge o anumită distanță până intalneşte un perete sau un anumit corp. Cum imi dau seama ce forta este necesara pentru a trece...? (mai mult)
Bună, știe cineva daca la științele naturii se face fizică mecanica(Sunt clasa a șaptea și aș vrea sa dau pe științele naturii si nu știu la ce să mă astept)?
Salut TPU! Aș vrea să merg la UVT, dar nu știu nimic despre admitere. Sunt doar clasa 9 și vreau să merg la Informatică limba română. Sunt la profil științele ale naturii și vreau să știu...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare. M- am inscris la o postliceala si vreau sa ma retrag. Problema mea este ca am dat diploma de bac originala acolo. Stie cineva daca trebuie sa platesc sa iau diploma sau sa ma...? (mai mult)
Salut TPU. Ma poate ajuta cineva cu pdf de mai multe variante de romana si baremele acestora? Va rog frumoss.
Care a fost prima epocă? Adică tot pământul a fost împărțit în epoci istorice de ex cretacic, Jurassic etc dar care a fost prima? Apropo voi știți ce sunt ăia Trilobiți și de ce au...? (mai mult)
De ce e luna alba su nu are alta culoare?
Salut catelusei mele i-a venit menstruația și de vreo 5 zile sângerează și are pasarica umflata are 9 luni și 10 zile
Salut TPU! Am comandat ceva de pe internet si cand am dat sa platesc cu cardul nu mi-a mers dar am primit email ca a fost procesata. Pot sa platesc ramburs cand ajunge? Ms
Cum invat pentru examenele din sesiune? Mai am o luna și începe sesiunea și nu am invatat mare lucru. Cum stochez un numar mare de informatii intr- un timp așa scurt, mai are rost sa scriu sau mai...? (mai mult)
Pentru informarea elevilor: https://www.avocatnet.ro/articol_66000/Legea-educa%C8%9Biei-preuniversitare-interzice-telefoanele-mobile-in-%C8%99coli.html Poate citeste si violeta.
La multi ani tuturor an nou plin de bucurii și împliniri și tot ce va doriți! Voi ați dat cu artificii și petarde?
An Nou fericit! Deci Pastele ortodox cade pe aceași dată cu Pastele ortodox de rit vechi? Crăciunul cade cu 14 zile după dar la fel e și la Paște?
Salut! Cunoasc limba engleza la nivel mediu și vreau sa ma îmbunătățesc. Cum sa fac sa o învăț la perfecție?
Am fost plătit 100% pentru o sărbătoare legală și am luat 180 RON pentru acea zi. Cat este plătită o zi normală? Cat ar fi pentru o zi de sărbătoare legala care ar fi platita cu 200%? Salariul...? (mai mult)
Eu unul nu îmi explic un lucru cum poate o butelie de gaz metan să dureze o lună și culmea ți să și faci faci mâncare la aragaz deci gazul se consuma continuu cum e posibil totuși ținând cont...? (mai mult)
Cum sa fac sa îmi trezesc motivația sau sa am motivația pentru orice?(activități utile, mâncat sănătos, sport etc) Cum îmi cresc motivația? Simt ca în viata eram si as fi mult mai sus dacă...? (mai mult)
Cum ajuta de fapt uniformele școlare în lupta împotriva bullyingului? În Marea Britanie, Japonia sau Coreea de Sud sunt uniforme de ani de zile și cazurile de bullying tot cresc! Eu cred ca e vorba...? (mai mult)
Helllooo, stie cineva ce trebuie pentru admiterea la UNARTE? in sensul, trebuie portofoliu, se da examen (din ce) etc
Salut! Este in regula sa folosesc chatgpt pentru lucrarea de licenta?
Salut! Adresez întrebarea următoare studenților la Medicină sau absolvenților. Eu sunt în anul I la Medicină dentară. Aveam de gând să urmez rezidențiatul în chirurgia orală și maxilo- facială....? (mai mult)
Salut, sunt clasa a x a, profilul mecanica, exista vreo facultate in care sa te poti face mecanic auto? de preferabil in Bucuresti.
E grea psihologia ca si domeniu? Vreau neapărat sa studiez psihologie am nevoie mare în viata sa știu Psihologie.
Salut! Dacă mi s-a depus o plângere la poliție, nu mai pot da la Liceul militar?
Salut. Sunt in clasa a 12 a si vreau sa intru la academia de subofiteri de la sibiu/campina sau din Bucuresti. Nu prea as vrea Bucuresti din dif motive dar intrebarea mea este. Care academie e mai buna(explicati...? (mai mult)
Cum ar trebui sa îi facem pe romani sa treacă mai des pe la biblioteci și librării?
Oteeeeeeeeeeeluuuuuuuullllll
Salut TPU! Anul acesta, din cauza unor situații speciale, am ajuns să fiu înscrisă la trei olimpiade, la geografie, franceză și ed. tehnologică, ceea ce nu este o problemă, deoarece am început...? (mai mult)
Merita sa cercetez sau sa studiez cartile Medical Medium despre sanatarea si bolile creierului a lui Antony Wiliam?
Merita învațata Limba Spaniola dacă majoritatea țarilor vorbitoare sunt intr-o situație economică proastă?
Otelul a bătut FCSB la ea acasă. Deci Steaua Bucuresti de Galati sa te ferești. Otelul e cea mai tare?
Otelul a fost campioana în 2011 la fotbal asa ca e o echipa mare și de temut.Doar sunt pregătiți de Dorinel Munteanu. Anul asta va promit ca vor ajunge în playoff. Voi ce credeti Otelul Galati va...? (mai mult)
Faceți ceva lecții /teme chiar și acum în vacanță? La ce materii, și ce clasă?
Ați fi vrut sa fie președintele Romaniei domnul Corneliu Vadim Tudor atunci cand traia si candida? Țineți minte trei cuvinte:Vadim Tudor președinte.Ar fi fost mai bine cu Vadim Tudid decât cu Iliescu,...? (mai mult)
Crăciun fericit tuturor! Dacă bunica mea are o găină cu creasta vânătă ce înseamnă că i s-au spart ouăle în ea sau ficatul bonlav că a băut cu rață din aceași teică de apă?
Eu nu mai înțeleg sensul vieții adică mă refer ca am crescut ca am 16 ani ani și acum înțeleg multe lucruri Și parcă telefonul ma plictisește și doar sa stau în casă sau ma duc la fotbal...? (mai mult)
Voi ce specialitate medicală ați alege daca ar trebui? Eu as alege clar Psihiatria ca ma atrage tot ce tine de creier și de minte poate și din prisma experientei personale cu anxietatea.
Cei care sărbătoresc Crăciunul pe vechi dar îs tot ortodocși fac un păcat adică până la urmă pe ce dată sa născut Iisus Hristos pe 25 decembrie sau 7 ianuarie? Eu unul numai înțeleg nimic...? (mai mult)
Crăciun fericit tuturor o întrebare am in Rusia de ce după stilul vechi se sărbătorește Crăciunul în jurul zilei de 7 ianuarie? Adică cei care sunt pe stil vechi îl sărbătoresc dar cei care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.