Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 13 Ianuarie 2025 sunt:
Crăciun fericit tuturor o întrebare am in Rusia de ce după stilul vechi se sărbătorește Crăciunul în jurul zilei de 7 ianuarie? Adică cei care sunt pe stil vechi îl sărbătoresc dar cei care...? (mai mult)
Merita studiata individual Psihiatria? Îmi place tot ce tine de creierul uman.
Ce părere aveți de specialitatea Psihiatrie?
Am si eu o întrebare, ce grad de rudenie este intre mine si copii rudelor nașilor mei?
Salut, Crăciun Fericit, cum se numea jocul ăla in care aveai un biberon și un pahar și făceai ce băutură vroiai tu și le beai fake?, Și le amestecai, nu mă refer la Q8 sau cum este jocul ...? (mai mult)
Ceva păreri ce să îmi cumpăr din banii de pe colind? 150 de lei
Salut. Am o întrebare f importanta. Cum este profilul de pedagogie? Este unul greu, usor? Programul cum este? E unul flexibil pentru a avea și alte activități în afara scolii? Din ce clasa începi...? (mai mult)
Am si eu o intrebare Numai in Romania exista profile pentru liceu? (Filologie, SN, Mate- info, etc.) Prin cate am vazut in America sau prin alte tari se alege o specialitate doar la colegiu, nu...? (mai mult)
Salut TPU. Am terminat 8 clase cu media generala 8.50 si notele de la teză sub 5. Neavând suport financiar din partea părintilor nu am putut continua studiile. Acum am 18 ani si lucrez in străinatate,...? (mai mult)
Dacă vreau să comand cărţi din străinătate despre istorie, care sunt acele site-uri?
O rețetă de tobă de casă de porc fără ureche de porc
Salut TPU. sunt elev in clasa a 12a la cursuri de zi, voiam sa stiu daca m as putea transfera acum in timpul anului scolar la frecventa redusa...
La facultate, notele de la materiile la care exista verificare si nu examen in sesiune, se folosesc in calculul medii finale? (Spre exemplu cea luata in considerare la bursa de performanta)
Sunt trei zile de când am început Polygynax ovule și sângerez din a doua zi, de ce?
Cum funcționează plintele electrice adică gen la un aragaz normal se arde gazul dar la plintele electrice care atenție am văzut că merg și pe baterie externa alimentate cum e posibil? Acolo de unde...? (mai mult)
Bună ziua! În ce constă examenul la postliceală la asistent medical generalist?
Salut! Am nevoie de 11 puncte pe RegieLive.ro Ma poate ajuta cineva, va rog Le platesc, va puteti lasa iban-ul sau contul de Revolut
De ce tiganii au tenul asa curat si asa de frumos? (Nu dau cu hate si nu sunt rasista) dar am vazut mereu ca tiganii nu au rid- uri, au un ten foarte frumos si curat, este din cauza ca, corpul lor produce...? (mai mult)
Merita sa citesc manualul de Psihiatrie scris de Prof Dr.Dan Prelipceanu? Sau e mai bine sa citești psihologie?
Buna tuturor, cu ce medie intru la posliceala sanitara? Examenul de admitere din ce se da? Este greu? Ce materii se studiaza acolo?
Buna. Ramai repetent daca ai media la purtare 6 fix sau sub 6?
Cum calculez Cash Flow-ul in excel? Ce formula se foloseste?
Bună! Știe cineva despre ce este vorba în cartea 'Leii de mare ' de Fenimore Cooper. Vă mulțumesc anticipat!
Hei TPU! Mă pot transfera de după clasa a IX- a de profesională în clasa a IX- a de liceu, deoarece aș vrea să mă mut de la Turism și Alimentație (profesională) la Muzică (vocațional) (liceu) ...? (mai mult)
Mă scuzați dar oamenii ce au murit sunt reci? Vă întreb fiindcă astăzi când mă jucam cu elasticul ce mi l- am înfășurat în jurul degetului și după vreo 5 minute acel deget era rece ca gheata...? (mai mult)
De ce in ultimul timp au apărut pe YouTube clipuri cu avioane ce le-au fost montate folii de aluminiu la ce ajuta acea folie?
Bună! Știe cineva cu ce medie s- a intrat anul acesta/anul trecut la liceul Unirea din Brașov, la Științe Sociale și Filologie- cu bilingv franceză- ? Eu îmi doresc să intru la Științe Sociale,...? (mai mult)
Buna tuturor, ce pot deveni daca urmez un liceu cu un profil economic? Va rog sa imi dati cat mai multe exemple!
Cum se reproduc găinile dar păsările au apărat reproducător că la mamifere sau găinile gen pod cădea closca așa dintr- o dată? E adevărat că ratele tulbura apa și îmbolnăvește și restul...? (mai mult)
Ceaw, poate medicul de familie sa iti dea scutire pe motiv ca ai fost la dentist?
Este adevărat că unii din Buzău au trimis un balon cu un Samsung Galaxy S9+ in spațiu în 2019?
Merita sa studiez psihiatria?
Am o nelămurire și anume de ce Vladimir Putin nu fumează, nici Joe Biden sau Kim Jhon Un, sau Ci Jhon Pink care sunt cei mai importanți lideri ai lumii, dar în schimb Elon Musk fumează, nea Marin...? (mai mult)
Salutare tuturor, ce are acest calculator mai special decât unul obișnuit? https://youtube.com/shorts/H5YmK-2bB8w?si=gpSzonC6W79_eZk4 cu ce mă ajută pe mine?
Care este diferența dintre a citi o carte in format fizic și a citi pe telefon sau laptop? Se dezvolta memoria doar dacă citești în format fizic?
De fapt Luna cum s- a format, nu din planeta Theia ce s- a ciocnit cu pământul acum miliarde de ani? Atunci ce zice in clip este adevărat vă rog vizionați clipul...? (mai mult)
De ce unii cred că oamenii nu au ajuns pe Luna și că a fost o minciună adică gen unii zic că s- ar fi filmate într- un studio eu unul chiar cred că au ajuns pe Luna și chiar cred că vom putea...? (mai mult)
Buna, sunt fata am 16 ani, si de cand ma stiu am avut problema cu cosurile pe fata… am impresia ca nu o sa- mi vad niciodata fata curata fara cosuri sau puncte negre, numai scap de cosuri, nu am ...? (mai mult)
Cat costa un cântar electronic bun?
Cum câștig premiul Inspire 1 în competiția First Tech Challenge?
Buna, mi- a fost aprobat cererea de transfer la noul liceu. Ma mut acolo dupa vacanța de iarnă. Mai e o săptămână până la vacanță. Pot sa merg la liceul de la care m- am transferat in această...? (mai mult)
Va atrage astronomia? Pe mine da.
Bună! Am o întrebare, ce materii se fac la liceu, la profilul de Științe Sociale, și din ce se dă bac ul la acest profil? Și mai am o întrebare, mă pot transfera de la un liceu la altul,...? (mai mult)
Salutare tuturor prieteni cum se calculează volumul de sânge la biologie? Are cineva idee ce carte de biologie este bună pentru examenul de bacalaureat?
Salut, sunt la Faculatatea de Inginerie Anul I. Daca am foarte multe absente pe primul semestru, pot sa ma duc sa dau examenele? Sau cum aflu unde am intrat in examen sau nu?
Buna tpu.Am o intrebare.Din cate stiu eu daca faci liceul militar si nu vrei sa continuii pe profil militar (ori te duci in armata ori la academie) trebuie sa platestii liceul.Se poate, sa zicem ca termin...? (mai mult)
știe cineva care este media minimă de admitere la Facultatea de stomatologie din Mureș!?
De ce nu mai imi place sa ascult, ci numa sa vorbesc. Mixez la un post de radio (nu dau nume), oricat de faina e muzica si incerc sa il conving si ca e rusinos sa vorbesc. Ce fain ar fi la unu tacut ...? (mai mult)
Salutare tuturor dacă la bacalaureat as lua așa - 5 limba romana - 5 matematica - 5 biologie/istorie as trece as lua bacul? Momentan mi se par foarte foarte GRELE SUBIECTELE DE BACALAUREAT SUNT...? (mai mult)
Ne- ar putea găzdui planeta K2- 18B daca ar fi o apocalipsa pe pământ ce temperatura are planeta și cum e cate ore are ziua și câte zile are un an și apă e comestibila sunt șanse să fie și ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!