Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 4 Decembrie 2024 sunt:
La copilul meu la scoala este o profesoara de matematica pe nume Botez Liliana. Aceasta a țipat așa de rau in cat copilul meu are traume și mi- a spus ca a mai lovit și niște colegi de- ai lui as ...? (mai mult)
Bună ziua, la clasa a 8 a părinții aleg codurile pentru licee? De ex poate părintele să scrie un cod pentru un liceu iar elevul să nu își dorească sa intre la liceul respectiv? Sau părintele...? (mai mult)
Bună! Știe cineva dacă disciplina LIMBĂ MODERNA ( la facultate), se refera strict numai la o limbă sau la doua? Și se fac alternativ?! Ca pe orar am văzut și limbă franceza și limbă engleza...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 10 a și vreau să mă mut din liceu. Precizez ca sunt pe profil mate info și simt ca nu ma mai descurc pe materiile de real. Vreau să mă mut din liceu și din cauza ca este Liceu...? (mai mult)
Bună tuturor, Biblia este studiată în facultățile de teologie?
Sunt in clasa a 9- a iar la fizica ne- a predat operatiile cu vectori: scadere, adunare, descompunere si inmultire. Eu nu am inteles nimic, desi m- am chinuit, mi- am facut si temele... Ma poate ajuta...? (mai mult)
Bună seara! A avut o cineva sau o cunoaște pe profesoara de engleză, Mardari Alina din Ase? Mă interesează stilul ei la seminarii, cum punctează și dacă e ok?
Salut TPU! Cum se face admiterea la Facultatea de științe ale naturii și științe agricole din Constanța?
Bună! Dacă renunț la o facultate pe care am făcut o un an și vreau să ma înscriu la alta după ce criteriu intru? Tot media de la bac?
De fapt Evul Mediu a fost o perioada întunecată sau nu fost chiar asa cum se spune? Dacă ar fi fost chiar asa de rau cum ar fi reușit sa se construiască atâtea castele, orașe medievale frumoase...? (mai mult)
Bună! Aș dori la sfarșitul clasei a 9- a să mă transfer la Colegoil Național Petru Rareș Suceava pe profilul științe ale naturii bilingv engleză, de la un liceu vocațional pe profil filologie....? (mai mult)
Bună tuturor, inginerul auto face mașini pe patru roți - automobile?
De unde invat pentru bacul la psihologie? Unde gasesc ce trebuie sa invat?
Cum pot să pricep mai bine? De la un timp (cam de 2 zile) orice citesc nu rețin nimic ce sa fac?
Dragi TP1- isti, Ce credeti despre obiceiul de a aplauda formal cu apelativ preoteasa de 20+ de ani cand experienta ei de viata e aproape nula? La fel si la preoti juniori.Vad destule filmari pe tema...? (mai mult)
Cum se numește acel fizician care a pus o pisică într-o cutie și a spus că este și fie și moarta în același timp?
Salut abia ce am aflat că stra bunici mei au fost ruși asta înseamnă că eu ce sunt? Un hibrid? Apropo de ce ai mei mi-au spus abia acum?
Salut ce înseamnă LTPO și la ce se referă acest lucru?
Salut dacă am dat cu șmirghelul pe o moneda veche din 92 și-a pierdut valoarea istorică?
Exista sânge de culoare galbena?
Buna! Am un Samsung A8 2018, care este blocat in modul sigur. Am dat restart, degeaba. Problema este ca ii lipsesc butoanele de volum. Exista vreo alta solutie in afara de dus la service? Nu stiu, ...? (mai mult)
Unde găsesc online atlasul de anatomie Sobotta în limba română?
Ce joburi ai la dispoziție, în România, ca absolvent al facultății de Geografie? În afară de profesor.
Salut, mi- am comandat cauciucuri de iarna de 215 latime. 3 au venit de 215, 1 de 205 si nu stiu de ce, nu ma prea pricep cu ele deoarece is mai mic, vreau să știu daca are ceva daca il montez asa...? (mai mult)
Câte furnici ar încăpea în corpul unui om? Dar într-o galaxie? Sau soare etc? Ms fundă.
Acesta este originalul Samsung Galaxy Flip? https://youtube.com/shorts/aAHJGqf8CBI?si=Cj6C_zHvknNhKxI1
Bună ziua, Am terminat facultatea de balneo- fizio- kinetoterapie, dar în cadrul facultății de medicina, am și modulul psihopedagogie și și master în managementul sanitar! Vreau însă să...? (mai mult)
Ce părere aveți despre sucurile Figo? Sunt mai sănătoase decât Fanta daca conțin 10% suc de portocale și Fanta conține 4%?
Salut, palul umed se mai usucă? E adevărat că 7 ani rămâne umed?
Bună tuturor, dacă un om are arsuri pe piele, trebuie consultat de dermatologi?
Care e treaba cu ciocolata Dubai? De ceva vreme vad tot mai multă lume că vorbește de ea
Nu m- am lamurit 100% ce reprezinta studiile de master. In aproape toate cazurile vad ca acestea sunt accesibile tuturor, indiferent de pregatirea pe care o au sau profilul ales la licenta. Totodata, ...? (mai mult)
Exista vreun mod de a lucra la un job cu program fix si a face o facultate de chimie/biologie/biochimie/inginerie medicala etc. pe langa? Profilele astea nu par sa aiba varianta de invatamant la distanta...? (mai mult)
Eu am o mare dilema deci cum se explică faptul că fierarii folosesc cuptoare de topit fierul care sunt făcute tot din fier dar nu se topesc ci topesc doar fierul introdus in ele? Cum este posibil?
Unde și cum poți face un curs ceva in Romania că sa ajungi practician certificat al metodei de vindecare "Codul emotiilor" creata de Dr.Bradley Nelson?
Cum poți deveni practician certificat al metodei alternative de vindecare "Metoda Sedona"de Hale Dwoskin?
Bună tuturor, în ce limbă a fost scrisă Biblia?
Bună tuturor, demonii nu pot fi văzuți, nu? Ei sunt invizibili sau cum?
Bună. ce poți sa ieși în urma facultatii de business si turism din cadrul ASE București? de asemenea, ce recomandați între aceasta si facultatea de management? sunt clasa a11a. mulțumesc.
Salut! Sunt anul 1 la facultate si nu am reusit sa ajung in prima saptamana din motive personale, dar am auzit ca grupa mea si au luat carnetele si legitimatiile. Imi trebuie neaparat legitimatie? ca ...? (mai mult)
Buna ziua, am 34 de ani si mai am de dat licenta. Din pacate nu mai stau la caminul din timpul facultatii si as vrea sa ma inscriu din nou acolo. Intrebarea mea este: se poate? Si ar fi legal sa...? (mai mult)
Bună tuturor, cum pot vedea cursuri online de " Știința informării și documentării "?
Ce facultate mai primeaza sa urmezi, in zilele noastre? Ce job e mai rentabil dupa ce termini facultatea?
Bună tuturor, la " Științe ale informării și documentării " se pregătesc cei care vor să devină bibliotecari?
Salut. Am parcat si am primit amenda de 200 lei. Am trimis sms- ul inainte la numarul corect insa in loc de " 1B999XXX" am pus "P1 B999XXX". Mereu am platit asa si nu au fost probleme. Am achitat...? (mai mult)
Este legal ca un profesor să îmi dea dowr mie test, să mă pună in prima bancă și sa vina sa îmi smulgă testul?
Salut, o intrebare. Cum se desfasoara un curs de calificare la A.J.O.F.M? Se preda sau care este modul de predare? Si de cate ori pe saptamana se fac cursuri, luând in considerare, ca m- am inscris...? (mai mult)
Bună! M- am apucat de învățat biologia pentru admitere la Tg. Mureș la medicină generală, surprinzător, dar merge foarte bine, înțeleg ce citesc și pot face corelații. Am început meditațiile...? (mai mult)
Bună tuturor, la ce materii se dă examen de bacalaureat la specializarea " ȘTIINȚE SOCIALE "? Unde ați găsit informații despre asta?
Ce înseamnă telefon analogic? Dar digital? Cum adică? Din câte știu analogic era ceasul nu telefonul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti