Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Dacă am 10 absente nemotivate făcute în decursul a doua luni, nu mai iau bursa de merit tot anul sau doar luna asta?
Salutare tuturor prietenilor mei, am o curiozitate UK (Regatul Unit) este condus doar de Charles al doilea? Adică UK este un regat format din 4 țări Suedia, Tara galilor, Irlanda de Nord și Anglia...? (mai mult)
Trebuie sa dau admitere la usamv pe profilul ingineria mediului?
Cei care sunteti la Mihai Eminescu Petrosani si sunteti pe profilul filologie. Imi puteti spune cum este?
Sunt cu semn de întrebare. Un prieten de al meu a luat doar emblema liceului fara uniforma, iar eu am luat un sacou. Pot sa iau și eu doar emblema și să zic că nu mai vreau sacoul la croitorie?( ...? (mai mult)
Sunt aici persoane care au terminat liceul la Sf Sava București? Cunoașteți pe cineva care terminat acolo? Cum a fost? A fost greu?
Buna TPU! Am comandat de pe eMAG o pereche de casti nothing buds 1 si cand am primit comanda am sesizat ca am primit alta pereche de casti (nothing ear stick) am contactat serviciul de clienți de la eMAG...? (mai mult)
Știți cumva unde pot vedea câte locuri libere sunt la un anumit liceu, în afară de a vorbi cu directorul? Aș dori să știu pentru liceul Mihai Viteazul din Ploiești
Este chiar atât de rau sa ai un copil școlit acasă? Eu cred că homeschooling- ul ar putea merge și la noi cum merge în alte părți dacă ar exista echipamente performante și mulți profesori ...? (mai mult)
Am nevoie de site-uri bune sau aplicații de unde pot învăța limba spaniolă bine
Buna! Stiti un server de discord legat de evaluarea națională?
Se poate învăța limba engleză fără profesor?
Stie cineva daca avem "thrift stores" de carti in Bucuresti? Incerc sa gasesc o editie de carti cu coperti vechi de cateva luni.
Salut! Miercuri trebuie sa dau o simulare la lb.romana.Imi poate zice cineva ce lecții ar trebui sa învăț pentru a lua un 7- 10.M- ar ajuta foarte mult acest raspuns, dar si pe ceilalti care cauta...? (mai mult)
De ce sunt blamați cei care renunță la școală? Știu ca este importantă dar dacă acel copil primește bullying și de la colegi și de la profesori, este detestat de toată lumea și nu se pricepe...? (mai mult)
Buna ziua! As vrea sa stiu ce trebuie sa învăț pentru o simulare la lb romana, o dau marți.
Salut! Miercuri trebuie sa dau o simulare la lb.romana.Îmi poate zice cineva ce lecții ar trebui sa învăț pentru a lua un 7-10.M-ar ajuta foarte mult, dar si pe ceilalți cauta întrebarea asta
Salut! As vrea sa întreb ce materii se fac la Colegiul "Vasile Lovinescu" Fălticeni, dacă are camin și din ce materii se da bacul?(la matematică m1, m2) Si aceleași întrebări le am și pentru...? (mai mult)
Salut prieteni, am o întrebare ce mă tot frământă, de câteva zile există vânători de fantome așa numiți "Ghost hunter " adică pe net găsesc tot felul de arme de Ghost hunter dar în realitate...? (mai mult)
About english. Care e termenul folosit de ei în mod obișnuit pentru frișcă? Dicționarul dă trei variante: cream, whip și whipped cream. O altă chestie: cream apare ca echivalent și pentru smântână....? (mai mult)
Buna stie cineva ultima medie la OSP pe profilul de politie de frontiera anul trecut?
Câți oameni vorbesc Limba Spaniolă și în câte țări se vorbește? Dar Limba Franceză? Dar Limba Portugheză?
Bună seara, TPU! Știe cineva un profesor de canto (muzică ușoară) în Sibiu?
Bună seara! Azi am crezut că pot sa merg acasa dar profa cu care am avut ultima ora a pus o absenta nemotivata Pățesc ceva grav sau pentru una nu doar la un anumit număr şi mă impedica doar asta...? (mai mult)
Cer si eu o parere daca este normal legat de scoala! Sunt la invățământ liceal orele sunt de la 8:00- 14:00, persoanele care fac naveta au dreptu scolii de a pleca la ora 13:30. In momentul acela...? (mai mult)
Imi poate recomanda cineva o profesoara pentru meditatii la istorie (ANP-penitenciar) in Craiova?
Salut, am întâmpinat sa am nevoie de certificat de absolvire a liceului, îl mai pot obține daca l- am terminat acum 3 ani? Trebuie sa fac o cerere? Mulțumesc anticipat! (Se va schimba categoria ...? (mai mult)
Salutare TPU.De ceva timp incerc sa imi îmbunătățesc cunostiintele de Limba Engleza prin traduceri.Totusi am cateva texte care imi dau batai de cap și nu stiu cum le- as putea traduce corect. 1....? (mai mult)
Salut. Daca ai o centrala termica (sa zicem ariston) iar tu ai garantie la un service si ti se strica ceva in timpul garantiei. Mai platesti piesele? Intreb caci unei vecine ii s- a stricat o piesa la...? (mai mult)
Am un cățel Amstaff și vreau să îi dezvolt musculatura știți ce pot face?
Se poate da o adeverinta de la medicul de familie invoire pe mai multe zile sau trebuie cate una pe fiecare zi lipsita?(zile consecutive)
Daca pun un story pe whatsapp trebuie sa am persoanele trecute in contacte ca sa imi vada story-ul sau ele pe mine?
Se poate face transferul de la învățământ de zi clasa 11-a la frecvență redusa sau seral, dacă vârsta elevului este de 16 ani?
Buna! Oare m- ar putea ajuta cineva cu aceasta carte in format PDF? ( nu o gasesc nicaieri si am mare nevoie de ea la facultate). Badea D., Sfredel V., Homeostazia sangelui. Craiova: Editura Medicala...? (mai mult)
Ia să vă văd, cum e corect sunt sau sînt? De unde a apărut forma asta greșită? Am văzut publicații de renume în care apărea forma greșită a verbului a fi, de exemplu în dilema veche, ...? (mai mult)
Salut, un liceu în București cu clase de bucătărie sau mecanica, la care se intra cu medi mici că eu am 4 70 la examen din clasa a 8 a?
Care este diferența dintre " voiam " și " vroia.m "?
Ce părere aveți despre introducerea unei noi materii în școli, și anume „Educația Juridică"? Din punctul vostru de vedere, ar fi utilă? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce? De asemenea, ce...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, cum pot să calculez toate combinațiile cu sau fără repetări ex(am 8pariuri sportive fiecare pariu are 3 variante posibile exemplu real Madrid vs inter Milan posibilități...? (mai mult)
Bacul la stiinte ale naturii este greu fără meditatii?
Unde pot vedea ultima medie cu care s-a intrat la un anumit liceu?
Este cineva din Moldova care a intrat anul asta la liceu in Romania? Daca da, ce teste at sustinut? Notele noastre joaca vreun rol sau nu? Vreau sa intru la un liceu bun la Cluj la profil de mate info
Care sunt universele postulate de David Brown și ce exemple exista pentru fiecare?
Există vreo posibilitate de a trece în a 12 a în timpul clasei a 11 a? ( Cu probe sau echivalare și așa mai departe.) chiar dacă sună stupid, aștept un răspuns, nu să se facă mișto....? (mai mult)
Bună! O idee de activitate pe tema Poezie, culoare pentru pace?
Buna! Care este termenul legal de publicare a ghidului de redactare si elaborare a lucrarii de final la scolile sanitare postliceale?
Dacă am aplica în școli reguli de dinainte de 89 adică uniforme, confiscarea telefoanelor și paznic la întrare oare copiii din ziua de azi crescuți cu telefon de la 5 ani, acces la internet de...? (mai mult)
Este posibil transferul în timpul anului de la un liceu la altul cu schimbarea profilului(aș avea de dat la 4 materii diferențe)?
Salut, aș vrea să știu cum sunt condițiile la internatul de la liceul Mihai Viteazul din Slobozia sau la orice alt internat de acolo.
Buna! In 2021 am terminat facultate. Mi- am luat toate examenele si a fost totul ok, insa mi- a fost prea teama sa imi dau licenta. Acum mi- as dori sa imi dau licenta, dar nu stiu sigur daca o mai pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?