Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Am o întrebare. Din ce se dă bacu când ești pe profil de cofetar-patiser seral?
Ce se intampla daca nu am prezenta de 50% la cursuri obligatorie? Nu ma baga in examen si merg la restanta sau ma da afara din facultate?
Buna ziua TPU, daca poate cineva sa ma ajute, fiecare loc de munca care este legat de natura, agricultura si chestii de genu: inginer agronom silvicultor inginer silvic topograf Mai sunt altele? ...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau să știu ce se întâmplă dacă nu iau exemanul in perioada de sesiune la facultate! Știu că îl mai dau o data, dar trebuie să îl plătesc și dacă nu îl iau nici atunci?
Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți, cei ce sunteți la licee cu profil filologie biling, la geografia Angliei după ce manuale lucrați? Mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri.
Cum pot invata la biologie că am un test miercuri și am de invatat 12 pagini pentru testt oare pot să le învăț mecanic?
Mai devreme am pus o întrebare legata de maistri eu fiind la asistenți. Și m- am gândit și vreau sa dau la maistri militari. Credeți ca e greu pentru o fata? Dacă se poate vorbi din experienta?(optional) ...? (mai mult)
Salut TPU, sunt in clasa a9a (profesionala), as vrea sa stiu daca ma pot transfera la liceu normal, ce trebuie facut? (Se poate face acest licru?)
Buna! As dori și eu mai multe detalii despre admiterea la academia militară, la ce materii se admitere, cu ce medii se intra și cum este acolo…
Credeți că aceasta carte "Trezeste uriasul din tine"de americanul Anthony Robbins care se mai numea în trecut" Descoperă forta din tine" va reuși sa ma ridice din genunchi unde ma aflu acum cu calitatea...? (mai mult)
Buna! In limba romana exista,, c-a-l"? In gramatica ma refer. Daca da, in ce fel de propozitii?
Avea Dana Budeanu dreptate cand spunea ca unii profesori nu fac nimic la ore, ati avut profesori care stateau degeaba la ore?
Am și eu o întrebare: cum se numesc insectele acelea micuțe, de culoare gri închis și cu corpul flexibil care apar pe la tocurile geamurilor clasice?
Va place emisiunea Teleenciclopedia?
Salut! ce culegeri pentru bacul la istorie si geografie recomandati?
Ce inseamna scarile 5:1, 1:200? vreau cu niste exemple
Cat inseamna 3 mm la scara 5:1?
Profilul artistic/ cel de la scolile vocationale de arta are aceeasi programa cu profilul sociologic sau cel uman?
Credeți că vom reuși vreodată sa scăpăm de drogurile din școli și licee? Și mai important cine vrea sa transforme tânăra generație în legume?
Salut stie cineva cum se numeste piesa asta din videoclip? https://www.tiktok.com/t/ZT8AnL2xg/ Am încercat cu shazam de ogramada de ori dar nu mi da piesa.
Salut am si eu o întrebare. Dacă sunt maistru militar pe arma auto pot intra in FOS?
Îmi puteți recomanda un site de pe care pot descarca cărți pe gratis. Sau vreau să-mi descarc Alchimistul dar am găsit doar un pdf de 95 de pagini și nu sunt sigura dacă e toată.
Bună, voi ce credeți? În prezent fac postliceala de asistenți, dar mai mult as vrea sa intru în armata la maistrii, credeți ca as putea face în paralel?
La afirmația: Nu, nu cred că cerul e albastru. Daca puteți să răspundeti doar cu da sau nu.Cum raspundeti ca să dați de înțeles că cerul e albastru.
Salut, liceul Mihai Bravu are profil de bucătărie?
Va rog sa ma luati in serios pentru ca e o problema serioasa pentru mine. Deci eu am luat 10 la testul de la romana si profa mi- a trecut nota fetei dinaintea mea la catalog cu nume de familie asemanator...? (mai mult)
Parere Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor Iași. Este buna facultatea daca vreau sa fac ingineria afacerilor?
Salut! Daca sunt la un liceu sportiv, m-aș putea muta in mijlocul anului la alt liceu pe alt profil? din cauza că nu mai pot face sport din cauza scoliozei mele.
Am vazut niște clipuri pe YouTube în care tinerii din Statele Unite au fost întrebați chestii elementare de istorie, geografie și matematica și NICIUNUL nu știa sa răspunda! Adică erau întrebați,...? (mai mult)
E obligatorie prezenta la simularile pentru bac?
Care sunt niste drepturi ale elevului pe care nu îl știai până acum?
Vreau sa studiez psihologia.E greu? E frumos? Cum e domeniul?
Daca sunt la un liceu Tehnologic pe profilu tehnician mecanic si vreau sa ma mut la liceu sportiv (Lps) in clasa a 10-a, ce diferente trebuie sa dau si cum pot sa ma transfer
Buna! Ce legi ati implementa pentru promovarea dreptului copilului in scoli?
Bună, dacă am unul dintre părinți decedat, mă mai încadrez în bursa socială (Orfan de un părinte) dacă celălalt părinte s- a recăsătorit? Diriginta a specificat de mai multe ori ca nu ...? (mai mult)
Cate revolutii credeti ca au fost cu adevarat revolutii? Revolutia franceza, revolutia bolsevica, revolutia din 89.Nu vi se pare ciudat ca exact la 200 de ani de la revolutia franceza a izbucnit si la...? (mai mult)
Ce parere aveti de persoanele care vorbesc cu dumneavoastra si dupa vorbesc cu tu? ori suntem politicosi ori nu mai suntem
Profa de geogra ne- a luat pe mine și încă 2 colegi ca să ne pregătească pentru bacul de la geografie. A început să ne întrebe unde se află fiecare subdiviziune a reliefului românesc m și ...? (mai mult)
Se poate sa dau la facultate daca planuiesc sa fac frecventa redusa? M- am lasat de liceu in urma cu ceva timp din cauza unor probleme personale.Am fost la stiinte sociale si planuiam sa dau la frecventa...? (mai mult)
Ajutați-mă și pe mine va rog cu niste sloganuri legate de reciclare pentru la școală în săptămâna verde.
Salut. Doresc sa ma transfer la alt liceu. Pot sa ma transfer pe motiv medical ca am miopie? Dar astm?
Daca vreau să ma transfer la liceul pedagogic pe invatator-educator. Mai trebuie sa dau probele care se dau la început dacă m as transfer in clasa a11a?
Dacă știu engleză, cum pot da Cambridge-ul și cu ce mă ajută?
Sloganuri despre reutilizare?
Bună ziua! Are cineva cartea "Arhitecturi de securitate", Cisco, cu autorii Gil Held, Kent Hundley, editura Teora?
Cum pot sa devin un expert în boli cronice? Asa cum e autorul meu preferat american Antony Wiliam, Medical Me. dium.
Ce parere aveti de proiectul lui Iohannis,, România educată "? A avut un succes?
Pentru cei care ați studiat Limba Spaniola și Limba Portugheza cât de asemănătoare sunt? Sunt ele mai ușoare decât Limba Franceză?
Salutare! Poate o sa stârnesc câteva reacții amuzante dar am si eu câteva întrebări! O sa ma mut singur într o garsoniera cu chirie și nu știu cum de procedează pentru ca am locuit toată viata...? (mai mult)
Este posibil sa mai dau testul pentru a ma transfera la bilingv spaniola dacă deja i- am zis secretarei ca am trecut examenul din clasa a 8 a?(gen sa nu ii duc foaia și sa dau test- ul) Va rog răspuns...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!