Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Bună! Vreau să devin educatoare și plănuiesc să fac pipp în cadrul unibuc, dar mi- aș dori să predau și celor mici engleză.Cum pot să fac? Nu aș vrea să fac limbi străine pentru ca nu mă...? (mai mult)
Buna ziua! Cat de grea este matematica la facultatea de farmacie?
Bună tuturor, cartofii prăjiți afectează negativ dinții și măselele?
M-am transferat de la profilul protecția mediului la științe ale naturii (dintr-o greseala) și acum vreau sa ma transfer înapoi la acel liceu și tot la protecția mediului, se poate?
Sunt periculoase bateriile cu Nichel Cadnium Ni- Cd? Dar dacă sunt ruginite? Și e adevărat că brădulețul acela de pe baterii înseamnă că nu sunt toxice și că a fost introdus in 1955 că părinții...? (mai mult)
De cate ori te poți transfera de la un liceu la altul? Eu am fost profilul protecția mediului și m- am mutat la alt liceu dar nu am intrat la același profil și am întrat la științele ale naturii,...? (mai mult)
Buna ziua am terminat Electronica aplicata in 2013 la Galati. Vreau sa dau licenta anul viitor dar am uitat tot. Trebuie sa imi aleg o tema si vreau sa ma pregatesc cu teoria. Platesc meditatii pentru ...? (mai mult)
Deci am de făcut un proiect și la final aș vrea un joc care să aibă legătură cu proiectul.Aș vrea niște idei ce joc aș putea găsi!
Salut, aș fi interesată să intru în învățământ, unde pot afla de ce anume am nevoie, unde se fac înscrieri? De unde pot inv pentru examen. Vă mulțumesc
Ce limbi străine exotice vorbiți? Cat timp a durat să o învățați?
Salut TPU, sunt student și nu știu sigur daca mă încadrez pentru bursa socială.Sunt orfan de un părinte. Daca beneficiez de pensie de urmaș mai pot primi bursa socială?
Bună tuturor, de ce profeții - oamenii care interpretează voința lui Dumnezeu sunt numiți și prezicători ai viitorului?
Salut, dacă înainte toate cărțile erau în alfabetul chirilic cum puteau traduce preoții ce nu știau rusa?
Oameni buni ce înseamnă "gen fluid "?
Am o nedumerire, daca cuptorul de fier e făcut tot din fier cum de nu se topește? Cuptorul din fier la rândul său din ce a fost făcut?
Stie cineva, cartile de pe artedu28.ro,sunt bune? Ma gandeam sa iau pentru matematica, dar am zis sa intreb, ca poate are cineva, si sa spuna daca merita sau nu?
Sunt boboaca la liceul tehnologic economic de turism din Iasi. Ce este in neregula cu profa de fizica și profu de chimie? Ma sperie foarte tare. Deja am luat note foarte mici la aceste materii.
Gramatica limbii romane este singura care a păstrat declinarile din limba latina? Nu mai este nicio limba care sa le folosească?
Care este treaba cu Anglia și cele 3 tari din care e format UK Anglia Scotia și Țară Galilor? Sunt tari sau regiuni gen cum e la noi Moldova Transilvania? Și astea 3 tari sunt conduse de rege? Sau...? (mai mult)
Salut următoarea intrebare e doar pentru cunoscători. Exista mentalisti care te pot hipnotiza în public și pot vorbi cu tine in mod subliminal mai ales prin limbajul trupului? Știe cineva despre acest...? (mai mult)
Buna ziua, de ceva vreme ca trec printr o despartire acum facem 4 luni, nu neaparat asta m- a afectat cred dar pur si simplu nu ma gandesc la nimic, n am nimic in cap, ma uit asa in gol, si pot asculta...? (mai mult)
Cate examinări avem la facultate până a face refacere de materie? iar dacă trebuie să facem refacere de materie se plătește în toamnă înainte de începerea anului universitar sau înainte de...? (mai mult)
Cum funcționează un ceas mecanic? Are baterie sau funcționează cu rotite care se învârt? Adică gen cum funcționa Bing Bangul înainte?
Salut, sunt la școală profesională în clasa 11 ca Român de pretutindeni (Basarabean), și aș vrea să știu cum să mă transfer la liceu zi acum la început de an, am întrebat la secretariat...? (mai mult)
Ma pot face contabil cu o diploma de management (economist) la facultatea de economie si afaceri? precizez ca sunt la id
Este Facultatea de economie si afaceri la distanta - management buna la ceva?
O Diploma de Facultate de economie si afaceri la distanta te ajuta cu ceva?
Salut! Tocmai ce m- am inscris la distanta la Facultatea de Economie si Afaceri, specializare management si deja pot spune ca regret. Vad tot felul de pareri ca e degeaba facultatea ca nu iti aduce niciun...? (mai mult)
Buna TPU daca eu sunt la mecanica si ma transfer la Economic din modulul urmator, ce se intampla cu notele mele de la m3, m2 si m1 pentru ca module la care am note sunt specifice profilului mecanic, ...? (mai mult)
Salut, Te poti face avocat, notar jurist etc. terminand o Facultate de Drept la id ( la distanta)? cat de grea este?
Salut! Voi la liceu (clasele 9- 12) de pe ce manuale invatati informatica? Puteti sa- mi spuneti numele lor si editura, va rog? As vrea sa ma apuc sa invat informatica de pe manualele de liceu, ...? (mai mult)
Daca UK este statul oficial, cu capitala la Londra, atunci de ce in fotbal nu avem o echipa nationala care sa reprezinte acest stat, si avem doar echipe ale Angliei, Scotiei, Irlandei de Nord, Tarii...? (mai mult)
Salut am și eu o întrebare oare unde poți lansa în Cluj lampioane fără a pune în pericol case păduri sau avioanele care vin în aeroport?
Bună dacă am restanță la 2 examene facultative dar la secretariat mi- au spus ca nu sunt prezente în contractul de semestrul 2 anul 1 ( când nu am trecut examenele ) ce fac? ma afectează în legătură...? (mai mult)
Buna seara, stiti daca este posibil sa ma transfer din Romania in Anglia cu Facultatea? Si daca da stiti de ce acte am nevoie si cum functioneaza procesul de transfer? Am inteles ca e obligatorie si ...? (mai mult)
Salut,sunt clasa a9a pe profil electric și vreau să mă transfer la anul pe profil de filologie știe cineva la ce dau diferențe?
De ce pianele au și clape albe și negre la ce ajută clapele negre ale pianului? Dar cele albe?
Bună. Ce facultate de psihologie recomandați și de ce?
Ce credeti ca este cel mai important pentru o tara? Sa aiba o populatie cat mai numeroasa? Sa aiba un teritoriu cat mai extins? Sa dispuna de tehnologie avansata? Sa aiba cele mai pretioase resurse? ...? (mai mult)
Ce nationalitate poate avea un om cu 4 cetatenii, vorbitor de 4 limbi, care s- a nascut intr- o familie de spanioli, in Algeria aflata la vremea aceea sub dominatie franceza, care s- a mutat in copilarie...? (mai mult)
Bună TPU! Anul viitor vreau să intru la facultatea de Drept- Uaic, am început să mă pregătesc pentru admitere însă problema este că am o medie destul de mică de 7.05 la bacalaureat, nu m- ...? (mai mult)
Bună tuturor, săpunul " Dove " are cremă în el? Este vorba despre un săpun Dove de culoare alb cu o formă de porumbel pe o parte și cu o formă de porumbel pe cealaltă parte.
Bună tuturor, unde se află trupul Sfântului Mucenic Tounom?
Bună.Stie cineva materia exacta care se da la admitere la drept la uaic(Iasi)in 2025? Mulțumesc!
Salutare, sunt clasa a 11- a iar cand termin liceul as vrea sa dau la academia de politie. Intrebarea mea este, dupa ce dau examenul, de exemplu daca nu am media necesara pentru OSP pot sa ma duc la...? (mai mult)
Sunt pasionat de medicina/ sănătate și mi- am cumpărat un aparat de biorezonanta. Unde pot studia aceasta specializare, biorezonanta, dar în orașul Galați și să fie acreditat sa îți dea diploma...? (mai mult)
Au voie profesorii sa iti controleze tableta de la școală? Azi eram la școală si la ora de fizica doamna mi- a luat tableta la control. A zis sa intru eu in istoricul căutărilor, altfel intra...? (mai mult)
Este obligatorie prezenta la facultate la deschiderea anului I? la univ Lucian Blaga Sibiu?
Bună TPU! Cine a făcut o facultate la distanta (ID)? Dacă îmi poate spune cineva cum este? Trebuie mers la facultate numai da dai examenele sau trebuie sa mai mergi și pe la cursuri? Eu întreb pentru...? (mai mult)
Salutare la facultate cat timp se ia bursa pe baza mediei din bac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!