| Flav a întrebat:

8 martie - sarbatoare comerciala?
Mai sunt acele sentimente de romantism, iubire, dragoste cand ofereai din inima ceva? Sau reprezinta doar un chin, iar cadouri, iar declaratii mirobolante dar superficiale, iar fosnetul si aglomeratia vanzatorilor ambulanti?
Oare aceasta pretioasa zi, ziua femeii si-a mamei, s-a periclitat din cauza societatii si a mentalitatii din ultima vreme?
Ma repet: 8 martie - sarbatoare comerciala?

4 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Da, in alte tari nu se face atata tam-tam ca si in Romania.pentru astazi a fost o zi obisnuita, dar totusi nu am uitat sa-mi felicit mama si soacra.

| Fifylici a răspuns:

Flav perfecta dreptate asa cum spunea si lolita in alte tari nu se face atata zarva
sa stii ca eu nu i-am cumparat mamei nicun cadou dar in schim i-am facut o felicitare si m-am uracat pe scena am luat microfonul si i-am spus cat de mult iubesc fiindca exista si este mereu prezenta si de asigur ca a fost asa de emotionata incat a inceput sa planga iar toata sala a inceput sa aplaude
mai nou lumea este materilalista toata lumea se gandeste numai la lucruri materiale si nu prea multi mai stiu care este adevaratul sens al sarbatorii
asa se intampla si sf vaelntin sau dragobetele toata lumea era disperata sa faca declaratii si cadouri si asa se intampla de craciun sau chiar de pasti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.cred ca da.am ocolit fata aceasta a zilei. mi-am scutit sotia de corvoada zilnica, si am facut cei place ei mai mult.am iesit la cumparatruri.delicatese.si intr-o forma intima si frumoasa vom incheia ziua de 8 martie.si pe la 12 noaptea o voi incepe pe cealalta de 9 martie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se procedeaza gresit, ne comportam ca niste salbatici in oras, ca si cum n-am mai vazut asa ceva. Este o sarbatoare mult prea comerciala unde accentul este pus pe bani si obicei, in niciun caz pe sentimente. Baietii ofera flori la gagici ca sanu cada prost in ochii altor pretendente sau in fata prietenilor. Ma dezgusta cadourile, nu mi se par calea potrivita de-ati arata sentimentele.
Cand am vazut astazi cum se dadeau cadouri la profesoare iar acestea ii pupau pe colegi cu indiferenta, nici nu s-au uitai la cadou, l-au azvarlit repede pe catedra...dezgustator!
8 martie e sinonim al degradarii societatii. Nici nu vreau sa-mi inchipui cand voi depasi pragul adolescentei si imi este tare teama ca am sa cad prada in aceasta amestecatura.
Oricat ne straduim sa ajungem la nivelul strainilor gresim din prima incercand sa fim ca ei. Au alte traiuri, alte obiceiuri si de multe ori am impresia ca dau mai multa importanta lucrurilor simple, ceea ce mi se pare minunat.