Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Daca scutirea prezinta o stersatura/modificare la o cifra e posibil sa nu ti-o mai primeasca? La scoala
Buna. Sunt la liceu si as vrea sa ma inscriu in erasmus deoarece in proiect sunt tari care chiar ma intereseaza sa le vizitez si imi doresc sa experimentez locuri si lucruri noi. Ma adaptez repede, sunt...? (mai mult)
Salut. Aș aprecia dacă mi-ar răspunde cei care au un răspuns iar cei care nu sunt de acord cu întrebarea să se abțină. La ce facultăți se poate intra concret dacă ai media 6 la bac?
Daca ma infund cu fata in perna si dupa imi pun si o perna pe cap ( gen ca un sandwich ) si raman fara aer pot sa mor?
Pot invata medicina singur eu doar prin cărți? Sau e prea greu? Bine la modul generalist sau o specializare, doua. Pentru cultura mea medicală generala.
Salut TPU! Am auzit că în Australia este ilegal să joci cricket cu 2 persoane diferite.Îmi poate spune cineva dacă e adevărat și care e logica acestei legi?
Buna! S-ar merita sa mă transfer de la filologie la științe sociale? Am auzit ca e mult mai ușor dar nu stiu ce sa zic
Vreau să văd cine mai știe răspunsul la această întrebare:Ce ai voie să faci cu mâna stângă, dar nu ai voie să faci cu mâna dreaptă. Indiciu:E legat de istorie
Cum a fost prima săptămână de școală? Ok sau?
Salut. Stiti vreun site unde pot gasi un ghiul/inel de genul? https://ibb.co/vLJkDpm
Va salut! Anul viitor voi merge la liceu si mi- as dori sa dau la Colegiul Nichita Stanescu Ploiesti la mate- info intensiv engleza.Imi puteti spune daca exista clasa de mate- info intensiv engleza va...? (mai mult)
Cât de important este să știi limbi străine? Dacă învăț spaniola, credeți că o să-mi folosească la ceva?
Cum adică primii 30% din clasa după medii? Cum se calculează
Poate un polițist să fie și la brigada rutieră și la ordine publică
Cate pagini are un capitol-vrajitoarele de Roald Dahl
Buna TPU sunt elev clasa a9a la profesională mecanica auto și nu îmi place liceul m- am informat pe internet ca pot sa ma transfer in module doar daca e pe același profil adica mecanica pot sa ma transfer...? (mai mult)
Salutare TPU am o problema grava după părerea mea, în clasele 1- 4 am avut cei mai rai anii ai mei, educatoarea ne bătea ne făcea prosti și de atunci nu prea am mai prins încredere în mine, ...? (mai mult)
Buna! Ce materii se fac la o școală privată spre deosebire de una de stat? Care credeți că va este mai utilă în viață și de ce?
Buna TPU! am intrat la liceu si sunt clasa a 9 a la profilul real stiinte ale naturii.eu nu mi as fi dorit aici deoarece mie imi place informatica.mi as fi dorit mate info dar media era 9, 15 si eu ...? (mai mult)
Buna ziua. As putea sa fac cei 2 ani de liceu fara a merge la liceu? Adica sa studiez doar de acasa si sa merg doar la examen? Sau pe calculator?
Salut bosilor, am și eu o întrebare. Anul asta vreau sa merg la olimpiada la romana (cred că și ollr, și olav). Anul trecut am fost doar la olav și am ajuns a treia pe județ, n- am făcut contestație...? (mai mult)
Buna ziua, am făcut mai multe decizii proaste și am ajuns sa am credite de 10000 Ron la banci (2100 euro) și nu știu ce să fac am incercat sa fac credite bancare dar nu mă poate ajuta nicio bancă...? (mai mult)
Ce le poate face un motan mai mare (3-4 ani) altora mai mici (1 an 2) in cel mai rau caz? Stau la curte si vine la cateva zile un motan mai mare si ii aud cum maraie, dar pana ies eu fuge
Se mai da la Scoala de politie istorie? Am vazut pe tematica si nu apare. Stiu ca anii trecuti se dadea. Daca stie cineva va rog sa mi raspundeti
Hei. La liceul Sanitar Pitești se învață de dimineață?
Deci, am întrat intr- un liceul destul de prost, colegi deja din primele zile mi se par de ****, și promovabilitatea la bac e destul de mica, undeva la 30 și cv la suta. Pot sa ma transfer la un...? (mai mult)
Buna tuturor! Am o prietena care s- a mutat pe profilul tehnologic de la științele naturii pentru a da bacul mai usor la mate. Intrebarea mea este daca va putea da admiterea la Psihologie Bucuresti ...? (mai mult)
Salut TPU, sunt a12a la economic și am una bucata dilema. Pt a3a proba la bac am de ales între economie, psihologie, logică și geografie. Din start am scos din ecuație economia și psiho ca n- ...? (mai mult)
Salut! Stiu ca bacul este obligatoriu la 3 materii in functie de profil, dar acele probe de competente (cred ca asa se numesc) iti afecteaza cumva nota? Sunt pe stiinte sociale si avem franceza cu o...? (mai mult)
Eu vreau sa ma transfer la alt liceu doar ca nu știu la care, vreau unul nici greu dar nici ușor, sa fie acceptabil, eu m- am gândit la astea: Traian Vuia, Colegiul Național Nicolae Titulescu, Colegiul...? (mai mult)
Pot intra la liceul Dumitru Dumitrescu la filologie daca am luat in clasa a 8a 8 la evaluarea nationala si 8 la purtare?
La noi la liceu poarta se încuie la 8 fix și cine ajunge după nu mai e primit la prima ora. E legal?
Buna! Pentru cei care au fost la concursul lumina math, ce este considerata etapa scrisa? Nationala sau judeteana?
Bună! Mă aflu într- o situație așa... nu știu cum să mă exprim. Adică sunt indecis. Sunt clasa a XII- a și aș dori să dau la medicină, la Cluj. Mare pare din materia de admitere e ...? (mai mult)
Buna..As avea și eu o întrebare, pentru cei care sunt sau vor sa dea la medicina? E vreo diferența de cerințe la examen dintre București și Cluj Napoca?
La ce profil sa dau daca nu vreau fizica? De altelea nu-mi pasa, doar sa nu fac multa fizica.
Buna TPU! Am o intrebare urgenta, tocmai ce am trecut clasa a 9- a pe profilul pedagogic de educator- puericultor care sunt cerintele pentru a ma transfera la clasa de invatator- educator? Este nevoie...? (mai mult)
Buna! Imi pote spune si mie cineva care este diferenta dintre verbele statice de miscare si reflexive in limba franceza? Nu pot sa inteleg nicicum
Buna seara. Vreau sa iau legatura cu un ptofesor universitar de la Medicina pentru meditatii, va rog. Multunesc.
Bună. Sunt clasa a 12- a și habar nu am ce facultate vreau sa urmez după liceu. Îmi place matematica și sunt bun la engleză. Am nevoie de idei de facultăți/sfaturi (Sunt la liceu de profil economic)....? (mai mult)
! Salut TPU! Aş avea nevoie de ajutor cu şcoala dacă aveți posibilitatea şi sunteți dispuşi să mă ajutați. Sunt clasa a- 10- a pe profilul ştiințe ale naturii, mate M2, problema este ca...? (mai mult)
Ce profile de liceu fac mate M2 in afara de stiinte ale naturii?
Cum pot sa fac sa nu mai uit functiile sintactice?
Bună! O mică întrebare: Mă pot transfera de la o facultate privată la una de stat tot la aceelas domeniu. Eu sunt la psihologie vreau sa ma transfer tot la psihologie dar la una de stat. Ps: Am...? (mai mult)
Cum ma pot transfera la alt profil? Sunt a IX-a pe mate-info si vreau la sociale. A auzit ca e posibil dupa 2 module.
Bună ziua! Se organizează excursii la facultatea de administrație publică sau la asistență managerială administrativă? Care este diferența dintre aceste două facultăți? Materiile sunt...? (mai mult)
Buna! Fiul meu a luat locul 1 la camp european si modial la competitii de karate. Oare poate beneficia de bursa de excelenta olimpica 1? In ordin scrie: respectiv campionatele sportive școlare internaționale?...? (mai mult)
Dacă ai terminat 10 clase la profesională poți lua diploma de 10 clase?
Cum ma pot transfera la alt liceu daca sunt clasa a 9 a? Doresc sa ma transfer de la un liceu tehnologic la unul teoretic!
Hey. La liceul sportiv Pitești se învață de dimineață?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem