Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna TPU, dacă sunt la seral ce șanse mai am pentru facultate?
Buna! Stie cineva sa- mi spuna si mie cam care ar fi situațiile medicale pentru care ma pot muta la liceu din București in Craiova? Sau daca exista o alta modalitate de a ma muta in afara de domiciliul...? (mai mult)
Are cineva idee dacă cu o medie de 9.15/9.30 se poate intra la poli buget? Și cam care ar fi pașii pe care ar trebui sa ii urmez pentru a ma înscrie.
As vrea sa devin pilot și nu știu ce liceu sa urmez, eu as vrea sa merg pe profil uman deoarece la mate info am auzit de la niște prieteni ca este mult prea greu și toată lumea se mută, se...? (mai mult)
Vreau să știu și eu daca mă pot transfera de la liceu la profesionala. Eu am înțeles că mă pot transfera după primul modul. Și nu știu dacă pot
Sunt clasa A-VI-A și nu știu dacă îmi trebuie sa nu trusa de geometrie la ora fizica.
Ce licee din orașul Suceava au profilul de stiințe ale naturii?
Cum este fizica în clasa a 6-a?
Buna TPU, la un liceu economic ce se studiaza si ce profile sunt?
Buna ziua! Daca plătesc restanțele la facultate,voi primi o dovadă de plata(bon, chitanță)? Mulțumesc frumos!
Am o mica problema. Nu am motivatie sa invat! Deja profesorii ne- au dat de invatat inca de ieri, iar eu nu am absolut deloc chef si cand incerc sa ma apuc, nu ma pot concentra si nu pot retine nimic. ...? (mai mult)
Buna ziua! In momentul în care îmi plătesc restanțele la facultate, primesc un bon(sau o dovadă de plata)? Mulțumesc frumos!
Salut! Învăț la școală profesională și eu as vrea sa mă transfer la un liceu, am întrebat astăzi profesorii daca pot face chestia asta iar ei mi- au spus că dacă nu am luat media de capacitate...? (mai mult)
Salut tuturor, am o intrebare pentru cei care au terminat sau sunt in perioada facultatii de mecatronica. La capitolul matematica. La ce ar trebui sa ma astept si care sunt recomandarile voastre pentru...? (mai mult)
Hei.M- am înscris la facultatea de electronica, telecomunicații și tehnologia informației. După aceasta facultate se poate face masterul in criminalistica? Pe urma acestei facultăți se poate lucra...? (mai mult)
Daca te- ai inscris la un liceu si primele 2 zile de scoala nu ai venit adica pe 11 si 12 si s- au suparat cei de la scoala(profesorii directoarea si secretara) ca tu nu ai venit de loc la scoala si teau...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la olimpiada de geografie dar profesorul meu nu vrea sa ma inscrie din motive personale. Pot sa ma inscriu singura sau sa ma inscrie alt profesor care nu e de geografie (ex. diriga,...? (mai mult)
Buna.Eu anul asta am intrat in clasa a 9 a la un liceu doar ca vreau sa ma transfer la altul cu acelasi profil.Pot face asta dupa primul modul?
Cum este facultatea de drept si stiinte administrative? Întrebare pentru cei care au terminat la acesta facultate (profesori, mediu, displicine, nivelul de dificultate)
Ce parere aveti despre inginerie medicala si inginerie arhitecturla.Care credeti ca va fi o meserie de viitor? Cateva pro si contra un cazul in care cunoasteti sau știți cate ceva despre aceste facultati?...? (mai mult)
Buna! A terminat cineva dreptul sau este in cursul facultății? La ce ar trebui sa ma astept in primul an?
Dacă ma transfer la alta facultate va trebui sa reiau anii?
Pot invata psihoterapie singur în folosul și pentru uzul strict personal? M-a fascinat cat de cat neurologia pana acum(adica anatomia si putin fiziologia neuro mai exact)
Salut, ce parere aveti de cei de la, , invatacusucces, , ? ( au n reclame pe tiktok, trebuie sa fi auzit macar o data de ei) Au diferite carti cu materia pentru bac si EN, chiar te ajuta sau e doar...? (mai mult)
Hello! Sunt din Timișoara, am intrat la Liceul Vlad Țepeș și doresc să mă duc la Colegiul Național Bănățean, făcând transferul în clasa a 10- a. După auzite, am înțeles că există ...? (mai mult)
Dacă ma transfer la alta facultate trebuie sa reiau anii?
Ce parere aveti despre ingineria medicala si ingineria arhitecturala? Care dintre ele credeti ca ma va ajuta mai mult in viitor si daca aveti informații despre oricare dintre ele, daca merita sau nu,...? (mai mult)
Situația următoare: Trec în anul 2 la postliceală medicala privata. Luna trecută mi- am cerut transferul către altă postliceală. Am depus actele și tranferul la postliceala la care vreau să...? (mai mult)
Daca m-am inscris online la o Facultate, inmatricularea trebuie facuta fizic sau pot sa ma inmatriculez tot online?(asta fiind la Facultatea de Stiinte Economice Ovidius Constanta)
In cazul in care o scoala profesionala unde sunt eu nu are frecventa redusa, ci doar seral, ma pot inscrie la alt liceu pentru frecventa redusa?
Salut TPU. Eu am facut clasele 0- 4 in Romania, dupa am plecat in Germania si am facut 5- 8, acum vreau sa fac liceul in Romania, mi s- a zis la inspectorat ca trebuie sa dau niste teste pentru clasa...? (mai mult)
Ce inseamna M2? Prima mea zi de liceu, maine am M2
Ce documente sunt necesare pentru a schimba un permis de conducere din SUA cu unul roman?
Salutare TPU! Vi se pare ok daca m-as duce la scoala profesionala iar dupa ce termin scoala profesionala sa ma duc la frecventa redusa ca sa pot da bac-ul?
Am finalizat Masterul dupa cat timp mi se inapoiaza diploma de licenta?
Daca nu ma insel a inceput scoala iar. Va urez pe acesta cale, ca si profesorii vostri: "BINE ATI VENIT!" Sper sa luati permiul I si anul asta sau macar sa nu ramaneti corijenti :D >:D...? (mai mult)
Buna! In cat timp primesti legitimatia de student si carnetul la facultate? Si ce iti trebuie mai exact pentru reducerea de la cfr?
Bună, as dori sa continui scoala, aș dori un număr de contact. Multumesc
Salut TPU. Este usor sa obtii nota 5 la evaluarea nationala?
Buna TPU. Tot incerc sa imi iau diploma de BAC de la secretariatul liceului dar mi se tot amana. Nu vrea sa imi dea nici dovada de promovare a Bacalaureatului.Ce pot sa fac?
Ce parere aveti despre sistemul actual romanesc de invatamant si de cum isi educa parintii copiii in ziua de azi?
Bună ziua, Am 38 de ani și aș vrea să mă înscriu la un Liceu Fără frecvență în Craiova. Mulțumesc pentru răspuns.
Salut, se poate face facultatea de arhitectura cu fara frecventa?
Hey! La facultatea (de ex. Drept),se mai face sport, și dacă da, este obligatoriu?
Care credeți că e cea mai grea limba de învățat? Eu cred că limba arabă, mai ales cu scrisul acela.
De regula, in prima zi de liceu se dau manualele?
Buna ziua! Sunt postliceale în aviație la Tulcea?
Buna ziua! M-a blocat o persoana pe Instagram pe un cont fals, da automat a fost blocat și contul principal. O sa ii apare la rubrica "persoane blocate" contul meu principal? Mulțumesc!
Bună! Pentru doctorat trebuie neapărat să știi engleză sau poți să știi orice limbă străină? Mulțumesc!
Salut! Liceu sau profesionala? La liceu daca nu iei bacul sunt inutile cele 12 clase, insa la profesionala iesi cu o meserie. Insa nu ma pot decide. Ma puteti ajuta voi? Merci.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.