Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bai oameni bunii, am si eu o întrebare pe care as vrea sa o înteleg odata, vreau si eu sa stiu de unde vine mirosul acela cand de exemplu o persoana mai exact hainele acelei persoane miros frumos. ...? (mai mult)
Buna, sunt in clasa 11, dacă in clasa 10 am primit bursa de merit și la sfârșit de an am avut coregenta la mate și am dat-o, media după fiind 9.50, iau bursa de merit? Mersi
Buna! Vreau o parere cu privire la ceea ce ma gandesc. Am trecut clasa a10a, iar pe mine ma bate gândul să mă transfer la filologie, pentru ca nu prea pot zice că fac față cu toată materia de ...? (mai mult)
Sal TPU! De câteva zile parcă am o stare de tristețe și anxietate și m- am închis în mine, la muncă colegi au observat chestiile astea și mi au spus că r din cauza că n am iubită și că trebuie...? (mai mult)
Buna! Cum sunt profesorii de la LPS (liceul sportiv) din Galati?
Salut! Cand am fost sa duc dosarul de inscriere de la liceu imi a dat o cerere sa scriu specializarea, adica stiinte ale naturii! Mama mea presupunea ca a scris stiinte sociale in loc de stiinte ale naturii.Am...? (mai mult)
Salutare,știți site-uri ca Studypool.com Dar sa fie din România?
Buna tuturor! Abia ce am trecut clasa a 9a si sunt nemultumita de liceul unde am intrat. Voiam la pedagogie dar din cauza multor copii care s au inscris nu am mai intrat(ultima medie a fost 9????). Întrebarea...? (mai mult)
Salut! Credeți că se vor schimba bursele din cauza petiției?
Salut TPU? De câte ori sunt mai masivi leii decât gheparzii?
Îmi puteți da exemple sau grile pentru examenul de jandarm la istorie, vă rog
Ce licenta e mai folositoare de la ASE? Marketing Management Relatii economice internationale
Dacă am engleză ca prima limbă voi da engleză la bac?
Dacă termini colegiul primești diploma de bacalaureat, sau doar dacă termini liceul primești diploma de bacalaureat?
Salut, am si eu o intrebare..Cand am fost sa duc dosarul pentru inscriere cei de acolo mi au dat o cerere.Mama mea nu a fost atenta si din greseala a scris stiinte sociale in loc de stiinte ale naturii.Ce...? (mai mult)
Salut Am si o întrebare. vreau sa- mi spuneți dacă e normal ce se întâmplă. Eu sunt din Bacău(Moldovean) și toți prietenii mei au început sa se schimbe...în sensul ca ei înainte vorbeau,...? (mai mult)
Cam cate pagini de carte citiți neîntrerupt, odată? In medie?
Urgent va rog. Maine dau testele de selectie pentru transfer in clasa a X- a la 2 materii iar daca le trec voi da examenele propriu zise de diferente. Problema e ca liceul unde vreau transfer nu a postat...? (mai mult)
Cât de grele sunt examenele de diferența și ce înseamnă media la purtare? Cum se calculează media?
Salut! Luni am de dat niște diferențe de clasa a 9 a la profilul filo franceza și voiam să știu cât de grele sau de ușoare sunt? Și pentru cei care au dat cum au fost?
Care facultate este mai grea Chimie sau Farmacie?
Buna, TPU! Este informatica materie de bac obligatorie la profilul stiinte ale naturii?
Cat de importanta este scrisoarea de intentie pentru admiterea la facultate?
Daca cineva vrea sa dea bacul la 9 ani dupa absolvirea liceului, trebuie sa repete clasa a 12- a sau poate direct sa isi invete materia, sa se inscrie la bac si sa dea bacul asa? Si daca trebuie sa repete...? (mai mult)
Care este cea mai potrivita facultate de urmat pentru a deveni web developer?
Buna Am o restanță din al 2 sem la facultate ( precizare că sunt la ID) Daca nu mă duc la restanță acum in toamna mai pot da in iarna? Se plătește atunci? Mulțumesc
Salut! As vrea si eu sa cumpar o carte care sa cuprinda toata matematica sa pot invața de la zero sau un curs. Recomandari?
Nu vreau sa incep clasa a noua ca parca sunt blestemata. Am intrat la un liceu la care a intrat si o fosta colega cu arfe din generala care imi dadea mult bullying mereu si ii facea si pe restul sa ma ...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva daca as mai putea sa intru la scoala de subofiteri pompieri din moment ce am media 8.60 la purtare pe toti anii de liceu, iar in regulament scrie clar ca aceasta nu trebuie sa fie...? (mai mult)
Salut! La specializarea de automatica si informatica aplicata se face destula informatica, poti avea o meserie cu asta sau sa merg pe mate info, care ar fi dezavantajele si avantajele?
Salut! Am si eu o intrebare! Tot ma gandesc la faptul ca am gresit ceva la cererea de inscriere pentru liceu! Presupun ca cei de acolo m-ar fi contactat.Voi ce credeti?
Salut, am si eu o intrebare! Imi tot este frica ca am gresit cererea de inscriere pentru liceu... Dar presupun ca cei de acolo ar trebui sa ma sune! Dosarul l am dus din timp..insa tot cred ca am gresit...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei din targoviste de la liceul petru cercel. aveti idee cand se afiseaza clasele de a 9-a?
Ce subiecte se dau la examenul de psihologie (jandarm mascat)2023
Salut, daca am fost acceptat de un liceu iar eu am dus actele pe care mi le au dat la liceul vechi, ultimul consiliu este luni iar ei au spus ca imi dau actele marti pentru a le duce la liceul nou, ...? (mai mult)
Daca sunt la facultate la taxa (la frecventa) trebuie sa am prezenta la cursuri ca si cei de la buget zi de zi?
Salut! M am inscris la facultate pe afaceri internationale, are cineva idee ce ore se fac? ce materii? care sunt cursurile? MUlumesc!
Salut TPU! Am o nelămurire, am intrat la un profil mecanic (liceu, nu școală profesională), ideea de baza e că acest profil de mecanica se baga la liceu o singura data la 4 ani (1x/4 ani), iar...? (mai mult)
Salut, spuneți-mi ce domenii de specializare sunt la Universitatea Harvard din Cambridge?
Bună TPU! Există cumva un mod, în afară de olimpiade, prin care aș putea să intru și să merg la facultate mai devreme. Sunt în clasa a zecea și nu mai pot suporta orașul ăsta și familia ...? (mai mult)
Facultatea de Chimie este o facultate grea?
Salut, TPU! Sunt student la Poli, la Cluj, si nu mi- am luat o restanta pe toamna. Acum cand voi incepe, dupa ce voi face recontactarea, va trebui sa fiu iar prezent la laboratoare si seminarii? ...? (mai mult)
Dacă sunt la liceu cu profil tehnologic, voi primi acea bursa tehnologica?
știți daca la liceul tehnologic economic de turism Iași este cămin pentru elevi? mulțumesc anticipat
Pana cand am timp sa ma transfer de la un liceu la altul? azi am dus o fisa pe care am primit o de la liceul la care vreau sa ma transfer sa o duc la cel la care am fost, iar ei mi- au zis ca de marti...? (mai mult)
Buna daca invat limbajul de programare c++ la un nivel inalt de pe net, cunostintele acumulate vor fi benefice unei admiteri la informatica la facultatea de informatica?
Am pierdut foaia matricola, pot cere duplicat si il pot folosi pentru transfer?
Urgent va rog. Din ce se da diferenta la geografia spaniei stiinte sociale pentru clasa a 9 a? Ce trebuie sa se stie la perfectie?
Este Liceul Mihai Bravu bun? Cel din intersectia dristor
Bună ziua TPU! Cum pot să fac o persoană să nu mă mai ignore?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.