Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Va salut. Astazi mi- a fost aprobat transferul de la fostul meu liceu la altul. In clasa a 9- a am fost la un colegiu economic si faceam materii precum contabilitate, iar acum trebuie sa dau o serie de...? (mai mult)
Buna! Pentru cei din Bucuresti, se poate sa ma transfer din alt oras la un liceu din capitala(de preferat sector 2), unde sa existe specializarea mate- info si sa nu fie nevoie de examen de admitere?...? (mai mult)
Bună, pe profilul turism și alimentație din ce se dă bacul? Din trei probe sau patru și care îs acelea? Dau funda
Cineva din Bucuresti care sta in zona Raul Doamnei si poate sa imi spuna daca a redeschis/ e inchisa in continuare sectia de politie de acolo? Va rog.
Bună ziua! Am despus actele pentru înscriere la Univeristatea Dimitrie Cantemir, Facultatea Pedagogia Învatamantului Primar si Prescolar, iar pe 30- 31 august se tine proba vocationala. Pe siteul...? (mai mult)
Bună! Sunt din Republica Moldova și am terminat clasa a 12- a însă nu am susținut 1/4 examene de Bac, cel la matematica.Aș vrea sa aflu dacă aș putea să repet din nou clasa a 12 a in Romania ...? (mai mult)
La bac la romană, profil REAL, trebuie să invăț și Dacia Literară, Criticismul Junimist/Maiorescean, etc? Sau astea sunt doar pentru profil uman?
Bună ziua! Știți facultăți fără bac în județul Tulcea? Eu nu găsesc nicăieri! Nu vreau Postliceala că este cu asistent medical, farmacist!
La examenul de diferente, la pictura din ce o sa dau?
Salut TPU, in momentul de fata sunt la liceu, profil mate info, intrebarea mea este urmatoarea: Este suficient ce invatam la scoala despre C+ + sau mai sunt lucruri de completat ce nu se afla in programa...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Ma poate ajuta cineva cu detalii despre admiterea la Septimiu Muresan Cluj? As avea nevoie de detalii cât mai amănunțite despre probe, dosar și întocmirea lui.
Buna, Cum pot învața un copil de 8 ani engleză? Cu ce sa încep cu el? Ma gândeam sa ii dau verbele sa le învețe prima data. Credeți ca l- ar ajuta aplicația Duolingo? Care credeți ca ...? (mai mult)
La probele de admitere la facultate de muzica, se poate folosii si sistemul de notatie ABCDEFG sau doar solfagiu?
Bună seara! Știți facultăți fără examenul de bacalaureat?
Salut! Anul acesta o sa iau bursa de merit și ma întrebam dacă o primesc din septembrie sau după ceva timp
Salut. Stie cineva cum o sa fie programa in clasa 11 mec.prof? Am inteles ca o sa avem 3 zile de scoala si restul' practica dar vreau sa stiu daca ne-a mai scos din materii. Ms dau dau funda.
Bună! Este profilul "Economie generala și comunicare economică" unul bun? In sensul in care pot sa ies ceva doar cu licența? Se face matematica grea? Am fost la profil uman și nu am mai făcut de...? (mai mult)
Salutare! Sunt student la Ingineria Transporturilor la Politehnica Bucuresti si sunt curios daca ar mai merita sa fac un master in IT + cateva cursuri de programare. De altfel doresc sa incep cat de curand...? (mai mult)
Buna. Ce se intampla daca am depus cereri de transfer la 2 licee si am fost acceptat la ambele?
Bună ziua! Dacă nu am luat examenul de bacalaureat pot să mă înscriu la școală în alt oraș sau în străinătate?
Am o întrebare! Repartizare la liceu, la un profil unde sunt doua clase cum se face? Se ia după medii, prima clasa fiind cea cu elevii a căror medie a fost a mai mare, iar a doua cu mediile mai ...? (mai mult)
La liceul Dimitrie Bolintineanu se mai poarta uniforma? Unii zic ca da altii nu, as prefera sa imi raspunda cineva din liceu ca sa fiu sigur, multumesc!
În fiecare an trebuie să fac acte pentru bursă la liceu sau e suficient odată ce intru se actualizează pe an ce trece?
Ce ar trebui sa fac dacă n- am viață socială, prieteni și pasiuni? Am 15 ani. Prieteni n- am cum sa- mi fac ca nu ies din casa și dacă as ieși, ar însemna să o fac de capul meu, plus ca n-...? (mai mult)
Urmeaza sa dau examen de diferenta (latina) de la real la uman. Care este timpul acordat pentru rezolvarea subiectelor?
Buna TPU, am o întrebare legata de Unefs. La optiunea fara frecventa este nevoie de un document care sa confirme ca am participat la un club sportiv si ca am mers la concursuri sau este vorba despre ...? (mai mult)
M- am transferat de la un liceu la altul acum cateva saptamani, nu chiar la care voiam eu, deoarece la cel pe care mi- l doream mi s- a spus ca nu mai sunt locuri, iar astazi m- au sunat sa- mi zica...? (mai mult)
Cum aflu catetele unui triunghi drept daca stiu ipotenuza si unghiurile?
Trebuia sa fi stat mai mult. Sa fi sau sa fii?
Salut,sunt clasa a 10a trec a 11a si vreau sa ma mut de la un liceu profesional la un liceu de zi si nu stiu daca esti posibil, ma poate ajuta cineva?
Bună ziua! Ce studii se fac la Postliceală?
Salut, daca sunt pe profil de filologie pot sa depun o cerere prin care sa dau bacul la matematica?
Buna seara,Am și eu o întrebare,am intrat la un liceu Tehnologic, la profilul electronica și automatizări, îmi poate spune cineva ce materii se fac la acel profil?
Cat e bursa de merit? S- a mai marit pana la urma? Am terminat anul de liceu cu media 9.88. Cati bani ar trebui sa imi vina si cum se face? Eu sunt la profesionala si iau bursa de profesionala momentan...? (mai mult)
Bună seara! Sunt șanse mari sa crească notele după depunerea de contestații la examenul de bacalaureat din sesiunea de toamna din 2023?
Am depus cerere de trasfer la alt liceu si mi s- a acceptat, eu ma trasfer de la stiinte ale naturii la filologie bilingv franceza. La ce materii dau diferente? (trec clasa a 10- a adica diferentele le...? (mai mult)
Referitor la alfabetul limbii romane, literele "i" si "y" sunt acelasi lucru? Y Am vazut multi atilizatori, cu precadere pe retelele de socializare, scriind nume sau prenume cu y in loc de i. Ex: Catalyn...? (mai mult)
Joaca (ca) sa nu (fii/fi) jucat? Care varianta?:) Că-ul acela e obligatoriu?
Cum se spune la arcadă spartă în engleză? Am căutat cum zice pe google translate dar nu-mi dă același rezultate.
Se poate sa ma transfer de la Mihai Viteazu Bucuresti la un liceu mai bun (Lazar, Vianu) in clasa a zecea? (anul viitor) Sunt la stiinte ale naturii si o sa vreau tot la profil real. Eu am vrut mereu ...? (mai mult)
Buna seara. Am o nelamurire referitoare la numele de familie Frasineanu: d.p.d.v al limbii romane, este corecta pronuntia Frasinean si Frasineanul? Deriva tot din Frasineanu? Cand si cum se folosesc?...? (mai mult)
Credeti ca e posibil sa avem rude din cele mai vechi timpuri?
Nu știe nimeni ce întrebări sunt la diferențe pe clasa a11 a la liceu sportiv? Diferențe din teorie sportiva
Bună, TPU! Sunt în clasa a 9-a. Îmi puteți spune, vă rog, ce fel de caiet trebuie la logică? Caiet studențesc/mic de română sau de matematică?
Hey TPU, am luat la bac la matematica 4, 70 și am depus contestație azi, sunt șanse sa îmi dea 5 ul?
De un an nu mai pot plânge …. Îmi doresc de multe ori sa ma descarc și nu pot efectiv. A trecut cineva prin situație de genul? Dacă da sfaturi plsssss ???? need to cry ????
Cuvânt opus/negativ pentru "te conduce"
Salut! Vreau sa incep sa invat italiana, doar ca nu stiu de unde sa incep si cateva sfaturi m-ar ajuta! Multumesc
Am luat 4, 5 la mate la bac, îmi urca la 5 după contestație?
Există frizer la colegiile militare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!