Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna! Întrebarea asta e mai mult pentru băieți... Știu că poate e puțin ciudat aici să cer părerile unor străini pe acest site dar chiar vreau să vă știu părerea (va rog să fiți serioși...)...? (mai mult)
Bună! Trec în clasa a11a și am fost chemată cu încă 7 colegi la directoare după ce ne am depus actele de transfer. Ar putea știi cineva motivul?
Bună ziua! Cum pot să fac contestații online pentru examenul de bacalaureat
Am luat 5.95 la bac. 6.6 la română 5.9 la mate si la bio 5.35. mă gândesc să depun la bio si mate contestații. Sunt șanse să iasă 6?
De ce nu mai exista scoli profesionale ca pe vremuri?
Salut! Am o întrebare: Liceul si scoala profesionala sunt acelasi lucru, ma refer la clase, ex: cand dai sa te angahezi undeva si acolo iti zice ca trebuie neaparat sa ai absolvite clase de liceu dar...? (mai mult)
Bună! Vreau să mă transfer în clasa 11 la filo la Unirea în Brașov și mă întrebam dacă știe cineva cum o să fie diferențele. Dacă o să fie tip grilă sau ca un test normal.
Care este perioada maxima de transferare (la liceu)? doar la inceput de vacanta? daca vreau sa ma transfer in ultimul moment si imediat incepe scoala?
Voi ce ati alege dintre, care ziceti ca merita mai mult: - A face un liceu dupa ce am facut o scoala profesionala, sau - A merge la munca, ca sunt destule cele 11 clase de profesionala Ca imi...? (mai mult)
Bună! vreau sa postez pe Facebook am început studiile la facultatea" x".Am apăsat la "eveniment din viata ta", am apăsat facultatea, dar nu știu ce trebuie scris la titlu.Mă poate ajuta...? (mai mult)
Salut, am nevoie de câteva poezii lungi, frumoase, pătrunzătoare la suflet, interesante, sau chiar cu sens ascuns. Să fie lungi, aștept exemplele voastre.
Bună, TPU! Aș dori să știu ce lecții ar trebui să studiez, pentru a mă pregăti pentru Olimpiada de Biologie - clasa a 9-a.
Salutare! Până la urmă câți ani de seral se fac? 1, 2 sau 3 ani?
Bună ziua! La facultate se mai pun note și nota la purtare? Sau se mai rotunjesc notele și se face media generală?
Buna daca vin de pe un profil uman si vreau sa dau la o facultate de informatica si ma preg doar cu informatica de la 0 in privat, s-ar putea sa imi trebuiasca si matematica in facultate?
Bună sziua oameni buni, am o intrebare oare la care facultă e mai bine sa dau? Ca gen eu nu ma pot decide, m- am limitat la doua optini la Facultatea de Inginerie Aerospațială si Facultatea de Litere....? (mai mult)
Salut. Am școală făcută în Italia până în clasa a 11a. As dori sa continui școală în România dar îmi trebuie foaie matricola sau o diplomă de cate studii am făcut acolo... Știe cineva cum...? (mai mult)
Buna! Stie cineva despre jocul acela cu planetele? Spre exemplu: eu sunt o planeta, maria nu este o planeta, atunci, ioana este o planeta? Va rogg muult daca stiti pe ce principiu functioneaza spuneti...? (mai mult)
Este Ion al Glanetasului gay?
Salut TPU. A cumpărat cineva cărțile pentru clasa a-8-a de la "învăța cu succes"? Sunt bune la ceva?
Salutare! La școală profesională la profilul mecanica, până ce o termini te învață tot despre mașini? Mă refer te învață cum să schimbi piesele, sa le dai jos, sa le pui înapoi, sa afli...? (mai mult)
Salut TPU. Știți vreo scoala profesionala de sudori din Constanta?
Cum pot invata logic?
Salut TPU! Care sunt cele mai bune cămine în cadrul UNITBV, am văzut ca cel din MEMO e cam în paragina, iar cel din Colina arata destul de bine din top view, sunt la IMEC și tind sa cred ca am ...? (mai mult)
Imi recomandati va rog niste carti interesante de citit pentru adulti. Multumesc.
Salut TPU. Știți vreo scoala profesionala din Constanta pentru sudori?
Cristian Cioacă, a fost eliberat condiționat Tu ce parere ai? merita sa fie eliberat? https://www.antena24.ro/cristian-cioaca-a-fost-eliberat-conditionat/ E vinovat oare?
Bună TPU! Cât de greu este să înveți limbă rusă, deja am început de Duolingo acum câteva săptămâni, știu alfabetul rus de mai mult timp.
Buna tuturor! Am 17 ani și tot caut o modalitate prin care sa fac niște bani de buzunar. Eu studiez japoneza de doi ani și ma gândeam ca pot oferi meditații de limba japoneza copiilor mai mici, in...? (mai mult)
Bună ziua! Cum se calculează baremul la geografie?
Buna. Nu stiu ce sa fac, am incercat sa ma transfer si mi s- a spus ca nu au locuri (am terminat clasa a11a)… sunt licee in care intr- o clasa sunt 32, in altele sunt 33 sau 31. Intrebarea mea ...? (mai mult)
Am achizitionat de curand 2 trabucuri pentru ziua tatalui meu dintr un magazin specializat. Ceva in jur de 60- 70 de lei / bucata. ziua lui este peste 2 saptamani. Unde ar trebui sa depozitez trabucurile...? (mai mult)
A dat cineva examenele de diferenta la latina muzica si desen in perioada asta sau anul trecut sa-mi spuna ce v-au pus sa faceti (cls 9)?
Bună ziua! Se punctează dacă pun la geografie la deosebiri între unitățile de relief din România râuri și orașe?
Salut, am si eu o intrebare! La cererea de inscriere pentru liceu nu am avut loc sa imi scriu tot numele adica si al doilea prenume, am sunat acolo si am spus dar nu mi au spus nimic! Se poate intampla...? (mai mult)
Te poti transfera in clasa a 12 a pe alt profil?
Salut, am dat comanda de niște adidasi de pe un site din Bulgaria și ss livrează prin fan curier am primit un awb dar nu merge pe site ul nostru fan curier Ce pot sa fac?
Daca am terminat facultatea acum 7 ani si vreau sa fac modulul psihopedagogic, il pot face contra-cost? Aveti ideea? Multumesc,
Salut. Cineva care este la liceu, pe secție de intensiv germană, îmi poate spune cum este? Mă refer la nivelul de predare al limbii.
Salut TPU. Daca termin profesionala și fac seralul și iau bacul, am șansa să devin polițist?
Salut TPU. Cum as putea învăța pentru examen daca eu sunt "varza" la română și la matematica? Motivul pentru care vreau la liceu este deoarece vreau sa devin polițist, și dacă îmi puteți da...? (mai mult)
Salut, anul acesta trec clasa a 12 si inca nu știu ce facultate sa urmez. M- am gândit să merg la facultatea de educație fizică si sport pentru ca am o conditie fizica foarte buna si sunt un fan ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce îmi recomandați? Viața la căminul de liceu sau să rămân acasă? Țin să menționez că liceul e foarte aproape.
Buna seara! Mă aflu intr- o situație destul de complicata pentru mine. Sunt studenta in primul an la master. Examenele nu le- am putut da, deoarece in prima sesiune am născut, iar la a 2a am avut ...? (mai mult)
Dacă as incerca sa fac Facultatea de Medicina peste 5- 6 - 10 ani dacă mai scap de anxietate, ar merita? Nu ar fi prea târziu? Am împlinit 29 pe 19 august. Ar merita măcar sa incerc? Sunt pasionat...? (mai mult)
Stie cineva cu ce medii se intra la universitatea privata Petre Andrei din Iasi? Si daca este posibil transferul la o facultate de stat?
Bună TPU! În Targu-Jiu se găsesc licee pe profil de brutar patiser dar pe baza profesională? Dacă da, îmi puteți da detalii cam pe unde pot găsi?
Salut! Tocmai am terminat anul II de master în acest an însă nu am susținut sesiunile din vară nici în anul I, nici în anul II și nici dizertația. Care ar fi pașii de urmat pentru a putea...? (mai mult)
Buna! Cei care treceți a 8 a, cum vi s- a parut clasa a 7 a? E greu? Materiile sunt mai complexe? Pot avea timp liber pe parcursul acestei clase? Orarul este flexibil? As dori niste informații de la...? (mai mult)
Buna, îmi poate oferi cineva o sugestie/sfat pentru o aplicație pe telefon unde poți învața o limba straina? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!