Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Din ce se dau diferentele din materia de clasa a 9 a la latina, muzica si educatie vizuala?
Ce s- a întâmplat în perioada războiului rece în 1959? Am auzit ceva de cia ca aveau un program ultra secret MKultra în care spălau oamenii pe creier prin diferite metode sadice si alte experimente...? (mai mult)
Salut, TPU! Cât de bine cunoașteți gradele de rudenie? De exexmplu:Bunicul meu este tatăl mamei/tatălui meu, bunica este mama mamei/tatălui meu etc. Întrebările mele sunt:Ce este soția vărului...? (mai mult)
Buna! Din ce se dau diferentele la stiinte sociale bilingv spaniola la : educatie vizuala, muzica, latina? Adica, ce trebuie sa invat pentru acestea?
Salut TPU. Am citit ca scolile profesionale se "desfiinteaza", cum se va intampla cu viitori elevi care vor sa invete o meserie? https://www.google.com/amp/s/www.edupedu.ro/scolile- profesionale- se- ...? (mai mult)
Salut TPU. Liceu sau profesionala?
Bună ziua! La examenul de bacalaureat la geografie se punctează dacă am scris doar numărul și răspunsul și nu am pus litera?
Salut! In timpul pandemiei, pe cand se faceau orele online, i s- a oferit surorii mele ( care atunci era in clasa I ) o tableta, neavand un dispozitiv disponibil si pentru mine dar si pentru ea. acum...? (mai mult)
Salut TPU! Cum e la căminul de liceu?
Ce credeti ca e mai frumos, o meserie in Comunicare/Publicitate ( ceea ce am terminat ca facultate) sau o meserie de tehnician dentar (la ce aspir acum)?! Cum esti vazut de fapt in meseriile astea/ pareri?...? (mai mult)
Merita sa faci facultatea de medicina, tehnica dentara? Voua v-ar placea?
Ce înseamnă ovulație? Ce este un ovulator?
Bună! Am și eu o întrebare, dacă poate răspunde cineva, vă rog! Am o cunoștință care s- a înscris la facultate la forma de învățământ ZI. Poate schimba forma la ÎVĂȚĂMÂNT LA DISTANȚĂ,...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare. Care sunt profilele la facultatea de politehnică?
Pățești ceva dacă te bărbieresti cu spuma de păr?
Salut TPU. Ajutati ma cu ceva va rog. Care liceu sa aleg dintre mecanica si tubulatura ( marina )? Profesionala.
Salut TPU. Voi ce alegeti, liceu sau profesionala? =)
Hey! La bac la biologie la problema cu monohibridare trebuie sa desenez și tabelul pe fisa de examen și pot și săgețile sau se consideră semn?
Salut, ce păreri aveți despre Colegiul Internațional de Business și Administrare, m-ar ajuta să pot să concep un business al meu personal de succes?
De ce acte am nevoie pentru a parasi liceul?
Daca nu ma prezint maine la biologie, la anul o sa mi le recunoasca notele de la romana si mate?
Salutare la toți. Am și eu o întrebare..va rog sa- mi spuneți ce a- și putea sa fac. Deci chestia e ca eu și iubita mea avem amândoi 22 de ani și cred ca am o oarecare problema.(de fapt nu...? (mai mult)
Pot sa dau bacul la alt liceu fata de unde am terminat?
Vreau sa cercetez creierul uman.Imi place mult partea asta de neurologie/neurostiinte. Deci cartea asta e buna pentru început? https://www.emag.ro/medical- medium- brain- saver- answers- to- ...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă nu am niciun răspuns aflat în barem primesc 0 puncte?
Bună. Are cineva rezolvarea la istorie de la bac sesiunea august?
Buna ziua, as vrea sa stiu cum pot sa mai obtin diploma de bacalaureat de la o universitate desfiintata? Am urmat cursurile la Univ. Alma Mater Sibiu, filiala din Bacau, aceasta s- a desfiintat in...? (mai mult)
Vad mereu pe aici orgolii "ranite" pentru ca cei de peste Prut sunt numiti basarabeni. Dar iata o harta germana de dinainte de 1800. https://ibb.co/ww68XJb Tot Basarabia se numea tinutul. De ce va...? (mai mult)
Bună, îmi amintesc în librării prin anii 2010 era un pix care era ca pilot dar că avea o fantomă pe el și foloseai capul să ștergi ce ai scris, dar nu îmi amintesc numele pixului.
Imi poate traduce si mie cineva in tiganeste urmatoarele versuri: Te iei de mine dar nu stii cine e nasu Crezi ca sunt sageata dar de fapt eu sunt arcasu
Salut TPU. A fost promulgata legea aceea privind liceele profesionale unde in 4 ani poti face si profesionala si liceul?
Salut TPU. Dupa ce termini liceul profesional, adica 11 clase, la final se va pune ca ai facut 10 clase sau ai ramas tot cu 8?
Bună TPU! Vreau să mă transfer pe turism și alimentație și îmi este tare frică de exemenele de diferență, știți dacă sunt grele?
Dacă ai absolvit o amarata de facultate sau colegiu și nu muncești înseamnă că ești mai bun si mai important în societate decât dacă muncești dar ai doar liceul? Cu ce logica funcționează ...? (mai mult)
Salut, daca ma inscriu la o facultate la frecventa redusa si nu apuc sa dau examenele din primul semestru, pot da toate restantele in al doilea?
Pentru transferul de la real la uman, stie cineva daca trebuie sa invat doar ce li s- a predat lor si nu mie? De ex, la geografie si istorie. Sau trebuie sa invat tot, ce mi s- a predat si mie la real...? (mai mult)
V-ați cumpărat deja lucruri pentru noul an școlar? Gen cam ce?
Buna! Ce puteti sa imi spuneti despre colegiul Odobescu din Pitesti? M- ar interesa orice( de la profesori la performante etc.). As vrea raspunsuri cat mai dezvoltate, dar toate sunt binevenite. Va mulțumesc...? (mai mult)
La bac am luat peste 5 la toate cele 3 materii dar nu mi-a iesit media 6, m-am programat sa dau la una din ele acum în toamna dar nu am putut sa ajung, anul viitor voi da tot la una sau la toate 3?
Cum se pronunță corect magazinul egros?
Daca intru la un liceu pe locuri de romi pot sa fiu lasat repetent? Sau am imunitate de la corigente si repetente ca pe locurile de romi?
La bac la info, subiectul 3 exercitiul 3, ce trebuie sa spun la eficiența algorimului?
Buna! Trec clasa a 7 a, si am nevoie de cateva site uri pentru a invata biologie si sa fie gratuite. Mulțumesc.
Salut! Care sunt șansele sa pice la evaluarea nationala in 2024 genul liric?
Salut TPU, am o intrebare.Care dintre facultățile de politehnica este mai buna, cea din Iasi sau cea din Bucuresti? Si care este diferența dintre ele?
Credeti ca jocurile de logica, imbunatatesc felul de a gandi?
Salut TPU... Am depus nişte cereri de transfer la diverse licee... Stiti cumva cum este procedura? Este o anumită perioadă în care se constată răspunsul? Pana acum m- a sunat un singur liceu să-...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva daca bursele se dau pana incepem scoala? Ma refer la cele de studiu, sociale.
Cate cuvinte contin 3 pagini de caiet studentesc?
Am învățat recent de pe TPU sensul cuvântului "irefutabil", dar doar mie mi se pare ca are legătură cu ceva sexual? :)) fără mișto va rog frumos, am început să- l folosesc chiar dacă știu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!