Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
De ce se postează pe Facebook școală sau liceul sau facultatea unde te-ai înscris? E un motiv pentru lauda?
Salut, imi puteti spune in ce perioada sunt sesiunile la universitatea din Craiova? Mersi
Pentru colegiul Mihai Viteazul București științe ale naturii va fi greu la franceza dacă n-am făcut deloc? Era mai ok sa bifez germana pe care am făcut-o în 5-8?
Ultima medie creste de obicei de la sesiunea din iunie la cea din august? Am media 6, 60 in bac si as vrea sa stiu daca as avea sanse sa intru la fac de constructii din Bucuresti, mentionez ca acolo...? (mai mult)
Ce părere aveți de Franklin Delano Roosevelt?
Bună ziua. Ma poate ajuta cineva cu o informație, pentru un examen de diferențe pentru transfer din clasa a 9 în clasa 10, ce as putea primi la proba de educație plastica și educație...? (mai mult)
Legat de transferul de la o clasa la alta, daca eu am fost aprobata, am medie, am tot si mai trebuie sa dau niste diferente acum, diferentele alea influenteaza cu ceva? Sau pur si simplu vor profesorii...? (mai mult)
Buna! In clasa a 9 a profil resurse naturale (agricol) ce materii se predau?
Buna, daca am media in bac 6, 60 si ultima medie la facultatea de constructii din Bucuresti a fost 6 am sanse sa intru? Ultima medie creste de obicei de la sesiunea din iunie la cea din august?
"După Rudolf, după Sissi, iată că și Franz Joseph leagă, cu titlu postum și prin intermediul marelui maestru de ceremonii, dialogul ritualic cu abatele. Numai după acest schimb de replici este...? (mai mult)
Salut. Poate cineva care este la intensiv germană, la liceu, să- mi spună cât de ridicat este nivelul? Eu am făcut germană (limbă maternă) în clasele 0- 5 și pe urmă germană (ca și a doua...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre liceul Aurel Vlaicu din Bucuresti?
Salut, cum stiu daca dosarul pentru inscriere este corect? Mi-e frica ca am gresit ceva la cerere dar ar fi trebui sa ma sune.Sau sunt eu paranoic?
Bună ziua! Trec clasa a9a și am intrat pe protecția mediului, in cât timp mă pot transfera? Vreau pe științe sociale, ce diferente trebuie sa dau? Mă pot transfera prin octombrie? In vacanta ...? (mai mult)
Cu siguranță ați observat halul în care se scrie, din punct de vedere ortografic, nu doar aici, ci și pe orice alt spațiu care permite comentarii. Dacă unele erori pot fi atribuite vitezei la...? (mai mult)
Câți români știu că a existat Republica Bănățeană cu capitala la Timișoara?
M- am inscris la bac, eu voiam sa ma inscriu doar la Romana si Biologie urmand sa dau bacul la matematica la anul, dar parintii m- au obligat sa ma duc si la mate desi eu le- am spus ca nu am nici o ...? (mai mult)
Bună TPU eu aparţin de direcţie, sunt în plasament la asistent maternal Vreau să comand ceva prin poştă poate să afle cei de la direcţie despre comanda mea? pentru că nu aş vrea să ştie
Ce înseamnă termenul "irefutabil"? Mie îmi suna a cuvânt vulgar (posibil să- l fi folosit fără să- mi dau seama) Cineva de pe site spunea de cuvântul asta ca fiind cel mai amuzant all "limbului...? (mai mult)
Salut. E normal ca taică- meu sa ma facă prost, tâmpit și toate alea? Sau maica- mea sa ma înjure de morții mei.și ai ei? Uneori ne înțelegem uneori ma injura și toate alea. e 50- 50 ...? (mai mult)
Care este singurul cuvânt din limba română care începe cu „nt", conform DEX - Soluția salvatoare pentru jocul FAZAN din copilărie
De la ce vârstă ati început sa munciți? Eu de la 17 ani și încă nu am murit. De ce le e asa greu tinerilor din România sa muncească? Vor sa fie întreținuți pana la 40 ani apoi sa se pensioneze?...? (mai mult)
Care este cel mai amuzant cuvânt al Limbii Române? Nu are traducere în nicio altă limbă de pe pământ.
Am 18ani și nu am fumat niciodată, să mă apuc? Ce probleme o să apară pe viitor?
Salut TPU, am cumparat ieri un iphone 11 de la un prieten, il avea de o luna am schimbat contul icloud etc, dar nu inteleg de ce lumineaza asa de tare difuzorul de sus cand e deschis ecranul telefonului....? (mai mult)
Salut TPU, ce credeți ca o sa pice la istorie pe 17 s3, având în vedere ca în iunie a picat Romania in perioada posbelica? Orice părere conteaza Mulțumesc!
Hei TPU, la profesională profilul turism și Alimentație se face in clasa a IX-a, Economie Aplicată/Antreprenoriala, Cultura de specialitate și instruire practică?!
Buna as vrea sa ma inscriu in sesiunea a 2a de admitere din septembrie la Univ Titu Maiorescu Bucuresti. Stie cineva pana cand trebuie sa achit prima rata din taxa de școlarizare? https://www.utm.ro/portal-...? (mai mult)
Ce înseamnă să fii emoloaică?:))
Salut TPU! Știe cineva niste animale periculoase din Antarctica?
La bac la info la SII ex1, la rescris pseudocodul în C/C++, trebuie să scriu #include using namespace std; int main(){}?
Cum pot sa devin mai inteligent și sa învăț sa manipulez persoanele din jurul meu?
Care sunt criteriile de cunoscut pentru a avea o viață plăcută și experiențe bune într- un județ sau un oraș? Cum aș putea avea o idee despre cum va fi viața într- un oraș sau județ anume,...? (mai mult)
Daca vreau sa ma mut de la profilul de stiintele naturii la filo ce diferente trebuie sa dau?(si la alt liceu)
Buna, va rog cat mai multe raspunsuri, vreau sa ma transfer de pe profil turism si alimentatie la stiinte sociale si nu stiu la ce dau diferente, mi- e foarte frica de diferente! Cat mai multe raspunsuri,...? (mai mult)
Buna, eu dau in august a 2a oară bacul și am pierdut foaia cu codul și nu-l mai știu, știți ce pot face?
Salut! Am si eu o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta, ofer funda! Anul acesta trebuia sa termin facultatea (ASE), dar au aparut niste probleme in familie si de sanatate. Asa ca in semestrul 2 al...? (mai mult)
Salut, am si eu o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta ofer funda! Sunt student la ASE si trebuia sa termin anul acesta, dar au aparut niste probleme de sanatate si in familie, iar in sem 2 nu am ...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti ce licee de stat cu frecventa redusa sunt in Bucuresti? Si daca se mai pot face inscrieri in toamna. A absolvit clasa a IX a si ar trebui sa se inscrie in clasa a X a. Multumesc...? (mai mult)
Salut TPU! Am terminat clasa a 12- a (cu greu), dupa ce am ramas corigent si am trecut cu brio de corigente. Acum urmeaza sa dau bacalaureatul saptamana viitoare, dar este posibil sa nu il iau anul ...? (mai mult)
Salut! Ori sunt eu prost, ori e altfel de problema... sincer nu știu. De fiecare dată când încerc să învăț ceva, nu îmi intră în cap. Nici nu știu dacă o să mai fiu capabil să trec a 10-...? (mai mult)
Bună ziua, se tot spune ca daca nu faci sex mult timp ca femeie și după o faci iar ești ca o virgina e adevărat sau nu?
Salut! Știți cumva care a fost ultima medie anul trecut la ulbs drept ID?
Daca am terminat 10 clase si in a 11 a nu am mai fost la scoala profesionala, voi primi diploma de 10 clase sau sunt obligat sa absolv?
Salut! La Bac ul de la limba română, citatele se iau în considerare la numărul de cuvinte? Știu că la 1B și la subiectul al doilea este număr minim de cuvinte. Dacă dau un citat în care sunt...? (mai mult)
1 metru liniar=cati metri pătrați
Dacă probele la BAC (de TIC, engleză și română) se echivalează, mai trebuie elevul să fie prezent la liceu în perioada echivalãrii ( 7-11 August )?
Buna ziua. Am terminat 10 cl in R. Moldova. La moment trăiesc in București si as vrea sa terminz studiile, la moment am 24 de ani. Știe cineva daca e posibil?
Ce inseamna bul din tiganeste?
Dacă Constanța și Mamaia ar fi lovite de un uragan precum Katrina sau de un tsunami ca cel din 2004 (Oceanul Indian) sau 2011, din Japonia, în cât timp cu aproximație s-ar putea reconstrui?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!