Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut! Vreau sa ma transfer de la profil filo la economic. Imi poate spune cineva va rog ce diferente trebuie sa dau si cum se vor desfasura acestea? Adica cam ce ma vor intreba atunci cand ma duc sa dau...? (mai mult)
Bună TPU am o nedumerire legată de poliție și mediul online, nu de curând am fost într- un grup/comunitate pe WhatsApp si acolo sunt helperi/moderatorii, am fost exclus din grup pentru nimic si m-...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma transfer de la profilul filologie la economic, îmi poate spune cineva la ce materii trebuie sa dau diferentele și cum se vor desfășura diferentele va rog? Adică dacă o sa am ...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt la o clasa de filologie si as vrea sa ma mut la o alta clasa, tot de filologie, din acelasi liceu. As vrea sa- mi dati niste motive pentru transfer, pentru ca nu am neaparat un motiv...? (mai mult)
Cum se calculează nota finală la postliceala de asistente? Se adună notele din examenul practic, scris și prezentarea proiectului și se împarte la 3? Sau se calculează și în funcție de mediile...? (mai mult)
Se dau sau nu se dau burse sociale elevilor din mediul rural? Am gasit pe unele site-uri ca se dau, pe unele nimic
Bună ziua! Care vi se pare mai ușor dintre următoarele facultăți: Geografie, geografia turismului, geografia mediului, cartografie, meteorologie și hidrologie
Buna ziua! Aveți sfaturi pentru concentrare? Nu mereu ma pot concentra la învățat.
Bună! În luna iunie am depus o cerere la un liceu pentru a mă transfera. De atunci, mi- au cerut doar o adeverinta cu media si au spus ca urmează sa ma sune ei cand imi vor aproba. Deja e luna august...? (mai mult)
Care perioadă a istoriei va place mai mult, că studiu mă refer? Istoria veche/antică, cea Medievală sau istoria Modernă?
Ce activități pot face cu un bebeluș (fetița de 2 ani jumătate)? Adică vreau jocuri educative, ceva sa o învăț ptc e foarte inteligenta, vorbește/înțelege doua limbi si știe tot ce ii...? (mai mult)
Știe cineva la cât încep orele la Henri Coandă Buc?
Știe cineva cum intra bobocii la ore la Henri Coandă București?
M- am înscris la facultate la psihopedagogie specială. Am înțeles faptul că o sa am și ore de practică. Va trebui să susțin și lecții cum sunt de exemplu cele de la profilul pedagogic din liceu?...? (mai mult)
Salut! Eu urmează să intru la liceu, clasa a 9 a pe 11 septembrie, vreau sa termin clasa a 9 a in Romania dar după ce se termina anul școlar să mă mut in Spania, întrebarea mea este:va trebui...? (mai mult)
Bună, cei care sunt la profil de științe ale naturii, cam ce capitole ar trebui sa repet la matematica, chimie, fizica și biologie? Intru în clasa a 9 a și vreau sa fiu pregătit
Dupa ce am luat admiterea cand se semneaza contractul pentru anul 1 teologie Bucuresti? Se incepe in octombrie facultatea, dar cand trebuie semnat?
Bună ziua! Dați- vă o părere. Deci eu m- am născut într- un sat sărac din Hunedoara și multa lume spune ca, , am uitat de unde am plecat" prin faptul ca acum la 23 de ani stau la oraș,...? (mai mult)
Hello, people! Ce parere aveti de facultatea de litere, filologie engleza-franceza? Este grea? Examenele sunt grele?
Buna! As dori sa stiu ce materii se fac in clasa a noua, profil stiinte ale naturii.
Buna, este posibil sa te transferi de la un profil uman(filo) la vocațional?
Cineva la conservare și restaurare Sibiu? Anul 1
Stie cineva cat de sus e nivelul de cerinte la liceul Hyperion?
Cineva la Liceul Teoretic Hyperion?
De curând am intrat la liceul economic - profilul comerţ. Imi puteţi spune cam ce materii voi avea în aceşti ani? ( cei 4 de liceu ). Ne vor scoate vreo materie? Mulţumesc
Trec a noua in septembrie la stiinte ale naturii si am bifat franceza ca limba a doua pe care sa o fac desi in 5- 8 am facut germana (nici germana nu prea stiu). Am bifat franceza ca a zis lumea din liceu...? (mai mult)
Bună, aș avea o întrebare legată de domeniul română- engleză de la facultate.Este complicat? Este greu la sesiunile pentru engleză? Am intrat de curând pe acest domeniu și aș vrea să știu ...? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare in legatura cu Romania si istoria. Care sunt aliatii Romaniei in afara de Republica Moldova si Serbia si cine a sustinut mereu tara noastra la bine si la greu?
Trec în clasa a 10 a si vrem să ne mutăm în Italia cu liceul și vreau să știu care e procedura transferului adică ce îți trebuie ca să poți intra acolo la liceu fără probleme?
Voi cum ați învățat pentru bacul la istorie?
Ce credeți ca pica la bacul de pe 17 de la istorie?
Buna, am o întrebare. Urmează sa ma transfer si am avut media 9, 91. Pot primi bursa la noul liceu sau nu are legătura deoarece nu am obținut acea medie la liceul unde ma voi transfera?
După ce termin cursul de contabilitate, care folosește numai programul SAGA, se mai merită să fac un alt curs de contabilitate pentru programul WinMentor?
Salut! Ce înseamnă [...] Într-un text? Când dai un citat se copiază și acele paranteze care apar?
Bună seara! Pot sa întru la facultate dacă media la bacalaureatul din a doua sesiune este mai mica decât cea din prima sesiune?
As putea intra cu media 8 la colegiu national Nicolae Titulescu din Brasov daca ultima medie de anul asta la uman filo a fost de 8.52?
Am terminat cls a 11a profesionala si acum vreau sa continui la seral liceu. Cati ani de seral se fac?
Buna TPU, as putea intra cu media 8 la liceu teoretic Johannes Honterus din Brasov pe profil uman filo avand in vedere ca ultima medie a fost de 7.67? Trebuie sa dau ceva examen la germana ca e cu predare...? (mai mult)
Buna! Nu m-am inscris la modulul psihopedagogic in timpul licenței, iar acum regret. Daca as dori ca dupa facultate sa fac si master, as putea face si modulul psihopedagogic in acelasi timp?
Pentru cei care știți multă istorie, au existat evenimente asemănătoare, sau chiar identice, în U.R.S.S., Coreea de Nord sau oriunde altundeva, cu Experimentul de spălare a creierului, de ...? (mai mult)
Dacă in sesiunea de bac iunie- iulie nu am luat la nici o materie dar am luat orale care au fost echivalente cu notele in clasa și dau bacul in a doua sesiune acum ar trebui să le dau oralele? Și dacă...? (mai mult)
Ce diferențe se dau la limba Latină? Deoarece m-am mutat la Științe Sociale.
Propun o discutie relaxanta, asa de joi seara. Cu totii am trecut prin el si bineinteles, cu totii i- am simtit punctele slabe si punctele tari. Ce parere aveti dupa minim 12 ani de scoala si maxim ...? (mai mult)
Aș dori și eu sa aflu ce medie contează dacă vreau sa ma transfer la un alt liceu în vara după clasa a 9 a? Am auzit ca, contează media cu care am terminat clasa a 9a, dar nu știu sigur dacă...? (mai mult)
Bună ziua! Am o întrebare care foarte tare mă deranjează. Pot da la 2 facultăţi total diferite, de exemplu drept şi managment sau drept si marketing? Doar că sunt din Moldova, în Romania ştiu...? (mai mult)
Cum ajung tehnician nutritionist, ce studii imi trebuie și cu ce se ocupa mai exact? Știu ca e diferit fata de medic nutriționist deci tehnician nutriționist nu medic dar nu știu exact care e diferența.Dar...? (mai mult)
Buna TPU, este vreo sansa sa intru la colegiu national Unirea din Brasov pe limba franceza avand in vedere ca ultima medie de anul acesta a fost 6.97 pe profil uman?
As vrea un site ceva cu subiecte de admitere din anii trecuti la liceele: COLEGIUL NATIONAL "PETRU RARES" PIATRA-NEAMT si COLEGIUL NATIONAL DE INFORMATICA PIATRA-NEAMT
Salutare, între module ma pot transfera de la o școală la alta?
Bună ziua, îmi spune cineva, vă rog frumos din suflet, de ce săptămâna are șapte zile și de ce nu este mai mică sau mai mare de șapte zile adică de șase sau de opt zile? Să îmi spuneți,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!