Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna! Daca n am intrat la facultate in sesiunea aceasta de înscriere (iulie) si vreau sa ma înscriu si pentru sesiunea viitoare (septembrie ), mai trebuie sa platesc iar acea taxa de înscriere?
Bun deci nu stiu csf vă rog să mă ajute cineva deci eu intru anul ăsta în clasa a 5 a numai că in clasele 1- 4 doamna noastră ne dădea o listă cu ce trebuie să cumpărăm pentru noul an școlar...? (mai mult)
Cum este sa înveți la o postliceala de asistent de farmacie? Este greu? Iau chimia de la nivel începător la început?
Buna! Cum ma pot transfera la alt liceu pe alt profil? Vreau sa ma transfer la un liceu pe stiinte sociale si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac.
Salut! M- am inscris la Facultatea de Mecanica desi am auzit ca e o faculatate grea. Ma sperie faptul ca daca am prea multe restante sau (din varii motive )lipsesc la prea multe laboratore o sa fiu exmatriculat....? (mai mult)
Buna, am intrat de curând pe profilul estetica și igiena corpului și as vrea sa stiu cam cât de grea este matematica de a lungul anilor fiindcă cică dau bac din ea…
Buna TPU, s- au afisat rezultatele de la concursul de admitere licenta, dar nu apare numele doar numarul de dosar si nota, cum pot afla numarul de dosar? Are legatura cu numarul pe care l- am primit...? (mai mult)
Salut! Am primit o bursa speciala pentru studiu la Facultatea de Mecanica. Problema este ca nu- mi place. Am aflat ca pot sa mai fac o faculatete dar cu taxa. Cu toate acestea taxa de la mecanica si taxa...? (mai mult)
In propozitia: Nu am nimic in memoria mea sau in tot ce am trait vreodata. Ce este "ce"?
Salut... Am o intrebare... Baietii de la varsta de 18 ani mai trebuie chemati sa faca armata in ROMANIA?
E adevarat ca de fapt ai dreptul sa dai licenta si dupa 10 ani, indiferent de regulamentul facultatii pentru ca nu au voie sa iti ia acest drept? Am un prieten care trebuia sa isi ia licenta in 2017...? (mai mult)
Copilului meu i s- a aprobat transferul la alt liceu, am dus aprobarea la liceul unde a terminat clasa a - IX- a, am sunat sa intreb cand pot ridica aprobarea lor si tot ce trebuie sa mai ridic de la...? (mai mult)
Salut! M-am înscris la UPG la taxa și am plătit toată suma de 3200 lei. Mai pot retrage dosarul și sa ma înscriu la alta facultate? Și sa retrag și banii? Multumesc
Salut, este cineva la Ase pe Contabilitate ar putea sa imi dea o parere? Cum sunt profesorii? Daca incearca sa iti puna bete in roate si cum e tot sistemul. Va multumumesc
Salut. Am fost admis la facultate și media mea multianuala este de 7 și puțin chiar daca am avut următoarele note. Clasa a 9 8.64 Clasa a 10 9.05 Clasa a 11 8.90 Clasa a 12 9.38 Din suma arimentica...? (mai mult)
Este greu de facut transferul de la un liceu de 9 si ceva la colegiul Tudor Vianu? Tin sa precizez ca sunt clasa a 9- a si m- ar interesa ceva mai de informatica asa. Am cum sa tin pasul, ideea e ca nu...? (mai mult)
Buna! Tocmai s- au afisat rezultatele provizorii de admitere si sunt pe locul 29 de asteptare, urmand ca rezultatele finale sa se afiseze pe 28 iulie. Credeti ca am sanse sa intru? In medie cate locuri...? (mai mult)
Salut! Am terminat facultatea de contabilitate și sunt putin pierdut, fara orientare. As vrea sa rămân tot în domeniul financiar dar nu pe contabilitate(nici nu ma atrage foarte mult, salariile ...? (mai mult)
Este grea matematica la administrarea afacerilor in turism etc. la ase? Am fost admis si la marketing la unibuc si nu stiu care facultate e mai buna. Pareri?
Salut! Ce înseamnă numărul de credite transferabile? Sunt la Contabilitate și Informatica de Gestiune la UPG și am înțeles ca o sa am undeva la 180 credite pe cei 3 ani de studiu. La unele mastere...? (mai mult)
Am intrat la liceul George Calinescu din Constanța și nu știu dacă programul îmi va permite sa fac naveta din localitatea unde stau eu. Știe cineva programul aproximativ(de la ce ora pana la ce ora)?...? (mai mult)
Buna ziua! Am absolvit facultatea de Stiinte ale Naturii si pot preda Biologie (am 2 ani experienta la catedra). Acum sunt inscrisa la programul de conversie profesiolala pentru TIC. Ma pot inscrie la ...? (mai mult)
Fito sau fii-tu?
Cum pot să învăț mai ușor eseurile de la română (cele de la subiectul 3)?
Ce parere aveti despre Universitatea Ecologica din Bucuresti? Am citit si am auzit tot felul de opinii in mare parte negative despre aceasta universitate (nici experienta mea cu secretarele universitatii...? (mai mult)
Buna ziua, as dori o parere despre CN Ion Creanga, sectia matematica-informatica. Cum sunt profesorii, anturajul, atmosfera, daca se face carte. Multumesc frumos!
De unde avea bani Ted Kaczynski bani sa cumpere materiale pentru bombe si alte lucruri minore de a- si mentine existenta? In afar.a de la ma- sa si chiar daca mai fura si lua vechituri tot avea nevoie ...? (mai mult)
Dacă ma înscriu inițial la o facultate de drept la zi...pe parcursul anului ma pot transfera la fără frecventa? Dacă da, care este procedura?
Care a fost ultima medie la liceul teoreti C A Rosetti din Bucuresti anul acesta?
Salut! Am o intrebare legata de cazarea la UTCN...studentii de la facultati diferite din cadrul universitatii pot sta in aceeasi camera?
Bună ziua, am o întrebare, am rămas corigent in clasa a8 a și s- au făcut înscrierile la liceul profesional, doar că nu mai sunt locuri. Am auzit că mai poti să te înscrii la liceu și după...? (mai mult)
Salut, am aplicat la facultate de ingineria autovehiculelor, știți cumva daca ma pot transfera fara restricții la ingineria medicala?
Am nevoie pentru rezolvarea unei integrame de următoarele : 1) nobili englezi din 5 litere 2) deosebit de vesel din 5 litere 3) tanara la stana din 3 litere. Mulțumesc.
Există și lecții de vacanță primite doar de la părinți, că sa mai ocupe timpul copilului?
Daca tutunul este o planta de ce îți cauzează grav plămânilor?
In ce fază sunteți cu lecțiile/temele de vacanță?
Bună ziua! Am participat anul acesta pentru prima oara la titularizare. Nota obținută este de 6.70. Cu aceasta nota voi participa la ședințele publice. În cazul în care nu reușesc sa obțin un ...? (mai mult)
Buna! Mai am un an pana la liceu si as vrea sa am o cariera buna pe viitor, totusi nu stiu ce vreau sa devin. Ma gandeam la liceul militar "Stefan cel Mare" dar nu sunt sigura cum e acolo! Daca e un ...? (mai mult)
Salut,unde se pot vedea elevii care au ramas nerepartizati sau cei care nu au dus dosarul de inscriere la liceu,?
Bună! La doctorat trebuie neapărat să predai dacă nu iei acea bursă? Mulțumesc!
Salutare, nu sunt cunoscător de limba engleza, dar vreau să- mi folosesc tehnologia pentru a- mi dezvolta cunoașterea. Știe careva o aplicație online gratuita care ma ajuta săvârșesc în romana...? (mai mult)
Ce varianta este mai buna intre cti de la unibuc si cibernetica ase?
Buna ziua, fata mea vrea sa se transfere, de la liceu la profesionala, ce acte ii trebuie? Timpul este foarte scurt.
Salut,pot sa schimb cererea de inscriere pentru liceu, deoarece mama mea a fost neatenta si a gresit profilul?
Salut! Vreau să urmez facultatea de medicină și având în vedere dedicarea mea față de acest vis și "abilitatea" de a învăța rapid, aș dori să îmi ușurez munca de pe acum și să încep ...? (mai mult)
Salut, daca nu te inscrii in iulie la liceu, se poate sa ma inscriu mai tarziu ( gen, august, septembrie )?
Buna seara! Am si eu o problema. Daca sunt admis la o facultate iar pe tot intervalul în care trebuie aduse documentele pentru inscriere sunt plecat din țară, cum aș putea proceda? Oare exista opțiunea...? (mai mult)
Salutare! Eu vreau sa ma înscriu la profesională la mecanica. Pot pune o școală profesională diferită, dar cu același profil, mecanica? Am vazut ca mecanica are același cod la toate profesionalele...? (mai mult)
Buna ziua! Daca in caz ca am uitat sa scriu media de admitere pe fisa de înscriere la liceu are ceva? Am șanse sa nu mai fac liceul sau nu este nicio problema atât timp cat am si foaia matricola pe ...? (mai mult)
Ce se intampla daca am gresit cererea de inscriere la liceu? Raman pe langa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!