Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua! Daca in caz ca am uitat sa scriu media de admitere pe fisa de înscriere la liceu are ceva? Am șanse sa nu mai fac liceul sau nu este nicio problema atât timp cat am si foaia matricola pe ...? (mai mult)
Ce se intampla daca am gresit cererea de inscriere la liceu? Raman pe langa?
Buna, am o intrebare pentru cei admisi la ASE Bucuresti 2023. Diploma de bacalaureat trebuie depusa ineaparat de catre candidat sau pot trimite de exemplu pe tatal meu?
Bună ziua! Am nevoie de ajutor, vă rog! Ce înseamnă: 1. Post vacant pe 1 an, ang. perd. determinată 2. Post vacant pe 1 an, ang. perd. determinată (într- o altă rubrică sunt notate următoarele:...? (mai mult)
Care credeți voi că este cea mai bună specializate pe care o poți avea la un profil tehnic? Fratele meu a intrat la tehnic anul asta și nu e fericit cu specializarea lui, asta că vrea să...? (mai mult)
Salut! Deci sunt foarte stresat pentru ca mama mea, la cererea de inscriere la liceu la specializare in loc de stiinte ale naturii a scris stiinte sociale! Nu stiu ce ar trebui sa fac...
Salutt TPU! Daca vreau sa dau la UNEFS si dau BAC la chimie este un dezavantaj major? Stiu ca ar cam trebui la bio pe anatomie, dar nu imi place anatomia asa mult.
Bună, am nevoie să aflu ce medie de Bac am nevoie pentru a intra la Arte la Universitatea "Dunărea de jos" din Galați și știu că trebuie să se aducă un portofoliu cu lucrări și se dau niște...? (mai mult)
Salut! Doresc să studiez puțin limba slovacă însă nu este pe Duolingo, ce alte aplicații recomandați? (fără plătit)
Are cineva idee, când se afișează rezultatele de admitere la universitatea Hyperion?
Salut! Pentru cererea de inscriere la liceu a trebuit sa scriu numele si prenumele insa am scris doar un prenume pentru ca nu am mai avut loc! Doamnele de acolo nu au spus nimic! Nu se poate intampla nimic,...? (mai mult)
Salut, dupa ce am aflat la ce liceu am intrat, aproape toti colegii mei au fost sa se inscrie numai eu am ramas in penultima zi adica in data de 24 iulie! Inca ma pot inscrie nu? Pentru va ultima data...? (mai mult)
Salut! O sa fiu student la drept! Pentru cei care sunteți studenți la drept deja și nu numai, am câteva întrebări! Eu am un aspect mai diferit fata de persoanele obișnuite! Adică sunt tuns...? (mai mult)
Ce materii se fac la profilul textile si pielarie la liceu în clasa 9a?
Salut! Am trecut în clasa a 9 a și am fost repartizat la liceul economic unde am și vrut dar nu pe profilul pe care l- am vrut. Îmi poate spune și mie cineva daca trebuie sa dau probe de diferente...? (mai mult)
Buna! La liceu, primele medii intra la clasa A? Sau se intra aleatoriu in clase?
Pe 20 am fost la liceu pentru a depune dosarul fiindcă am trecut clasa a 9 a. Pe foaia aceea am scris în ordine la ce fel de mate info vreau sa întru, începând cu simplu și conținând cu intensiv...? (mai mult)
Bună seară TPU! Cum pot să fac o fișă de lectură să arate frumos?
Ce domeniu vi se pare mai bun psihopedagogie, specială sau asistenta socială?
O drona va zbura mai multe minute daca ii conectezi un power bank? Adică gen ea are 26 de minute de zbor daca ii conectezi o baterie externa ea poate sa se încarce in zbor și să zboare 1h?
Inscrierea la BACALAUREAT in sesiunea din toamna se poate face si maine? si de ce am nevoie pentru a ma inscrie?
Daca vreau da ma mut de pe stiinte sociale pe filologie trebuie sa dau examen de diferentiere? Si daca da la ce materii?
Este destul de usor pe profilul mecanica?:) La ce materii se dau bacul?
Un student cu restante la ETTI Cluj la buget poate trece la taxa? Sau rămâne la buget?
Se poate sa nu se mai organizeze un program de studii universitare daca numarul de candidati nu este suficient la inscrieri? S-a renuntat vreodata?
Buna! Am intrat la profilul mate- info anul acesta si nu sunt sigura ce limbaje de programare voi invata. (am ales intensiv informatica) O sa fie doar HTML, C+ + sau altceva mai actual (ca Pyhton)?...? (mai mult)
Are cineva idee cu ce medie la bac se intra la Nicolae Titulescu drept?
Ce inseamna MATE in repartizarea la un liceu militar?
Ce se face la practica la tehnician veterinar in liceu?
Salut TPU! Ce materii sunt la un liceu teoretic? Dar unul tehnologic?
A bătut Mihai Viteazul pe turci la Călugăreni? * Au dreptate Neculce, Bălcescu, Iorga, ori istoria rescrisa de comuniști cu filmele propagandă
Salut, am intrat la un liceu bun, dar nu pe profilul pe care l- am vrut. Prima mea optiune a fost mate info dar desi am avut media 8 47 nu am intrat.Tin sa mentionez ca 8 47 a fost ultima medie de intrare.Imi...? (mai mult)
Daca am fost admis la o facultate la buget, ma pot inscrie in toamna la alta facultate tot la buget?
Buna TPU! Înscrierile la bac sunt in perioada 17-24. In aceasta perioada ma pot duce si in weekend la înscriere? La telefonul școlii nu răspunde nimeni ca sa pot afla.
Salut, am intrat la un liceu bun din orasul meu, dar am nevoie de niste informatii. Am intrat pe profilul stiinte ale nat. deoarece media mea nu a fost buna de intrare la mate info, desi, am 8, 47,...? (mai mult)
Salut, daca n-am intrat acum la UniBuc pot să mă înscriu și la sesiunea din toamnă?
Buna! Ce puteti sa imi spuneti despre colegiul Odobescu din Pitesti? M-ar interesa orice( de la profesori la performante etc.). As vrea raspunsuri cat mai dezvoltate, dar toate sunt binevenite.
Trec a 10-a si vreau sa ma transfer la o alta clasa din acelasi liceu, stiti cand se depun cererile?
Buna tuturor! Am o intrebare care e destul de specifica... sunt la facultate, la Universitatea din Bucuresti si am ales la inceputul anului o disciplina facultativa. Aceasta disciplina, prin narura...? (mai mult)
Daca acum m- am inscris la un liceu si vreau la altul. Si liceu la care vr e cu 20 de sutimi mai mult decat unde am intrat eu. cum fac transferul cu module astea? tin sa mentionez ca am intrat pe mate ...? (mai mult)
Hello! Am fost pusa pe lista de asteptare la unibuc sectia cibernetica economica(media de admitere 9.35 la buget). Nu stiu ce sa fac pentru ca am fost admisa la cig la ase la buget din prima repartizare. ...? (mai mult)
Hei TPU! Am și eu o întrebare! La ce oră incep orele in colegiul national Spiru Haret Ploiesti?
Stie cineva daca am fost repartizat la ase pe loc cu taxa si platesc 1/2 din taxa, locul e confirmat la acea facultate sau se poate schimba la a doua repartizare?
Bună- știe cineva cu ce medii se intră la facultatea Spiru Haret?
Ce dificultate are matematica de la industria textilă și pielărie? M1, M2 sau M3?
Salut! am si eu o intrebare, sunt student la facultatea de agronomie la Bucuresti si vreau sa ma retrag, iar doamna de la secretariat mi-a cerut fisa de lichidare.Ce e aia si de unde o iau?
Îmi poate spune cineva cum este la internat la Colegiul National Eudoxiu Hurmuzachi din Radauti? Chiar as vrea merg la acest liceu doar ca sunt din partea cealaltă a Sucevei. Cum sunt condițiile?...? (mai mult)
Daca am dat adimterea in iulie la drept la cluj la UBB si n am intrat, pot sa mai incerc odata in septembrie
Pot sa-mi retrag dosarul de la IFR si sa ma puna in asteptare pentru Facultatea de Drept UAIC?
Salut, care a intrat la Colegiul Nicolae Titulescu din Brașov că și boboc anul asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)