Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Poți la vreo facultate sa mergi la ID Buget?
Bună! Pot învăța pentru bac eseuri luate de pe net? Nu vreau răspunsuri de genul, sa nu mai învăț cuvânt cu cuvânt, nu este vorba de toceală ci de ideea că am nevoie de un text de la care...? (mai mult)
Salut TPU! am fost astazi cu mama sa complentez fisa de înscriere pentru liceu, pe fisa teebuia speficat unde lucreaza părinții (firma/compania) însă mama a pus profesia lor (ex: Sofer, Comerciant)...? (mai mult)
Buna! Care este cel mai bun profil de la colegiul economic. Economie Comert Turism si alimentatie. Ce parere aveti despre comert?
Buna! Care profil credeti ca este mai bun si mai cautat dintre Management, Administratie publica si Stiinte administrative? Sunt foarte bulversata, nu stiu care mi ar aduce un viitor.
Aș vrea să aflu dacă ai terminat liceul la filologie și după vrei să continui cu o facultate de kinetoterapie ce materii se fac acolo? Si daca imi mai puteți da informații despre aceasta facultate...? (mai mult)
Salut! Unde este mai bine sa te înscrii. La mate info sau la mate info intensiv engleza? Și de ce. Eu am ales mate info normal, pentru ca cred ca este mai ușor, dar nu m- am documentat nicăieri...? (mai mult)
Buna sunt din Sibiu pe clasa a- X- a (incep din septembrie). Sunt la liceul agricol pe agricultura si nu imi prea place as dori sa stiu daca as putea sa ma transfer pe clasa X- a la liceul economic pe ...? (mai mult)
Buna, daca vreau sa ma transfer la alt liceu decat la ala la care am fost admis ce trebuie sa fac? O sa fiu a 9 a si vreau sa ma transfer din vacanta de vara, este posibil? Daca este posibil cum?
Dacă nu iau bacu în a doua sesiune anul viitor dau la ce am picat sau la tot?
Bună! Am o întrebare pentru cei de la Odobescu Pitesti: cum e acolo, cum sunt profesorii(am auzit ca o prof. de mate e foarte rea), cum este colectivul, ce activități școlare și extrașcolare ...? (mai mult)
Bună! Am intrat pe mate info, iar azi când am fost la liceu pentru a completa lista am numerotat în ordine unde vreau sa intru. Am scris prima data mate info, după mate info intensiv engl etc. Vreau...? (mai mult)
Pot sa îmi schimb profilul după repartizări in vacanta de dinainte de a 9 a?
Bună TPU, dacă sunt 100% sigur ca am picat o proba de competențe tot pot sa merg la celelalte, nu? Doamna care corecta a spus ca se gândește dacă ma trece sau nu și nu sunt sigur dacă să mă...? (mai mult)
Salut,astazi am fost sa ma inscriu la bacalaureat si am completat cererea de inscriere doar ca am gresit la sesiunea anterioara in care am dat bacul am scris alta sesiune are ceva?
Bună! Astăzi am fost la liceu și am completat un chestionar. Faza este ca am uitat sa-mi scriu nr meu de telefon și fix acum mi-am amintit. E vreo problema dacă nu l-am scris?
Acum ca am fost repartizati, cand trebuie sa mergem la scoala pentru a primi primi/completa dosarul pentru inscrierea la licee?
Salut TPU. Am fost repartizat la un liceu cu profilul Mate info Cu predare a limbii materne bulgara. Intrebarea mea este daca ne preda matematica in bulgara sau daca facem bulgara separat(nu s au sustinu...? (mai mult)
Cum adică se pot închide reflexe la nivelul ganglionilor vegetativi, extranevraxial? Ce înseamnă mai exact că se închid reflexele?
Salut,la o scoala profesionala(mecanica)poti da bac-ul?
Stie cumva cineva de existenta unui grup pentru bobocii de la Colegiul National Emil Racovita din Bucuresti?
Buna TPU:) Maine trebuie sa ma duc sa imi depun dosarul la liceul unde am fost repartizata. Problema e ca astazi mi am pierdut buletinul, dar am toate copiile legalizate necesare, oare am nevoie maine...? (mai mult)
Am fost repartizat la un liceu foarte prost. Am avut media 7.97 la examen si am fost repartizat la un liceu cu medie foarte mica de admitere si foarte departe de casa. Intrebarea mea este daca este...? (mai mult)
Cum se numește omul sau oamenii care sunt pe pista de aterizare în aeroporturi și folosesc două bastoane fosforescente pentru a marca unde ar trebui să aterizeze avionul?
Bună seara, am terminat liceul tehnologic profil mecanica auto, din ce dau bacul sau aleg eu din ce materii să dau?
Salutare, poate cineva sa imi spuna ce se va face la informatica pe profilul Matematică-informatică?
Buna seara tuturor! As dori o părere personală in următoarea situație : Eu m- am înscris la o universitate unde admiterea se face pe baza de dosar, media mea este cu 32 de sutimi peste ultima medie...? (mai mult)
Pareri cibernetica economica? Pot lucra in securitate cibernetica dupa? Sau mi se va reprosa ca nu am diploma de inginer?
Salut, am o dilemă cu privire la Facultatea pe care să o aleg. Am fost admis la FEAA și Filosofie la UAIC. La FEAA am fost admis pe Informatică economică și la Filosofie pe Relatii Internaționale....? (mai mult)
Salut! M- am inscris ONLINE la ASE, mai exact am ales doua optiuni prima la Facultatea de REI si cealalta la cea de Management, doar ca nu sunt sigur daca imi pot recupera banii(2000 ron din jumatatea...? (mai mult)
Este cineva la liceul Decebal din Constanta? As vrea sa stiu cum e la el, cum sunt profesorii si daca exista uniforma
Salut. M- am inscris la facultate, la Economia agroalimentara si a mediului, ASE, la buget. Ultima medie a fost 7.80 iar eu am media 7, 76. Am fost pus in asteptare. Adica daca nu toti candidatii...? (mai mult)
Salut! Astazi am aflat la ce liceu am fost repartizat, am intrat la un liceu indepartat pe un profil nedorit. Nu prea sunt multumit, ce as putea sa fac? Stiu ca ma pot muta la alt liceu in clasa a 10...? (mai mult)
Înscrierile la liceu se fac si in weekend?
Hello! Am trecut clasa a 10a la învățământ profesional dual pe alimentație dar nu prea mă pasionează foarte mult domeniul ăsta și aș vrea să mă transfer la învățământ liceal pe filologie...? (mai mult)
Din ce ar fi examenele de diferența dacă vreau sa merg la unirea tg. Mureș profil mate info, însă mă transfer tot de la mate info, doar un liceu mai slab
Salut! Am intrat la colegiul Spiru Haret din Ploiești pe profilul electronica și automatizări... M- ar interesa sa știu cum sunt profesorii, ce materii se dau la bac, dacă învăț dimineața sau...? (mai mult)
Cate ore pe saptamana de matematica sunt la electric?
Cate persoane sunt intr-o clasa la liceul Viilor?
Credeți că pot să studiez creierul cu ajutorul cărților Brain Saver ale lui Medical Mediumm Antony Wiliam care repet sunt centrate pe medicina holistica a creierului? E o alta abordare si asta ma ...? (mai mult)
Salut,am intrat la un liceu agricol pe agricultură, am de ales la specializare intre agroturism, agromontan si veterinar.Care credeți ca este cea mai buna specializare? Si ce practica se face?
Bună,aș vrea să știu cum sta treaba cu transferul la alt liceu, la alt profil. Ține de numărul de locuri? Sau trebuie dat ceva examen?
Bună! Aș dori să învăț engleză. Eu știu puțină engleză, dar aș vrea să avansez. Se poate învăța limba fără un profesor? Dacă da cum? Mulțumesc!
Salut! Ma pot transfera de la un liceu economic la un liceu teoretic?
Salut, ma numesc Alexandru. Am o intrebare pentru persoanele care au terminat un liceu militar sau pentru persoanele care stiu despre ce e vorba. Am terminat clasa a 8- a anul asta in Iunie si din...? (mai mult)
Salut TPU! Eu am aflat astăzi că am intrat la un liceu cu program sportiv pe profilul de filologie ceea ce nu prea m- a bucurat mai ales că am o problemă (pectus excavatum) și nu pot avea o performanță...? (mai mult)
Cum poți să te repartizezi de la o școală profesională la un liceu? Trebuie sa dai un test?
Buna TPU, cred ca stiati de acum ca rezultatele repartizarii au fost astazi, am intrat total unde nu am vrut si vreau sa stiu cat de repede ma pot muta in alt liceu cu profil diferit, multumesc!
Deci sunt într- o situație foarte nașpa, eu în gimnaziu am avut doar note mari, acum am susținut Evaluarea Națională și nu știu de ce am picat la romana, am intrat la un profil de mecanica,...? (mai mult)
Neata! Stie cineva raspunsurile la modulul Marketingul prin continut al cursului gratuit Digital Marketing oferit de Google? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)