Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Stie cineva care a fost ultima medie cu care s-a intrat in anii 2018 sau2019 la unibuc cti? In 2022 am vazut ca este 5 si ceva
Salut, care sunt cele mai tari tigari de pe piața? Adică sa te ia capu de la ele Stiu ca nu e sănătos sa fumezi dar eu fumez de plăcerea de a fuma
Salut, poate cineva sa imi transmita pasii de transferare de la un liceu la altul.Sunt clasa a 9 a si vreau sa ma transfer din motive personale.Prin pasi ma refer la unde trebuie sa ma duc si ce acte am...? (mai mult)
Păreri despre Colegiul Economic Virgil Madgearu și Liceul teologic, Gorj?
Bună! Imi poate spune cineva la ce facultăți din București se poate da admitere și in Septembrie? Pe mine mă interesa "Facultatea de psihologie și stintele educației", dar se pare ca s- au dat...? (mai mult)
Pot sa fac Facultatea de Medicina si in viitor peste 10 ani la 39 de ani de exemplu?(acum am 29) Dar postliceala de asistenți medicali? Ma pasionează tare medicina si sanatatea dar din păcate din...? (mai mult)
BN TPU hey dc sabia lui Ștefan cel mare e la turci și nu la Iași unde a domnit el?
Daca termini o facultate ce beneficii ai fata de unul care termina postliceala? la postliceala se dau examene tot ca la facultate? exista sesiune? poti face master si doctorat la postliceala?
Știe cineva cam ce întrebări se pun la interviu pentru admitere la facultatea de Psihologia învățământului primar și educational la Cluj?
Bună ziua! Am împlinit vârsta de 18ani anul acesta în luna mai și sunt la liceu, intru clasa a 10- A. Și vreau să știu dacă mai pot lua alocația. Deci în luna mai anul acesta am fost la ...? (mai mult)
Merita sa ma apuc de jucat Triviador? Sa îmi fac cont și sa incerc sa devin un jucator bun de Triviador jucand mult? Jucam înainte Conquiztador și îmi plăcea dar acesta e diferit fata de Conquizqdor? ...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare mai prosteasca ce suna cam asa. Când vrei sa trimiti un colet, trebuie sa scrii tu datele tale și a destinatarului sau se scriu la sediu, de exemplu FAN courier, din...? (mai mult)
Overall Score 199 la Cambridge C1 Advanced. De la 200 de puncte se consideră C2. Merită să fac contestație? A mai pățit cineva să i se ridice nota după contestație?
Bună! Dacă este cineva în grup student la Cluj la facultatea de Psihologie și științe ale educație, as vrea sa întreb cam ce întrebări se pun la interviu pentru admitere?
Salut! Sunt pe profil economic și iar din Septembrie sunt clasa a XII. Doresc sa știu dacă materia de bac de la matematica, pentru profilul meu, este diferită fata de cea de la un liceul teoretic...? (mai mult)
Am o întrebare, se pot anula înscrierea de la facultate gen, după ce m-am înscris s-o anulez?
Salut TPU! Daca media de admitere la liceu profilul stiinte sociale este de 6, 60 exista sanse sa ma admita si cu media 6, 02?
Bună ziua! Am împlinit vârsta de 18ani anul acesta în luna mai și sunt la liceu, intru clasa a 10- A. Și vreau să știu dacă mai pot lua alocația. Deci în luna mai anul acesta am fost la...? (mai mult)
Buna, sunt in concediu de ccc si trebuie sa fac cateva cursuri pentru puncte EMC la ordinul asistentilor, ce cursuri pot sa fac? Voi ce ati facut? Am terminat scoala postliceala de asistent de farmacie...? (mai mult)
Salut am o întrebare legată de o problemă info(c+ + ). Deci pe scurt avem 2 variabile n si cine avem instrucțiunea cin>>n iar apoi cine=n, urmează 2 while uri, in primul avem while (n) iar in al...? (mai mult)
Heiii voiam sa va intreb daca am ramas corigenta la o materie si doamna nu m-a trecut si am facut reexaminare examenul o sa fie la fel ca primul adica (,) ca si acela de la corigenta?
Buna seara! stie cineva care a fost ultima medie de admitere facultatea de drept Oradea2022? Multumesc
Îmi recomandă cineva o carte despre zeița Nemesis și Hecate? :) Dar de preferat ceva unde să le descrie mai mult pe ele și să aflu mai multe despre ele, și nu să mă ia cu toată istoria și...? (mai mult)
Salut, stie cineva daca pot intra la un liceu unde ultima medie de intrare a fost 7, 33. Media mea fiind 7, 15. In ierarhie sunt pe locul 1540 din 3000 si ceva iar anul trecut cei cu media 7, 15...? (mai mult)
Daca sa zicem că vreau să mă transfer de la tehnologic (comerț) pe teoretic (științe sociale) trebuie sa dau examenul de diferența sau trebuie doar sa am media mai mare decât ultimul din clasa ...? (mai mult)
Salut,am terminat filologia si nu stiu la ce facultati de profil real sa urmez,in afara de drept, as vrea sa stiu ce facultate te poate ajuta?
Părere Universitatea Al. I. Cuza din Iași? De preferat Facultatea de istorie. Detalii despre elevii care chiar învață, cămin, etc...
Buna! In cls a 8- a am dat examen de bilingv la spaniola si l- am luat, dar nu am reusit sa intru la liceul dorit. Acum, la finalul clasei a 9- a in vacanta de vara mi- am depus cerere de trasfer la ...? (mai mult)
Buna, am o întrebare pentru cei care ar dori sa isi continue studiile insa nu pot sa fie prezenți fizic mereu in unitatea de învățământ. Exista in tara sau in strainatate, vreo universitate acreditata...? (mai mult)
Buna ziua. Daca intru la facultatea de psihologie și vreau să mă transfer in sem 2 sau anul viitor ar trebui sa repet anul sau pot merge înainte cu materia?
Buna! Sunt clasa a 10- a, Anul trecut, am intrat la un liceu foarte prost si nu din vina notei(luasem undeva la 8 in evaluarea nationala) s- a produs o greseala cand am scris variantele de liceu,...? (mai mult)
Bună ziua! cum sunt probele de aptitudini de la facultatea Pedagogia învățământului primar și preșcolar? Ce te pune exact sa faci?
Politehnica Timișoara sau Politehnica București? Ce ati alege pentru AC si de ce?
Buna, am o intrebare, daca anul trecut m-am inscris la o facultate si nu m-am dus iar anul asta vreau sa ma inscriu iar, dar la alta trebuie sa o platesc? Sau cum e?
Cat face -1 la infinit?
Cum este clasa a 6-a? De câteva zile mă tot gândesc la ce va urmă, îmi este destul de frică.
Bună.Știe cineva unde pot să găsesc notele de la admiterea ac Iași din 2022?
Voi cand erati mici va puneati intrebari de genul: oare sunt baiat sau fata? Tin minte ca era un fel de gluma, cand mergeai in vizita pe la babe... ziceau sa- l caute, ca- i asa cuminte, asta- i fetita... ...? (mai mult)
Bună TPU! Care specializare de la USAMVB credeți că este mai bună și mai de viitor după părerea voastră…mi se par toate interesante dar nu stiu care ar fi de viitor si pe care s- o aleg… vreo...? (mai mult)
Cum pot afla pe site-ul de admitere in ce clasa am intrat?
În ce secțiune pot găsi întrebările pentru examenul dela profil eletric Elie Radu Ploiești de pe saitul liceul
E adevărat legenda groapei de foraj de la kola Rusia? Apropo de ce a apărut această legendă? E adevărat sau nu?
Bună ziua! Nu știu ce sa aleg între Meteorologie și hidrologie sau Geografia turismului? Ambele îmi plac! Tot nu știu ce să aleg de când a murit vecina mea și fata ei nu o să mai în România!...? (mai mult)
Salutare! Dupa terminarea Facultatii de Matematica si informatica, unde te poti angaja? Iesi programator?
Bună! Am colegă care vrea să vină din Turcia pentru a studia la Universitatea Nationala de arte din București. Având în vedere că Turcia nu face parte din Uniunea Europeană îmi poate spune cineva...? (mai mult)
Buna! Mi- am depus dosarul la facultatea de matematica si pe baza asteia as vrea sa devin profesor de gimnaziu(clasele 5- 8). Imi puteti spune va rog daca cunoasteti cam ce se va preda? Adica profesorii...? (mai mult)
Buna TPU! Doresc sa ma transfer vara asta in a 12 la filologie, nu o sa cunosc pe nimeni si nu stiu cum va fi, liceul va fi CN Ion Creanga(Bucuresti) cunoasteti elevi sau studiaza cineva acolo si vrea...? (mai mult)
Buna seara. Când o sa dau foaia matricolă la facultate, o sa afecteze cu ceva o corigență?
Buna TPU, Am susținut examenul de bacalaureat anul trecut, in Gorj unde am luat una din probe, iar anul asta in Mehedinți unde am luat examenul. Problema este ca la Gorj unde am terminat spun ca ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?