Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Am o întrebare. Dacă intr-o clasa cum ar fi științe sociale sau filo nu sunt copii care vor sa se transfere se vor mai organiza examenele de diferența?
Facultatea de management sau facultatea de marketing?
Bună! Ce părere aveți despre cursurile de engleză de la școala privată Burlington English? Știți cumva cam cât ar costa? Mulțumesc!
Buna, sunt pe clasa a 11- a si am ramas corigent la romana, a zis profesoara ca o sa ne asculte din Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, as vrea sa stiu de unde pot invata romanul mai...? (mai mult)
Ce parere averi de universitatea Romano-Americana?
Îmi place medicina tot mai mult.Ma atrage.Ce pot sa fac?
Salut! La Facultatea de Drept Titulescu se pot cumpăra credite ca sa treci examenele? Menționez ca este privata Facultate
Bună TPU! Am o mică dilemă: urmează înscrierile pentru liceu și nu sunt foarte sigur în legătură cu ce vreau. În mare parte aș vrea să merg pe un profil în care să lucrez cu calculatoarele,...? (mai mult)
Salut, mă gândesc să mă înscriu la liceul Mihail Cantacuzino, Sinaia și aș vrea niște informații despre el și regulile pentru elevi. De exemplu m- ar interesa la ce oră se dă "stingerea" ...? (mai mult)
Buna ziua.Am facut scoala profesionala dar am doar 11clase si am doar certificare de calificare profesionala nivelul 1 si 2, pentru a ma inscrie la bac ce mi-ar mai trebui?
Buna TPU, trebuie sa completez fisa inscriere facultate si imi ceresa scriu " emitentul diplomei de bac", trebuie sa trec numele liceului sau Ministeru educatiei, cercetarii, tineretului si sportului?...? (mai mult)
Știe cineva un xerox in Constanta unde se fac coperți din imitatie din piele la un preț Ok?
Pe ce parte a drumului ar trebui să merg dacă merg pe lângă bicicletă? Nu prea găsesc informații despre asta.
Buna, ati putea sa îmi spuneți și mie daca de la profesionala se poate face transfer la liceul de arte?
Bună ziua! Sunt la Uaic în anul 3 am mai multe credite neacumulate. Ținând cont de faptul ca am fost în pandemie și am lucrat nu am fost atenta și am pierdut câteva examene. As dori sa ma transfer...? (mai mult)
Buna! E adevarat ca la Iasi sunt facultatile mai grele ca la unibuc? M-ar interesa ECTS sau Administrarea afacerilor. Am auzit ca profesorii de la Iasi sunt mai rai si ca dau examene mai grele
Ce liceu privat din Bucuresti recomandați pentru profil filo/sociologie?
De pe ce data dupa terminarea anului scolar (IX) pot depune cererea de transfer in clasa 10? Am auzit ba pe 10, ba pe 15, ba pe 6.
Vreau sa ma transfer de pe profilul turism si alimentație pe profil uman științe sociale, la ce materii se dau diferente?
Nu aveti idee in cazul in care locurile bugetate speciale gen "rural" nu sunt ocupate, sunt oferite persoanelor de la taxa?
Salut, am si eu o nelamurire, nu inteleg ceva. Vreau sa aplic la o facultate si pe site la anumitul profil unde as vrea sa intru arata MEDIA MINIMA din 2022, asta ce inseamna ca e media minima pe care...? (mai mult)
Buna! Am luat la bacalaureat nota 8, 95 la romana, la biologie 5, 10 iar la matematica am picat. In sesiunea din toamna pot da din nou atat la matematica cat si biologie? Sau dau doar la...? (mai mult)
Bună, am luat nota 5, 75 la bacalaureat la română și am depus contestație, sunt șanse să-mi scadă sub 5? În condițiile în care mi-am calculat nota după barem și îmi ieșea 7.
Am media de la Evaluarea Nationala 7, 90 credeti ca pot sa intru la Liceul Economic Virgil Madgearu sau Spiru Haret din Ploiesti cu aceasta medie?
Bună! Am o întrebare și e destul de urgentă așa că dacă puteți să răspundeți cât mai repede. Ce părere aveți de liceul "Dimitrie Cantemir" din Iași? E mai bun decât Ibrăileanu?
Salut! Am corigenta la română si voiam să întreb ce notă trebuie să iau să o trec? Am auzit că 5. Dacă se ia 4 50 se rotunjește? Dau funda
Salut TPU, recent am dat evaluare nationala si doream sa va intreb pe ce se departajeaza elevii daca au media de admitere identica? Eu stiu ca pe nota de la romana dar daca ma uit pe ierarhie un copil...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa va intreb ce pareri aveti despre Facultatea de Management în Producție și Transporturi(Timisoara). Inca nu sunt 100% sigur la ce facultate vreau. As prefera sa evit informatica,...? (mai mult)
Buna ziua! Exista o forma corecta sau sunt acceptate amandoua in contextul urmator: Mai iti iei x zile de concediu? Iti mai iei z zile de concediu? Multumesc anticipat
Ce păreri aveti despre liceele "Iulia Hașdeu" și "Ion Neculce" din București? M-ar ajuta mult informații despre profilurile de mate-info si stiinte ale naturii.
E mai nasol la uman decat la real? Ma refer la oportunitatile in ceea ce priveste facultatea. Am 9, 62 la examen si nu stiu ce sa trec mai intai pe lista, stiinte sociale spiru haret unde ultima medie...? (mai mult)
Bună! S-a afișat lista cu cei admiși la Liceul Național Pedagogic,, Ștefan Cel Mare" Bacău? Cei admiși mai completează lista cu acele coduri?
La ce liceu de arhitectura pot merge din Mehedinti?
Salut, TPU! Ce părere aveți despre Colegiul Național Sfântul Sava din București?
Salut TPU, cum mi- a venit mintea la capla 25 de ani as vrea sa dau bacul, nu m- am înscris niciodată la el nici când am terminat liceul, cum se procedeaza? Știu ca pe atunci se dădeau și probe...? (mai mult)
Salut TPU! Am terminat clasa a 9 a dar am ramas corijent la matematica, si MAINE trebuie sa merg sa dau examenul. Imi trebuie minim nota 6 ca sa trec, Imi puteti spune, o sa fie greu, ce sa mai...? (mai mult)
Buna ziua! Cum ma pot transfera de la un liceu la altul? Care sunt criteriile de transfer?
Ye poți înscrie la Facultatea de Educație Fizica și Sport în sesiunea de toamna?
Bună ziua. Eu am dat bacul în 2016 și am picat la o singura materia. Anul acesta m- am hotărât să- l dau iar la aceea materie. Este posibil sa- mi se ceara sa dau și la celelalte doua materii...? (mai mult)
Salut,Am rămas corigent la logica și chiar nu știu ce as putea sa învăț ca să știu chestiile de baza, Dau funda este urgent!
Ce pot face dacă am dat contestatie la evaluarea natională şi sunt 100% sigur ca nota ce am primit- o este imposibil de mica? Înainte de contestatie am avut 7.30 şi m- am verificat cu 2 profesori ...? (mai mult)
In cazul in care pici bacul la proba opțională, in cea de a doua sesiune am dreptul sa dau la alta materie?
Buna! Sunt venită din Ucraina de 3 ani, am terminat a10 a științe ale naturii. As vrea sa știu dacă as putea da bac la BIO in ucraineana, același subiect doar ca in limba mea.
Buna ziua, as vrea sa stiu si eu la usv la ce facultati se intra doar cu baza bacului sau care din profile is si cu examen de admitere si as vrea sa stiu si eu mediile de admitere sau ceva ca s clueless...? (mai mult)
Voi ce faceti pentru evolutia voastra? Aveti sfaturi pretioase cumva? Sunt femeie!
Salut! Ce părere aveți despre învățământul cu frecvență redusă? Vreau să fac o facultate care să nu- mi ia din timp, dar nici chiar să fie IFF. Mai exact, în Cluj, la UBB, Management ...? (mai mult)
Buna ziua.Am terminat clasa 8 și vreau sa dau liceul CNVA din Galați.La en am avut media 9.66.Foarte multa lume spune ca e un liceu de fițe și nu rezisti acolo dacă nu faci preg cu profesorii.Astept...? (mai mult)
Buna! Stie cineva ce medii au fost anul trecut la universitate biologie taxa?
Are cineva idee ce medii au fost anul trecut la facultatea de biologie din București, la taxa?
Buna TPU! Cu ce medie se intra la Colegiul Econimic Arad? Nu îmi da pe google adimitere2023
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!