Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am dat EN și am luat 7.67, ideea este că eu vreau la un liceu la care anul trecut ultimul elev a intrat cu 7.89, pot sa îl pun ca prima opțiune nu? Adica voi intra la el?
Perioada de transferuri la alt liceu dureaza toata vara?
Salut, am nevoie de ajutor in a ma decide ce liceu sa aleg din Sibiu dintre Constantin Noica si Onisifor Ghibu. Vreau sa merg pe Stiinte ale naturii si nu stiu care dintre ele este mai bun, care are ...? (mai mult)
Ce opere de bac se studiaza in clasa a X-a?
Buna TPU! La proba de limba romana am scris titlul "examen de bacalaureat 2023" pe foaie de examen adica pe foaie unde trebuia sa incep rezolvarea iar acum sun stresat ca ar putea sa imi anuleze lucrarea... ...? (mai mult)
Merita sa faci o postliceala de asistent medical de farmacie? Se învață ceva, gen Se preda îndeajuns încât sa poți și tu sa ții cât de cât pasul cu farmacistul care mai are încă 2ani de studiu....? (mai mult)
Buna, TPU! Am luat medie mare la evaluarea naționala ( Doamne ajuta! ) și am început sa ma gândesc la alegerea liceului. Provin din București și voiam sa va întreb, dacă știți, sa- mi dați...? (mai mult)
La ASE, cât de grea este restanta la seminar in anul I. Cum funcționează mai exact?
O întrebare, dacă ipotenuza unui triunghiul Dreptunghiul isoscel egal cu cateta oare este tot triunghiul isoscel? Sau cum e?
Salut TPU, vreau sa dau anul viitor pentru bursa MEXT in Japonia dar nu am gasit nici- o informatie legata de numarul participantilor ce pot castiga bursa (1, 2, 3?). In plus, cum sunt examenele la ...? (mai mult)
Buna imi poate recomanda cineva niste facultati si niste exemple de joburi dupa terminarea ei? Tin sa mentionez ca am terminat la filo voiam la Ase pe marketing dar nu-mi place matematica:((
Bună! Unde pot face un curs de croitorie pentru începători in Iași? Îmi puteți da o recomandare?
Dacă au șoptit la bac și supraveghetorii nu -au văzut. Vor avea consecințe sau se vor uita pe camere?
Salut, dacă am media de la evaluarea națională 7 și cv există șanse să mă repartizeze la prima opțiune pe care o pun? (Profil respectiv e nou și nu are medie de admitere) sau măcar la a doua,...? (mai mult)
Salut TPU, cine este la facultate pe psihologie as vrea sa mi raspunda. As vrea sa stiu cati ani de facultate se fac, cat de grea este materia, ce cursuri mai trebuie sa faci pe langa pentru a deveni...? (mai mult)
Ce inseamna aptitudini socio-umane? dati exemple va rog, voi avea un astfel de interviu la admiterea facultate asistenta sociala si nu stiu ce ma intreaba mai exact.
Bună TPU, pentru cei din Botoșani as vrea păreri sincere despre liceu Laurian. Este de fițe? Se învață bine? Colegii sunt prietenoși? Cum sunt profesorii? Condițiile din camin sunt favorabile?...? (mai mult)
Buna! As dori sa stiu daca pot sarii un an de facultate de exemplu din anul 1-2 in anul 3-4 deci sa sar un an de facultate si sa incep mai repede urmatorul an.
Buna. Daca sunt pe filologie intensiv spaniola, competentele la bac anul viitor le voi da la spaniola sau la engleza? Sau pot alege? Va rog sa-mi spuneti
Cum este corect: "cei ce sau cei care"?
Bună seara TPU! Am terminat clasa a 11 a profesionala, pot trece pe profil de filologie la zi?
Mi-a zis unu dacă iau 4, 7 - 4, 8 la bac mi-o face 5 oare este adevărat? Sau?
Am o întrebare! Dacă am luat 5, 37 iar liceul la care am nevoie sa intru trebuie 5, 66 pentru admitere credeți ca am șansa sa intru?
Buna..este cineva care a scris in anii precedenti la bac cu pix pilot frixtion...si a fost ok? Nu am stiut ca se sterge la caldura:((
Daca sunt clasa a 11 a profesionala si vreau sa continui, insa nu iau examenul de la sfarsitul clasei a 11 a, pot continua fara sau am nevoie neaparat sa-l iau?
Băieți, am și eu o întrebare. La anul dau bacu șiiii nu prea am idee cu ce se mănâncă proba digitală (aia cu calculatoare, din cadrul probelor orale). Am "făcut" TIC doar în a 9- a și a ...? (mai mult)
Stie cineva ce facultate ar trebui sa fac ca sa pot sa predau materia stiinte socio-umane? Multumesc anticipat!
Salut! Doar ce am dat bacul si ma intrebam unde ajung lucrarile noastre. Are cineva vreo lista cu judetele unde se corecteaza lucrarile de bac ale altor judete?
Buna! Ptr cei din Pitesti. Ce liceu imi recomandati cu media 9, 77 la E.N (9, 55 la romana si 10 la mate)?
Salut. Aveti idee cum as putea sa fac scrisul de mana mai frumos si mai clar? Toti imi spun ca scriu urat si nu prea imi inteleg ceilalti scrisul.
Buna, recent am dat bacul si la proba de matematica mi- am patat mana cu pasta de la pic si s- a imprimat un cerc destul de micut pe foaie, am intrebat pe supraveghetor daca ar trebui sa refac lucrarea,...? (mai mult)
Salut, o sa trebuiasca sa dau diferente la matematica, informatica, fizica, chimie si biologie deoarece ma mut la mate- info de la electronica si automatizari. Ce mai exact ar trebui sa invat pentru...? (mai mult)
Salutare TPU, la proba de bac la romana la subiectul 3 am scris "sUBIECTUL III" este posibil ca corectori sa il considere semn si sa anuleze lucrarea?
Bună! Vreau sa depun contestație la evaluarea națională online! Știu că am nevoie de scanarea buletinului al meu și al părintelui, dar nu am buletinul mamei, ce fac? Se poate cu o copie după ...? (mai mult)
Salut! Sunt student anul 1 la ASE,pe primul semestru am doar o restanta, dar pe al doilea am 4 ( don t ask),acum, ce se întâmplă daca nu ma duc sa dau restanta de pe primul semestru? Dau funda!
In ce an s-a scufundat titanicul?
In ultimul timp am fost interesata sa fac cursuri online de spaniola,gen meditatii,doar ca nu stiu exact care site ar fi mai bun, stiu cateva lucruri de pe duolingo, puteti sa-mi recomandati un site?
Merita sa fac contestatie la limba romana la evaluarea nationala pentru maxim 15 - 20 de sutimi adica sa imi mareasca nota de la 8, 65 la un 8, 80- 8, 85 dar nici nu as risca sa imi scada ca atunci...? (mai mult)
Locuiesc in Spania, anul viitor voi fi in 4 eso iar in ianuarie voi implini 18 ani, insa in februarie as vrea sa plec in Romania. Imi pot lua gradul de absolvent scolar de una singura fara ca tutorele...? (mai mult)
Salut. Oare stie cineva la ce se refera mai exact bunele practici ale unui oras? Si stiti sa-mi dati exemple de orase cu bune practici?
Salut, eu am dat ieri ultima proba la bac si mi- a venit in minte un gand mai paranoic in timp ce scriam datele, daca la sesiune am scris doar iunie- iulie si am uitat sa scriu si anul 2023 la restul...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Daca la bac am "simplificat" (mai degraba redus cred) cand nu era fratie (ex: 2+ 3- 3 si am taiat cu o linie oblie 3 si - 3) se considera semn? supreveghetorii din clasa au zis ...? (mai mult)
Buna,daca pe fisa de licee pun 20 de licee este posibil sa nu intru la niciunul dintre ele?
Am terminat cu bacul ieri, dar in timpul probei la alegere am realizat ca am uitat sa pun 2023 la "iunie- iulie 2023" si l- am scris repede, dar acum sunt stresata ca daca am uitat la restul probelor...? (mai mult)
Salut, Vreau sa ma transfer la un liceu în județ. Eu acum sunt la un liceu dintr- o localitate, am fost ieri cu mama, am depus cerere de transfer și stau și ma gândesc cu aprobarea trebuie sa dau...? (mai mult)
Am sustinut bacalaureatul la limba romana si am uitat sa scriu nr subiectului. Intrebarea mea este se considera semn?
Buna, se poate intra la Cervantes cu 8.50 anul acesta?
Salutt, se poate intra la Jean monnet cu 8.50 anul acesta?
Stie cineva cu ce medie se intra la liceul de arte Margareta Sterian din Bz?
Bună, întreb pentru cei care au dat deja licența, la voi cum s- a desfășurat? Acea comisie se uita în amănunțit pe lucrarea voastră? Întreb asta pentru ca am mai găsit ceva greșeli pe lucrarea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!