Am dat teza si suntem 31 in clasa si am dat pe numere si mie mi-a picat subiectul mai greu . Nu e corect pentru ca ceilalti au avut un text de ion pillat "iarna" si noi unul de nichita stanescu "noi" si de ex 2 cerinta care au avut acelasi punctaj: la ei se cerea sa zica despre ce anotimp e vorba (cand titlul era iarna) si la subiectul meu sa zicem la ce se refera pron "noi" (se referea la poporul roman) Pur si simplu la noi subiectul a fost mult mai greu si cred ca iau 8. 70
Bine ca pui intrebarea da nici nu stim in ce clasa esti. Cum adica ce subiecte ne-a dat? Asta nu e nu stiu ce teza nationala ca sa fie toate subiectele la fel. Toti profii dau diferit, la fiecare clasa. Oricum inainte de teza cu o saptamana trebuie sa va dea recapitulare pentru teza si apoi sa faci exercitii asemanatoare cu alea de la lucrare. De ce ne mai intrebi pe noi? E clar ca o sa-ti dea din ce ai facut pana acum.
@Crisszuu ce fain de tine
Salut! Miki, nu putem sa iti spunem deoarece nu stim ce clasa esti. Daca ne spui clasa, ar fi excelent! :*
Pa, pa!
Scuzati-ma, sunt clasa a 8a si as vrea sa stiu daca ati avut poezie sau altceva :*.