Întrebare recomandată | AvalohAlyn a întrebat:

A facut cineva vreun curs Eurocor? V-a ajutat?

Răspuns Câştigător
| schmoll a răspuns:

Salut,urmez un curs de psihologie din luna septembrie, informatia este foarte buna, si eu chiar consider institul unul profi deoarece am mai ascultat si cursuri de limbi straine si au metode bune de predare, cat de utila este diploma nu stiu, dar informatia pe mine ma ajuta

3 răspunsuri:
| AvalohAlyn explică:

Si cat platesti pentru curs in total? Am auzit ca acest curs de psihologie nu e autorizat adica nu primesti decat o diploma de absolvire nu si cealalta diploma de la minister..si eu tot cursul de psiho ma intereseaza ..care e frecventa in care primesti cursurile?

| schmoll a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Lunar platesc 60 de lei ori 30 de luni=1800 de lei,caietele le primesc lunar si sunt alcatuite din informatii teoretice plus informatii practice(metode de relaxare,de aplicare a unor concepte,de comunicare)informatia pe mine personal ma ajuta,eu sunt doar un pasionat, cat despre diploma nu stiu cat de utila este, si ce ajutor ne-ar oferii, dar tot ce avem candva o sa ne ajute, oricum 60 de lei pe luna nu este o suma imensa, unii sparg in club in doua ore si investesti in tine in dezvoltarea personala care reprezinta cea mai buna decizie, toate cele bunehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut germana, m-am saturat sa tot dau 50 de lei, puteam sa iau 20 de gramatici de baza