| JustSam a întrebat:

A folosit cineva site-ul: www.lucrare-licenta.eu?
Este de incredere?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă folosești acest site, calci legea. Dacă lucrarea cu care tu obții un titlu academic nu este realizată de tine, titlul academic este obținut prin fraudă. Așa că nu o să îți răsoundă nimeni aici.

| Elena21Pitesti a răspuns:

În atenția clienților/ foștilor clienți ai:
Lucrare-Licenta.eu - ElaborareProiecte.ro
Site-uri închise peste noapte, fără nici un anunț prealabil, administrate de:
CREATIV TRD SRL
TUTORS STUDY SRL (fostă TUTORS EDU SRL)

Precum și ale celorlalte site-uri deschise și închise de Neață Adrian Valentin din 2015 până în 2023:
• LucrariDeLicenta.ro
• DisertatiiLaComanda.ro
• DoctoratOnline.ro
• LucrariStiintifice.ro
• EducatieSuperioara.ro
• AcademicHelp.ro
• LucrariMaster.ro
• DisertatiiOnline.eu
• SuportAcademic.eu
• TezaDeDoctorat.ro
• ScriitoriAcademici.com
• ProDissertatii.com
• SoluțiiPentruLucrariDeCercetare.com
• AsistențaLaAbsolvire.com
• HubulScrierilorAcademice.com
• AjutorPentruLucrari.com
• ScriitoriAcademici.net

D-nul administrator Neață Adrian Valentin, a închis peste noapte site-urile fără să anunțe în prealabil redactorii sau clienții. Noi, redactorii, nu am știut de această decizie și nu avem nimic de-a face cu închiderea site-urilor.
Banii dvs, ai clienților, sunt la administrator și în conturile firmele lui CREATIV TRD SRL, TUTORS STUDY SRL.
Așadar, pentru orice neajuns legat de colaborarea voastră cu Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro luați legătură direct cu ambii administratori și asociați ai firmelorCREATIV TRD SRL, TUTORS STUDY SRL.

Va rugăm să nu ne mai contactați pe noi în privat, foștii redactori ai Lucrare-Licență.eu și ElaborareProiecte.ro, nu avem nici legătură cu dispariția peste noapte a site-urilor.
Deși unii dintre noi colaborăm din 2015 sau chiar și mai dinainte, nu am știut de această decizie de închidere și ne-am trezit ca și voi că site-urile au dispărut pur și simplu.

Pot fi contactați pe noul website deschis: Tutors.ro, acolo unde vând lucrări de licență și doctorat, la fel ca și până acum, însă se ascund sub un nume Tutors.ro și sub aparenta legalitate a "meditațiilor".

| Burlacudidina a răspuns:

Tutors Edu SRl nu este de incredere. Sunt sute de studenti pacaliti.

| Costin43 a răspuns:

Site-ul lucrare-licenta.eu este de de incredere. Recomand!

| ewnkuz a răspuns:

ElaborareProiecte.ro este detinut de firma Tutors Edu SRl, o firma noua de cateva luni insa geme internetul de cluenti nemultumiti. Tot ei au si lucrare-licenta.eu si tot cu plagiatul se ocupa. O afacere de facut bani pe seama naivilor. Nu recomand.

| Munteanu11 a răspuns:

Adrian De la Tutors Study SRL si Creativ TRD SRL a inchis saitul lucrare-licenta.eu peste noapte si ne-a dat teapa la toti redactorii care lucram cu el din anul 2015. Si bineinteles ca a dat teapa si la clienti. UN GUNOI UMAN CARE NE INDEMNA SA FACEM REPEDE LUCRARILE SI IESEAU PLAGIAT.

| Georgia19 a răspuns:

Am luat teapa cu o licenta plagiata in 2015 de la creativ trd srl lucrare-licenta.eu. Nu pit sa cred ca acest patron mizerabil inca mai da tepe si in anul 2023.

| Dumitrum a răspuns:

NU ESTE DE INCREDERE. este aceeasi teapa www.lucrare-licenta.eu sau www.elaborareproiecte.ro. Primesti un mare plagiat facut copy&paste luat de pe net gratis

| Alexandrus127 a răspuns:

Am folosit site-ul lucrare-licenta.eu in urma cu cateva luni. Comunicarea se realizeaza pe o platforma online. Pt siguranta tranzactiei platesti in 3 rate egale iar predarea documentului se face in format electronic word, in 3 etape. Redactorul a respectat absolut toate cerintele solicitate in formularul de comanda. Recomand!