Multa bafta! Precis e mai greu dar cu multa incredere in fortele proprii vei reusi.
Wow, foarte bine.eu nu am ajuns niciodata mai departe de faza pe sector, asta asa ca sa ma "laud" , deci te felicit pentru performanta ta si sper ca vei ajunge mai departe.iti dai seama ca este mai greu decat in etapele anterioare, dar cu putina vointa vei reusi sa iei mai departe, de emotii nu prea ai cum sa scapi, dar ti le poti ascunde fiind increzatoare in propriile forte.sunt convinsa ca vei reusi, bafta :*
Da, am fost de vreo 5, 6 ori.Si eu am avut mari emotii si am casigat de 3 ori.Am avut nororc.. Ai incredere in tine si nu te mai gandi la asta, gandeste-te ca vei castiga sau ca nu ai cum sa nu stii ca ai invatat.Eu asa m-am gandit si nu mi-a mai fost asa la a-2-a olimpiada pe judet la mate alea 5-6 si la rom am fost tot asa.La toate aproape si am la diplome un dosar plin plin plin de cand am inceut sc.Pa,pa,acum sunt la liceu. Sper sa mergi si tu la multe olimpiade si sa iei diplome.Pa,pa.
Bya nu stiu cum e la faza pe judet pentru ca si eu sunt in clasa a 6a si am participat primul an.Si eu am trecut dar am emotii pana pe Luna si inapoi. Dar prea greu nu poate fi.
Asa ca bafta si iti tin pumnii... FARA EMOTII!
alexcatalin13 întreabă: