Nu se acorda oricui oricum. Deci nu e fake. Am vazut si am cautat si eu asa ceva si in final am aplicat pentru Erasmus. La mine la facultate s-au terminat inscrierile. Mi se pare foarte ok. Documenteaza-te de la persoane nu de pe internet. Intreaba la un ghiseu ceva
Din cate am inteles eu, UE it acorda banii ca sa-ti faci studiile in Danemarca de exemplu, dar trebuie sa fii sigur ca dupa ce termini facultatea o sa ai asigurat un post platit cu cateva mii de euro, pentru ca, in nu stiu cati ani tu sa poti plati banii inapoi la UE. E ca un fel de imprumut. Si faza ca "e gratuit" e doar asa pentru a atrage "clientii". Tine minte ca nimic in lume nu e gratuit.
Nu stiu, inca nu mi s-a dat raspunsul. Astept.Pe 31 s-a incheiat perioada de depunere a cererilor. Apoi ele trebuie sa fie evaluate etc. Procesul dureaza. Eu sper ca pana se termina vacanta sa aflu. Va trebui sa dau si un test, deci nu e asa usor. Esti la facultate sau liceu? Toate visele devin realitate atunci cand iti doresti cu adevarat ceva.
Nu incredere iti trebuie ci bani. Pentru ca ei ofera studiile gratuit. Dar viata la ei e atat de scumpa incat daca nu ai cam 7-800 E pe luna nu prea ai ce sa cauti acolo.
Daca ai rezultate f bune la facultatea la care esti, eu te sfatuiesc sa incerci. Chiar daca rezultatele tale sunt bune si nu f bune, tot e bine sa incerci, n-ai ce pierde. O diploma luata intr-o tara atat de dezvoltata precum Danemarca, valoreaza cat 2-3 diplome luate la noi. Cauta si tu marturii din partea celor ce au studiat in strainatate si o sa observi multe diferente.