Si eu am patit asa in a 9-a, acum sunt a 10-a. Eu am picat in clasa cu mai multi colegi vechi, deci nu a fost asa rau, doar ca unul are iubita si mereu statea cu ea iar ceilalti ori nu prea ii cunosteam nici in generala ori erau fete. Deci prima luna m-am imprietenit oarecum cu noii colegi, dar mi-a fost foarte greu, de multe ori la inceput nu ziceam nimic toata ziua. Dar dupa o luna doua mi-a fost bine. Din semestrul al doilea deja eram ca fratii lol. Acum ce sa mai zic, imi cunosc super bine colegii, ne intelegem, ala s-o despartit de iubita lui(imi pare rau de ei) etc.
Cat despre profi, asa-s unii, mai cu draci, nu-i baga in seama si nu evita sa le porti ura ca merita uneori. Cat despre testele initiale, alea se dau in a 9-a sa vada profesorii la ce nivel sunteti ca sa stie cum sa va ia, mai usurel sau direct: 3X*radical(4^2*5.78)
O mica sociofobie Nu-i nimic, este normal sa se intample asa atata timp cat iesi din zona de confort, iesi din sfera a tot ceea ce inseamna cunoscut. Daca vrei sa reusesti in viata ar trebui sa-ti faci prieten sentimentul asta.
Asa am fost si eu anul trecut, stai linistita, peste maxim o luna nu o sa mai ai nici o problema cu colegii, o sa incepeti sa va cunoasteti tot mai bine si veti fi prieteni buni. Cu profesorii la fel, dupa un timp o sa ii cunoasteti si o sa stiti care cum e
Este normal sa ai emotii, fiind intr-un mediu noi cu oameni noi:-).Asa este pentru fiecare elev cand incepe un nou ciclu scolar:-)...Vei fi bine, implicate in proiectele clasei sau cele initiate in liceu(voluntariat de exemplu).Fii sociabila, distreaza-te si învata cand stii ca este necesar.
Ely0807 întreabă: