| Anahiteamo a întrebat:

Absentele nemotivate se iau in considerare cand se face media la o anumita materie?

13 răspunsuri:
| biank17 a răspuns:

Nu

| EllaC a răspuns:

Nu laughing) poate sa nu te incheie daca ai 15 sau 25% absente din totalul orelor. nu stiu sigur care din cele 2 ii. thinking

absentele nemotivate iti pot scadea media la purtare

| andreilucian2010 a răspuns:

Nu au nici-o treaba

| yanis a răspuns:

Daca sunt peste 40
funda?

| JustMe_8048 a răspuns:

Stiu ca la 10 absente nemotivate se scade 1 punct la purtare, iar daca ai 4-5 puncte scazute la purtare ramai direct repetent, sau daca ai 1-3 puncte scazute iti strica media generala

| DakotaRoyse a răspuns:

Ce legătură pot să aibă nişte absenţe cu nişte note? Poate doar cauza pentru care ai notele mici laughing
Nu, nu se iau.

| haiZI a răspuns:

Da, la purtare.pa

| Iheartshoes a răspuns:

Nu.
Daca sunt peste 10 absente nemotivate se scad puncte la purtare. Dar la medie nu conteaza... Funda?puppy dog eyes

| Mirruna a răspuns:

Nu. doar la nota de la purtare.

| Darion a răspuns:

Nu dar acum daca ai peste 20 de absente neomitivate pe o luna ti se taie alocatia(macar daca ar fi mai mare...) pe luna respectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La materii nuh. doar la purtare app haideti sa il cinstim pe eminescu lecturand aceste creatzii! aratatzi ca va pasa de cultura tzarii noastre www.cenacluljj.wordpress.com

| carla98 a răspuns:

Nu doar se scade nota la purtare depinde de cate absente ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din câte știu eu, da! Diriginta noastră ne-a spus că dacă lipsim nemotivat în ultima săptămână a semestrului, asta se va lua în considerare la medie. Așa că te sfătuiesc să nu lipsești nemotivat, oricum mai e puțin până la vacanță!