| DaReZon a întrebat:

Aceasta chestie cica se vede in regulile de politete. Una din reguli care nu imi place mie ca se vede nepoliticosa, este sa stai cu mainile in buzunar. Deci eu am o problema in a sta mereu cu mainile in buzunar. Nu stau ca ma consider "gangsta 4 life" sau mai stiu eu ce. Ma simt foarte comfortabil cu mainile... Nu prea vad de ce aceasta chestie este asa de nepoliticoasa. Pot sa spun sincer ca sunt un om cu bun simt, care nu vorbeste urat in public, nu se comporta ca porcul sau mai stiu eu ce. Dar totusi, imi place foarte mult sa stau cu mainile in buzunar. Si da, nu arat ca un om care urmeaza sa fie luat de vant, ci un tip normal.

Voi ce parere aveti despre aceasta chestie cu "mainile in buzunar"? Vi se pare asa de nepoliticos cum procedez eu?

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Este nepoliticos sa stai cu mainile in buzunare cand vorbesti cu o persoana pe care o respecti foarte mult(sau ar trebui s-o respecti).Ex:o doamna, un sef, un profesor.Crin Antonescu a pierdut procente la incredere numai pentru ca se prezenta cu mainile in buzunare in fata doamnelor de la presa care ii cerseau o declaratie.Intr-un cadru mai putin oficializat sigur ca poti sta cu mainile in buzunar.Probabil ca este mai comod si mai placut decat sa le lasi pe langa corp.Gestul de a pune mainile in buzunar este aproape instinctiv.Am impresia ca da si un sentiment de securitate.Important este sa stii sa te controlezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca nu e frumos sa saluti cu mainile in buzunar. In alt context nu inteleg nici eu de ce ar fi nepoliticos. Mie una imi plac baietii/barbatii care isi tin mainile in buzunar, emana un fel de aroganta atragatoare.

| Byucc a răspuns:

Si eu stau cu mainile in buzunar mereu. Daca nu am buzunare ma simt ca dezbracata laughing Nu mi se pare a fi un lucru nepoliticos din moment ce si eu fac asta si nu mi s-a spus pana acum ca ar fi. Unii oameni isi impreuneaza mainile, altii stau cu mainile incrucisate sau pe langa corp. Fiecare cum se simte bine. happy

| qwertyuipoplaur a răspuns:

Eu la fel imi pun miinele in buzunar neobservind dar toti incep a vorbi despre mine ca vreau sa ma fac mai fain (atragator). Cel mai des pun miinele in buzunarele de la scurta. Poate sa fie si cald dar mie numai decit imi trebuie buznare. Dupa frazele,, uite se face mai fain punind miinele in buzunar" nu atrag atentia si ii ignorez. Asa-i ca nu numai tu ai asa obiceiuri. Fa ceea ce consideri ca tii mai confortabil si mai comod si eu nu consider ca trebuie sa ne purtam dupa placul cuiva.