| bianca01081 a întrebat:

Acum eu sunt a 8 a in Craiova. Am iesit a 8 a(deci mentiune) pe tara la fizica si am mentiune la nationala de matematica. In cls a 7 a am 2 calificari la natioa de mate si fizica. Pentru liceu as vrea sa ma duc in Bucuresti la Ichb sau la T Vianu. Ar putea cineva sa ma ajute cu un sfat si sa imi zica unde ar fi mai iiben si de ce. Care e diferenta dintre cele 2 licee. As fii admisa la ICHB?

Răspuns Câştigător
| georgesur a răspuns:

Felicitari! Ai grije,daca ai un asa palmares,vei atrage invidia multor "HaDeS"! Ca sa te hotarasti ce sa alegi,studiaza care liceu are mai multi olimpici mate/info/fiz, citeste forumurile, contacteaza copii din Bucuresti care au participat pe la "nationala".

3 răspunsuri:
| HaDeS_9190 a răspuns:

De ce ne spui ce diplome ai tu in palmareas, ca acum se intra numai cu verzisori happy

| bianca01081 explică:

Nu am vrut sa ma laud cu dipplomele mele ci doar am vrut sa primesc un sfat in legatura cu alegerea pentru liceu pentru ca unele depind de rezultatele la nationala. Nu stiu cat de mult ai tu habar despre olimpiada dar pot sa te sigur ca premiile la nationala nu se iau pe bani, ci pe muncahappy

| Darcos a răspuns:

ICHB are mai multi+Conditii de scoala bune
T.Vianu slabeste la unele materii