1. 'regimul' asta nu e deosebit, 75% din adolescenti nu prea dorm noaptea
Imi pare rau sa iti spun asta, dar cred ca s-a saturat sa vorbiti numai pe net si s-a gandit ca mai sunt si alte fete.
Sau, cu putin noroc, cineva i-a spart parola.
Lasa-i un mail si intreaba-l ce s-a intamplat cu el? Spune-i ca esti ingrijorata pentru. el.
Daca chiar te place, o sa te contacteze el mai devreme sau mai tarziu. Succes!
Fato esti varza...de ce nu te duci dreqului afara si cunoaste si u baieti ca lumea cu care poti vb si poti interactiona in realitate lasa-l p el dracului in pace nu merita. sau nu ai precizat daca il cunosti si in realitate... daca nu il cunosti eu zic sa t reorientezi pentru ca iubirile astea virtuale de obicei nu tzin iar daca il cunosti eu zic sal suni sau sa stabilitzi o intalnire si sa-ti spuna ce s-a intamplat
Nu te-ai gandit ca a intrat alt cineva pe adresa lui?
Poate asta e cauza
Macar il cunosti? Daca il cunosti incearca sa vorbesti fata in fata cu el si sa il intrebi
Acuma chiar nu imi vine nici o idee in minte.
Eu iti doresc mult succes si sper ca te-am ajutat! PusSy :*
>
Pai sunt foarte multe variante. 1. Poate ca nu a fost el. tia aratat web? 2. Poate ca cineva a spus un lucru foarte rau despre tine si s-a enervat foarte tare. 3. poate este suparat din cauza unei probleme de familie sau ceva si nu a avut chef de vb. Sunt foarte multe variante.Incearca sa vezi ce s-a intamplat.Bafta