Da am fost.Eram la ora de biologie si profa ne dadea test.Imediat ce am luat testul iar profa a dat la ceilalti lucrarile, mi-am bagat repede caietul in banca (banca fiind foarte spatioasa ). Dupa vreo 10 minute nu mai stiam nimk si am inceput sa deschid caietul in banca.Am copiat vreo 2 propozitii, dar mai apoi profa satea doar in picioare cu ochii la noi.Eu stau in a 3a banca.Am apucat si am deschis banca sa ma uit in caiet, iar profa venea spre mine, eram panicat nu stiam de ce vine in spre mine si imi crestea pulsul pe masura ce venea spre mine mai mult.Ce crezi ca s-a intamplat? to be continued...
Da, odata am fost chemati in vacanta de iarna (acum un an) la ora de matematica ca sa facem ore suplimentare si daca nu veneam luam 2. Si nu prea ne-am dus(noi copii model) si dupa vacanta ne-a dat test din ce nu invatasem inca si a dat 2 la toata clasa
Da ...am fost...Doamna ne-a intrebat care sunt intrebarile Predicatului Nominal si ne-a pus sa scriem pe ultima foaie.si o colega care nu a stiut i-a spus doamnei invatatoare ca m-am uitat in caiet, dar eu nu m-am uitat a fost geloasa pe mine si ma parat.
Da!
Intr-o zi am dat un test la tehnologie la care am copiat... Faza este ca am facut la fel ca si o prietena ( eu i-am dat sa copieze de la mine ). Insa, la ultimul ex aveam de facut o reclama, iar ea s-a "inspirat" si de aceasta data din lucrarea mea.
La rezulatele testului eu am luat 8.90 si ea a luat 9.60! Primind testul, l-am rasfoit. Am observat ca la ultimul exercitiu ( cel cu reclama) mie mi-a pus 3 puncte din 4 posibile.
Am mers la profesoara si am intrebat-o: " Doamna profesoara, la ultimul exercitiu care era punctajul maxim? " la care ea zice: "4 puncte. Insa tu nu m-ai convins ca ai inteles tema." ( am uitat sa specific, la inceput, ca pe foaia de test ea a mai facut cateva desene, dupa care nu a mai stiut ca au fost fcute de ea si a considerat ca eu le-am facut ). La final a corectat nota si am primit 9.90
Fundita :*?
Continuarea ...Deci cum venea profa in spre mine, pulcul crestea, da crestea frate deja incepusem sa ma inrosesc la fata si imi era frica sa nu ma trezesc cu un 1 la bio, eu niciodata nu am fost prins copiid, in fine.Am inceput sa inchid usor seratrul bancii, dar profa mai avea 1 metru de mine si mi-a spus :"ce faci,? te descurci?" la care eu am zis "da domana profesoara,merge" si ea catre mine:"ce faci cu caietul ala din banca?", eu:"care caiet" ( ) ea "hai nu ma lua pe mine cu din astea de lucrarea ca vad ca esti neserios".I-am dat lucrearea si mi-a pus nota 2, desi eu de la mine scrisesem de nota 5 dar prins fiind nu a luat in considerare ce am scris in lucrare crezand ca am copiat din caiet.FINISH
Vernusio întreabă: